This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/muzey/avtor_vyd13.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
Книжкова колекція Сержа Лифаря
Про проект
Біографічна довідка
Книжкова колекція
Сержа Лифаря
Стародруки VI-XIX ст.
Авторські видання
Лифар і Дягілев
Історія балету
Лифар та дослідження
  його творчості
Історія театру
Історія музики
"Пушкініана"
Фотогалерея
Балет на WWW
 

АВТОРСЬКІ ВИДАННЯ СЕРГІЯ ЛИФАРЯ

Lifar S. Ma vie . Paris, 1965.- 398 p.

"Не треба представляти Сержа Лифаря. Не всі артисти спромоглися заслужили таку повагу і любов публіки. Цього достатньо, щоб виправдати інтерес до мемуарів цієї людини, видатного танцівника і хореографа. Він прийняв від Ніжинського славу кращого танцівника нашої епохи. Лифар завжди прагнув зберегти і розвинути традиції хореографічного мистецтва. Однак, не тільки це робить з книги "МОЄ ЖИТТЯ" визначний документ, але і те, що Лифар завжди залишався в центрі подій сучасного мистецтва і політики, і саме це зробило його привілейованим свідком свого часу.

Дягілєв і Черчілль, Валері і Гітлер, Пікассо і Де Голль - от невичерпна галерея портретів сучасників. "МОЄ ЖИТТЯ" - захоплюючий пригодницький роман, прожитий ще більш захоплююче. Важко писати відтепер про німецьку окупацію Парижа, не звертаючись до книги Лифаря.

Не слід забувати, що погляд очевидця завжди найцінніший і найцікавіший".



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору