This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/magazin.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ

Головна

ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ

Ціни в Україні

Інформація про ціни та фірми України, що торгують комп'ютерами, мобільними телефонами, комплектуючими, периферійним та мережевим обладнанням, аудіо, відео, побутовою технікою та іншим hi-tech.


"Еколайт"

Продаж та встановлення комп'ютерів, периферійних та мультимедійних пристроїв. Безплатна доставка та встановлення у Києві.


"SaleUa"

Великий вибір побутової, аудіо та відео техніки, мобільних телефонів, фото-, офісна та комп'ютерної техніки. Знижки та розпродаж товарів.


"Limpopo"


Цифрова, портативна, офісна, фото та відео техніка.


"Компакт диски"

Ігри, фільми, музика. Комп'ютери та комплектуючі, мобільні телефони. Доставка по Україні.


"Orion"


Великий вибір електроніки від відомих світових виробників. Цифрові фотоапарати, цифрові відеокамери, монітори, оргтехніка.


"Техноконтинент"

Продаж та доставка: аудіо, відео, фото, побутова, комп'ютерна та теплотехніка, периферія, інструменти, засоби зв'язку. Вся техніка сертифікована. Гарантія від 12 місяців. Низькі ціни, безплатна доставка в Києві.


"SHOP-ALSITA"

Ілюстрований каталог, детальна інформація про продукцію (комп'ютери, комплектуючі, оргтехніка, витратні матеріали, ліцензійне програмне забезпечення) та послугах (ремонт принтерів, копірів, факсів). Пошук товарів.


Гіпермаркет електроніки "City.com"

Продаж комп'ютерної техніки та периферії, телевізорів, мобільних телефонів та цифрових фотоапаратів.


Мережа комп'ютерних салонів "Гігабайт"

Продаж комп'ютерів, комплектуючих та периферії. Інформація про магазини, товари, акції, сервісне обслуговування. Форум.


"MegaPort"

Ноутбуки, цифрові фотоапарати, цифрові відеокамери, Palm, Pocket PC, mp3 плеєри, кпк, периферія, аксесуари, мобільні телефони.


"РСМ"

Ноутбуки високої якості від виробника, детальні характеристики, можливість вибору необхідної конфігурації, детальна інформація про спосіб замовлення. Безплатна доставка в Україні.


Побутова техніка та електроніка

Каталог товарів (телевізори, відео, аудіо, побутова техніка, мікрохвильові печі) з коротким описом. Умови замовлення. Пошук, посилання.


"eMarket"

Продаж книг, музики, відео, комп'ютерних ігор, мобільних телефонів, дитячих іграшок та ін.


Побутова техніка

Найбільший вибір побутової техніки, доступні ціни, доставка в Україні, безплатна доставка у Києві. Оптовий продаж товарів.


"Magazinchik"

Інтернет-магазин кіно. Новинки та класика світового кіно на DVD, Video CD та VHS. Низькі ціни, доставка, гарантія, якість. Контакти, пошук.


"РСМ"

Ноутбуки високої якості від виробника, детальні характеристики, можливість вибору необхідної конфігурації, детальна інформація про спосіб замовлення. Безплатна доставка в Україні.


Все для подорожей та туризму

Великий вибір рюкзаків, спальників, палаток, сумок, чемоданів, кейсів. Статті.


"Бізон"

Товари для спорту та активного відпочинку: спортивний одяг та взуття, рюкзаки, палатки, спальники, сноуборди, лижі. Безплатна доставка. Детальний опис товарів з фотографіями. Відгуки, тест-драйви, статті, пошук, прайси, форум.


Будинок книги "Books"

Один з найбільших книжкових магазинів в Україні. В асортименті магазина понад 30 тисяч найменувань книжкової продукції. Пошук книг.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору