This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/1285_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Ручний звір - Внутренний тюнинг

Внутренний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внутренний тюнинг

Ручний звір

 
Різьбяр по дереву + рукоятка КП = твір мистецтва. На цих симпатичних виробах ви не знайдете написи "Made in...", тому що виготовлені вони в нас, у Росії. А точніше - у Калінінграді . Людиною обдарованим і до того ж закоханим вавтомобили.

Андрій Ч. по диплому юрист, по роду занять - без перебільшення - прекрасний автомеханік, зброяр, художник- різьбяр по каменю, дереві . "Усе , що є в автомобілі із пластмаси, можна замінити деревом", - затверджує Андрій. У це важко повірити, поки не побачиш виготовлені їм оплетки на кермо, рукоятки для КП, деталі салону авто. З машини його знайомої украли автомагнитолу - вирвали, раскурочив пластмасову основу. Після довгих і безнадійних пошуків заміни зіпсованої деталі Андрій виготовив з дуба розкішну рамку- вставку - у неї гармонійно вписала "пионерочка". А щоб вийшов, як говориться, гарнітур, вирізав рукоятку для важеля коробки передач із того ж матеріалу - голову лева з нефритовими очима . Подивишся на цю красу, і точно - "настрій твоє покращиться".

Найчастіше Андрій ріже рукоятки КП, причому найрізноманітніші : це може бути голова якої-небудь тварини, фантастичного чудовиська або просто орнамент. На одне виріб іде два- три вечори. Саме трудомістке - обробка внутрішньої частини: потрібно підібрати металеву трубку й вручну нарізати різьблення. Спочатку думав продавати по 10-20 у.е. за штуку, але, щедра душа, усе роздарував друзям і знайомим

"Різьблення по дереву - ні із чим непорівнянне задоволення", - затверджує майстер. Шкода, на улюблену справу катастрофічно бракує часу - турбота про хліб насущному для родини , у якій дві дочки, відсуває заняття творчістю на другий план

Хтось може порахувати це надмірністю, але погодитеся : стосуватися рукою теплого дерева куди приятней, чому неживої, байдужої пластмаси. А якщо це ваше - по гороскопу друїдів - дерево, те можна ще й енергією підзарядитися в машині.

Читать статью по-русски: Ручной зверь
Проголосуйте за статью (средний бал 5, голосовало 1)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 7084)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.031 - 0.044