This version of the page http://www.unfpa.org.ua/ukr/lostpassword.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
ФН ООН в Україні
п'ятниця 17, серпень 2007 
ФН ООН в Україні
Вітаємо!
Про ФН ООН
Стратегічні пріоритети
Лінки
Програмні сфери діяльності
ФН ООН в Україні
Для преси
Вакансії
Тендерні запити

Фото
Закупівля медичного обладнання та матеріалів в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН в червніУ серпні 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України", що фінансується ЄС, планується продовжити забезпечення національних партнерів (Міністерство внутрішніх справ, Міністерство оборони, Внутрішні війська МВС України та Державну прикордонну службу України) медичним обладнанням та матеріалами (експрес-тести на ВІЛ, тести на ІПСШ, лабораторне обладнання, одноразові шприци та рукавички, ін.).

Закупівля медичного обладнання в червніУ липні 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України", що фінансується ЄС, національні партнери, Міністерство внутрішніх справ та Міністерство оборони України, були забезпечені витратним медичним обладнанням та матеріалами (експрес-тести, одноразові шприци та рукавички), з метою посилення можливостей медичних підрозділів міністерств надавати військовослужбовцям та правоохоронцям якісні медичні послуги щодо профілактики, тестування та лікування ВІЛ/ІПСШ.

Регіональні семінари в липніВ липні 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України", що фінансується ЄС, було проведено 4 регіональних семінари з питань профілактики ВІЛ/ІПСШ та формування безпечної поведінки для командирів підрозділів та офіцерів з виховної роботи Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України.

Фонд Народонаселення Організації Об’єднаних Націй в Україні провів прес-конференцію, присвячену Міжнародному Дню Народонаселення
 11 липня 2007 року ФНООН в Україні організував прес-конференцію в прес-центрі УНІАН з приводу Міжнародного Дня Народонаселення. Прес-конференцію відвідали представники основних джерел засобів масової інформації з національним покриттям, включаючи 4 національні канали телебачення.


2-5 липня 2007 року в м. Одеса відбулась робоча зустріч представників студентських організацій з питань формування безпечної поведінки студентської молоді
 2-5 липня 2007 року в м. Одеса відбулась робоча зустріч представників студентських організацій з питань формування безпечної поведінки студентської молоді. Захід був організований Фондом Народонаселення ООН в Україні, в рамках проекту UKR1R301 Підвищення обізнаності української молоді з питань збереження статевого і репродуктивного здоров'я та формування безпечної поведінки. У зустрічі приймали участь члени Молодіжної консультативної ради при ФНООН та представники студентських організацій, які планують проведення роботи в сфері поліпшення здоров'я та популяризації безпечної поведінки серед молоді.


Інші новини...



Відновлення паролю

Будь ласка введіть e-mail, з якого Ви реєстрували account.
Новий пароль буде відіслано на нього.



Зворотній зв`язок
Домовленості (eng.)
Правові аспекти (eng.)
Техничні питання (eng.)
FAQ