This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/avto.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
АВТОМОБІЛЬНІ РЕСУРСИ

Головна

АВТОМОБІЛЬНІ РЕСУРСИ

Автомобільний портал

Купівля-продаж автомобілів, новини, обговорення, каталог кращих сайтів для українських автолюбителів.


Автомобільний портал

Все про автомобілі і мотоцикли - фотографії, статті, конференції, новини автомобільного світу. Журнал "Сигнал". Страхування автомобільного транспорту. Купівля-продаж.


Автомобільний портал

Добре реалізований каталог автосалонів з характеристиками та фото автомобілів. Новини автомобільного світу, що постійно оновлюються. Пошукова система автомобілів. Історія автомобілебудування та марок автомобілів. Автофорум.


AUTO - Consulting


Інформація про ринок автомобілів (найсвіжіші та ексклюзивні новини).


AUTO-FOTO

Купівля та продаж автомобіля. Детальні технічні дані, фільтр пошуку, фотографії автомобілів. Цікава інформація про розвиток автомобілебудування у світі, автомобільні ринки України та СНД. Інформація про СТО в різних містах. Питання обов'язкового страхування. Форум.


Найкращі автомобілі світу


Ілюстрований каталог, систематизований за фірмами-виробниками і моделями: серійні автомобілі японських, американських та європейських фірм, російські концепт-кари, спорт-кари, ексклюзивні та мілкосерійні автомобілі. Технічні характеристики автомобілів, відгуки власників та ціни. Статті про автомобілі.


Motor News -
автомобільний журнал

Офіційний сайт одного з найавторитетніших видань. Останні новини автосвіту, порівняльні тести різних моделей. Автокаталог та об'яви. Архів номерів.


Сайт Автомобільного періоду

Сайт популярної телепередачі "Парк автомобільного періоду". Розділ офіційних сайтів автокомпаній, автоновини, архів передач, автовиставки, форум, віртуальний тест-драйв, різноманітні конкурси.


Автомобільна Україна

Автомобільний журнал “Сигнал”, інтернет - журнал “Гараж”, форсування двигунів, автоспорт, автосвіт. Новини автомобілебудування.


Автоінформер

Довідкова система за технічними характеристиками біля 200 марок автомобілів. Зручна підсистема пошуку необхідної інформації.


Киевский автопортал

Новини, об'яви, автомагазини, автосалони, автопослуги.


Cars

Сайт присвячений автомобільній тематиці. Тематичні новини, база об'яв про купівлю-продаж автомобілів, конференції; розділ, що містить статті з техогляду, новини автоспорту та каталог автомобільних посилань.


Перевозчик “Тракер”

Новини автокаталогу України, огляди, коментарі, інформація на шляхах, нормативні акти, поради спеціалістів.


Всеукраїнська автомобільна довідкова система

Проста та швидка система пошуку інформації про запчастини для будь-яких видів автомобілів, про сервісні послуги, автомобілі та підприємства, на яких їх можна придбати.


АВТОМАГ

Найсвіжіші новини автомобільного світу, правові питання, каталог найбільших автовиробників, а також огляд найбільш популярних моделей автомобілів.


Автокаталог

Сайт присвячений автомобілям та всьому, що з ними пов'язано.


Київський сайт
автопослуг

Інформація про автопослуги, автозапчастини, СТО, український авторинок.


AW –
автомобільна
інформаційна пошукова система

Інформаційний портал. Пошук за типом автомобіля, повна інформація про місце можливого придбання, ремонту та заправки автомобіля.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору