This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/hardware.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
HARDWARE

Головна

HARDWARE

"Composter"

Свіжі комп'ютерні новини, статті, тести, колекції посилань на статті про "залізо", форум, барахолка, прайс-листи комп'ютерних фірм.


Світ "Hardware"

Система-каталог, що містить статті та огляди комп'ютерного hardware, файли, прайси, новини та т. п.


"iXBT"

Щоденні новини. Матеріали статей з оглядами та тестами комп'ютерних комплектуючих, периферійних пристроїв та засобів мобільного зв'язку.


"3DNews"


Новини сфери інформаційних технологій, аналітика, результати тестувань комп'ютерної техніки (відеокарт, мультимедіа, принтерів, сканерів та ін.).


"Reviews.ru"

Підборка оглядових статей та тестів комп'ютерного "заліза" та програмного забезпечення. Можливість завантажити драйвера для пристроїв та різні утиліти.


"Toms's hardware
guidе"


Огляди, порівняння та тести комп'ютерного "заліза". Архів статей з 2002 року.


"HardwarePortal.ru"

Матеріали статей та оглядів про комп'ютерні комплектуючі та периферійні пристрої. Новини з світу комп'ютерних технологій. Форум.


"PCnews"

Комп'ютерні новини. Статті та огляди комп'ютерної техніки. Форум.


Інформаційний комп'ютерний сайт

Матеріали для початківців та досвідчених користувачів. Інформація про комп'ютери, ОС, новинки HardWare та SoftWare.


"CompUA"

Інформаційний сайт про апаратне та програмне забезпечення: документація, описи, довідка. Форум, пошук на сайті.


Схеми комп'ютерного заліза

Схеми різноманітних комп'ютерних пристроїв, які можна самостійно зібрати, корисні поради, документація по кабелям та шинам. Форум, посилання, контактна інформація.


"HardVision Digital"

Новини, драйвера, BIOS-и, утиліти, комп'ютерні статті, огляди, тести. Словник комп'ютерних термінів, форум.


"Hardw.net"

Комп'ютерна документація, описи та FAQ. Діагностичні та тестові утиліти для комп'ютерів. Корисні посилання для розробників програм та комп'ютерних спеціалістів. Форум з ремонту комп'ютерного "заліза".


"Anode.ru"

Все новости компьютерного железа. Статьи по разделам, форум, Мобильные технологии и гаджеты. Карманные компьютеры. Сотовые обзоры.


Тестування

Велика кількість об'єктивних тестів та оглядів комп'ютерного "заліза". Тестування, посилання.


Все про комп'ютери

Про комп'ютерах та їх складові, а також стандарти безпеки моніторів, типи дисків, апаратне спостереження, типи клавіатур, діагностика.


Характеристики комп'ютерного "заліза"

Параметри та характеристики комп'ютерного "заліза": процесори, інтерфейси, протоколи, відеосистеми, мультимедіа. Посилання.


"Залізо"

Повний опис та фото комп'ютерного "заліза" (материнські плати, жорсткі диски, принтери, сканери, модеми). Постійне оновлення.


"WHATIS.RU"

Все що ви хотіли знати про комп'ютери доступною мовою: новини, "залізо", софт, операційні системи та багато іншого. Статті, форум, глосарій.


Програмування та
документація

Програмування та документація по процесорам, материнським платам, жорстким дискам, пам'яті, модемам та ін. Зборка та апгрейд, тестування. Посилання.


Мануали для народу

Велика кількість навчальних матеріалів з програмування, мереж, дизайну, web-технологій.


"GWS"

Опис комп'ютера для початківців: "залізо", софт, мережа. Пошук на сайті.


Комп'ютерні поради

Вибір процесора, відеокарти. Як правильно вибрати конфігурацію. Строк служби комплектуючих комп'ютера. Словник термінів. Підручник з HTML, БД, СУБД, Access, VBA.


Сторінка Костянтина

Все про софт та особливо про "залізо" ПК. Різноманітні інтерфейси ПК (від ISA до USB). PIC-контролери. Осцилограф та регістратор в комп'ютері. Телефонні СМАРТ-карти. Форум.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору