This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/medicina.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
МЕДИЦИНА

Головна

МЕДИЦИНА

Поліпшення зору...

Інформація про очі та зір. Сайт має такі розділи: "Будова та функції ока", "Проблеми із зором", "Енциклопедія хвороб та стану очей", "Як зберегти зір, працюючи за комп'ютером", "Методи поліпшення зору", "Носіння окулярів", "Зір Вашої дитини", "Запитати у лікаря" та "Цікаво знати".


UkrMED.com

Новини про хвороби і про те, як не хворіти. Ліки, медична бібліотека та довідкова служба. Форуми, дискусії, об'яви.


Проект “Комп'ютер та
зір. Практичні
поради”

Вплив комп'ютерів на зір людини. Поради по збереженню зору. Статті з найрізноманітніших джерел, методики розслаблення очей.


Медична інформаційна мережа

Статті лікарів, відповіді на питання, нетрадиційна медицина, клуб молодих батьків та дитини, корисні програми, розділ для студентів, безкоштовна психологічна допомога.


Likar info


Для медиків та тих, хто цікавиться своїм здоров'ям, лікарські новини з України та всього світу. Багато корисної інформації про догляд за власним організмом. Конференції, пошук роботи для медиків.


МЕДІАЛ –
медичний центр

Діагностика, визначення ранніх стадій захворювань та усунення їх першопричин, лікування хронічних захворювань, тестування медичних препаратів на їх сумісність з Вашим організмом, визначення ефективності лікувального впливу.


Medlinks - Вся
медицина в
Інтернеті


Універсальний багатопрофільний медичний сервер. Медична бібліотека, щоденні новини медицини, дошка медичних об'яв, форум, тематичні посилання.


Каталог кращих
медичних сайтів
світу

Зібрано все, що може зацікавити медика. Каталог орієнтовано на лікарів та студентів, але потенційні пацієнти також можуть знайти тут багато цікавого.


Каталог медичних сайтів України - УКРМЕД

Найповніша колекція медичних ресурсів України з анотованими описами та рейтингом. Структуризація за тематичними розділах, медичних спеціальностях та регіонах. Публікація оголошень медичних сайтів. Є можливість пошуку по сайту.


Медичні істини

Український медичний сервер. Розділи: онкологія, ендоскопія, медичні заклади, амбулаторія, статті на різні теми з різних джерел.


Популярний сайт
про медицину

Консультації on - line з усього спектру медичних питань. Психологічна консультація.


Великий медичний сайт

Опис, діагностика, лікування захворювань. Фармація, анатомія, хірургія, онкологія, акушерство, фітотерапія, стоматологія. Повна та достовірна інформація.


Інтернет-консультації

Інтернет-консультації спеціалістів з медичних питань. Архів консультацій, пошук в архіві.


Здоров'я

Інформація про захворювання (алергологія, альтернативна медицина, імунологія, онкологія та ін.), медичні препарати.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору