This version of the page http://www.obriy.pib.com.ua/2003/19_03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Газета АКБ "Промінвестбанк" :: "Обрій-ПІБ"
Газета АКБ Промінвестбанк, Центральної Ради профспілки працівників Промінвестбанку, Партії національно-економічного розвитку України

№19 (129) 15 – 21 травня 2003 :: Шеф-редактор Володимир Матвієнко 

Парламентарі побували на Житомирщині

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин напередодні Дня Перемоги відвідав Житомирську область. У поїздці взяли участь Голова Партії національно-економічного розвитку України, народний депутат Павло Матвієнко, Голова Житомирської облдержадміністрації Микола Рудченко, Голова Житомирської обласної ради Архип Войтенко.



Гості побували у трудовому колективі та ознайомилися з роботою закритого акціонерного товариства «Лікарські трави», товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Коростишівльон», відвідали школу-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Голова Верховної Ради України подарував школі-інтернату мікроавтобус, вихованцям навчального закладу вручив подарунки.

Медичну апаратуру і ліки на майже 1,5 мільйона гривень подарував Житомирській обласній клінічній лікарні імені Олександра Гербачевського Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Він взяв участь у церемонії відкриття приймального діагностичного відділення, ознайомився з лікувальними відділеннями та ходом будівництва приміщення поліклінічного корпусу.

Володимир Литвин у Житомирі урочисто вручив ордери на квартири військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів та постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС у новозбудованому 110-квартирному житловому будинку. Він також вручив нагороди Верховної Ради України кращим будівельникам, що зводили цей будинок, повідомляє кореспондент Укрінформу.



Під час розмови з мешканцями Житомира Голова Верховної Ради України Володимир Литвин поінформував, що у четвер народні депутати голосуватимуть законопроект, за яким пропонується знизити податок на зарплату пересічних громадян до 13 відсотків. А найближчим часом Верховна Рада розгляне законопроект щодо зниження податку на додану вартість з 20 до 17 відсотків.

Володимир Литвин висловився щодо політичної реформи. Враховуючи політичні реалії сьогодення у державі, законопроект щодо політичної реформи не може бути винесений на всенародне обговорення, зазначив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час прес-конференції у Житомирі. Він пояснив це тим, що до президентських виборів не вистачить часу для того, щоб провести референдум і внести до Конституції його рішення. Адже спочатку 226 голосами потрібно схвалити зміни, потім дочекатися рішення Конституційного суду щодо цих змін і лише тоді 301 голосом можна їх остаточно схвалити.

Володимир Литвин також нагадав, що референдуми, згідно з чинним законодавством, проводяться не частіше ніж раз на п’ять років. Отже, якщо врахувати, що останній відбувся у 2000 році, наступний має бути лише у 2005-му.

Глава парламенту додав, що немає сенсу виносити на всенародне обговорення законопроект про політичну реформу повністю. На його думку, у разі все-таки проведення референдуму, на нього варто буде винести лише зміни, пропоновані до 1, 3 та 13 статей Конституції.

Володимир Литвин ще раз висловився проти запровадження в Україні двопалатного парламенту і проти проведення виборів усіх рівнів в один день. Наступні президентські вибори відбудуться у 2004 році, а парламентські – у 2006-му, впевнено зазначив Володимир Литвин.

За матеріалами УКРІНФОРМУ
Фото Сергія КУЗНЕЦОВА





Мироненко Віктор Петрович

кандидат у народні депутати України
по виборчому округу № 206 на проміжних виборах
народного депутата України 8 червня 2003 року

Народився 21 червня 1963 року в смт Березна на Чернігівщині. Українець.

Трудову діяльність розпочав слюсарем Березнянського виробничого відділення «Сільгосптехніка». Служив у лавах Радянської Армії, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у м. Прип’ять, нагороджений урядовими нагородами.
Навчався у Київському автомобільно-дорожньому інституті, Київському інституті банківської справи, Київському державному економічному університеті.

Працював заступником голови, головою правління Березнянського споживчого товариства Менської райспоживспілки. У вересні 1995 року призначений на посаду керуючого відділенням Промінвестбанку в смт Березна Чернігівської області. З червня 2000 року – керуючий філією «Чернігівське Центральне відділення Промінвестбанку».

Аспірант Міжнародного інституту ринкових відносин та підприємництва за спеціальністю «Банківська справа».

У березні 2002 року обраний депутатом Чернігівської обласної ради. Голова постійно діючої комісії з питань бюджету.

Одружений, виховує двох дітей.

Віктор Петрович Мироненко очолює Чернігівську обласну організацію Партії національно-економічного розвитку України, яка налічує 152 тисячі членів, пройшла перереєстрацію у Міністерстві юстиції України і отримала Свідоцтво № 3.

За ініціативою Віктора Мироненка відбулося свято Перемоги для ветеранів і жителів Чернігова

Кандидат у народні депутати України
Віктор Мироненко

 
  [ на першу сторінку ]
  [ каталог установ банку]
  [Дотепні слова Володимира Матвієнка]
 
Сьогодні в номері:
компетентно:
ПРОМІНВЕСТБАНК: стратегія відтворення
наш репортаж:
«Світи, світи місяченьку»
погляд:
Європейський вибір України
Промінвестбанк і населення:
Вибираємо Промінвестбанк
наш кандидат:
Обличчям до людини Передвиборна програма МИРОНЕНКА Віктора Петровича
визнання:
Чемпіонка світу
наш репортаж:
Комп’ютери для школярів Бердичева
Ніхто не забутий
медична панорама:
Що робити при алергії
дозвілля:
У Донецьку перемогла «Пісне моя зоряна»
партійне життя:
Партія НЕРУ розвиватиметься
партійний гімн:
Гімн ПНЕРУ
з піснею по життю:
Сини України
  Пошук:

obriy@press.pib.com.ua