This version of the page http://www.kievrealty.org/events (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-13. The original page over time could change.
KievRealty - Информация
Союз специалистов по недвижимости г. Киева

Прес-конференція Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва

5 липня 2007 року в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс Україна" відбулась прес-конференція представників Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва на тему: "Створення Всеукраїнської громадської організації "Спілка фахівців з нерухомого майна України". В прес-конференції взяли участь Президент Спілки Олександр Миколайович Рубанов, перший Віце-президент Спілки Ігор Семенович Однопозов та член Ради Спілки Олександр Петрович Андрєєв. Відкрив прес-конференцію Президент Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва. В своєму виступі Олександр Миколайович зазначив необхідність створення нової Всеукраїнської громадської організації, яка б об'єднувала ріелторські компанії та всіх непрямих операторів ринка нерухомості по всій країні, що дасть змогу до врегулювання принципів та стандартів професійних та ділових відносин. Цього можна досягти шляхом впровадження в межах України 12-річного досвіду Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва, зокрема програм з навчання та сертифікації спеціалістів ринку нерухомості. На запитання журналістів відповів Ігор Семенович Однопозов, який розкрив практичне впровадження вказаних програм в масштабах країни. Про програму співпраці Спілки фахівців з непрямими операторами ринку нерухомості на прикладі партнерської програми з КБ "ПриватБанк" розповів Олександр Петрович Андрєєв. Він зазначив, що ця програма з КБ "ПриватБанк" є першим кроком до реалізації Всеукраїнської програми з іпотечного кредитування, в якій окрім ріелторських компанії та фінансових установ будуть брати участь і страхові компанії. Саме це дасть можливість всім операторам ринку нерухомості надавати клієнту послугу максимально професійно та зручно. На прес-конференції були присутні представники як спеціалізованих, так і ділових ЗМІ, які отримали на свої запитання аргументовані відповіді представників Спілки.


 

Шановні колеги!

Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва оголошує про початок проведення щорічного конкурсу "Професійне визнання 2007" серед агентств нерухомості України. Конкурс триває протягом року, рішення приймає Рада Спілки, результати конкурсу будуть оголошені на Загальних зборах у грудні кожного року. Церемонія нагородження номінантів конкурсу відбудеться 21 грудня 2007 року.
У 2007 р. Радою Спілки узгоджені наступні номінації:
1. За професіоналізм;
2. За кращий веб-ресурс компанії;
3. Золоте ріелторське перо;
4. За найдовшу професійну діяльність;
5. Найкраща ріелторська компанія 2007;
6. Найкращий ріелтор 2007.
Звертаємо Вашу увагу, що конкурс проводиться на комерційній основі, участь у кожній номінації складає 80 у.о. Участь у номінації "Золоте ріелторське перо" безкоштовна.
Заявки приймаються до 10 грудня поточного року. Члени Спілки можуть рекомендувати номінантів на участь в конкурсі "Професійне визнання 2007".
Запрошуємо Вас взяти активну участь в конкурсі, переможці номінацій будуть відзначені почесними нагородами та цінними подарунками.
Заявки на участь у конкурсі просимо надсилати факсом або в електронному вигляді.

Довідки та заявки за телефоном : 8 (044) 272-2693 або  на електронну пошту info@kievrealty.org




Лауреаты, вошедшие в двадцатку лучших риэлторских компаний Украины согласно Национального рейтинга "Найкращі ріелторські компанії України":


- АЛЬТЕРНАТИВА (г.Ильичевск)
- АПАРТАМЕНТ (г.Киев)
- АТЛАНТ А (г.Киев)
- ВАЛЕНТЕ-РИЕЛТИ (г.Киев)
- ДИНА (г.Донецк)
- КАШТАН 2000 (г.Киев)
- КВАРТ-СЕРВИС (г.Киев)
- КИЯНИ (г.Киев)
- МАСШТАБ (г.Мариуполь)
- МУЛЬТИДОМ (г.Севастополь)
- НОВЫЙ ГОРОД (г.Киев)
- ОЛИМП (г.Киев)
- PARK LANE (г.Киев)
- ПЛАНЕТА ОБОЛОНЬ (г.Киев)
- ПРИКАРПАТСКИЙ ДОМ (г.Ивано-Франковск)
- ПРОЕКТ-2 (г.Киев)
- САМСОН (г.Киев)
- САРУШЕН (г.Севастополь)
- СИ-ИНФОРМ (г.Киев)
- ТРАЕКТОРИЯ (г.Киев)


Національний рейтинг "Найкращі ріелторські компанії України"!

Цьогорічна церемонія нагородження
найкращих компаній у сфері ріелторської діяльності відбулась
25 квітня 2007 р.

Ще кілька років тому професія ріелтора сприймалася як можливість швидкого заробітку "без проблем", але й ставлення до ріелтерів з боку замовників було відповідним. Розвивається ринок нерухомості - змінюються і умови роботи агентів. Ріелторська діяльність сприймається не як додатковий заробіток, а як можливість зробити гідну кар'єру в сфері нерухомості. Навчитися бути Ріелтером - Професіоналом можна з досвіду, слухаючи рекомендації колег і керівників, професійної літератури, участі у конференціях, присвячених питанням формування ринку нерухомості.
Таку можливість ріелторським фірмам надає Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва вже протягом 12-ти років. У межах діяльності Спілки проводяться семінари, круглі столи, курси підвищення кваліфікації, конференції та інші заходи, які посилюють професійний рівень учасників ринку нерухомості.
За останній рік Спілка розширила свої межі і 35 ріелторських компаній і 16 компаній-непрямих операторів ринку ухвалили рішення про вступ до нашого об'єднання. На сьогоднішній день Спілка фахівців з нерухомого майна - одна з найбільш крупних професійних громадських організацій ринку нерухомості, яка об'єднує більш ніж 80 трудових колективів, які надають якісні професійні послуги. Клієнт, який звертається до ріелтора, повинен бути упевнений, що саме тут він отримає кваліфіковану послугу. Власний фаховий рейтинг - ще один крок до підвищення престижу та популяризації професійної діяльності ріелторів. Ця традиція дасть можливість продемонструвати клієнтам та бізнес-партнерам відкритість ріелторських компаній, їх прагнення запобігти спілкуванню потенційних клієнтів з непідготовленими, непрофесійними посередниками на ринку нерухомості. Метою проведення Національного рейтингу є посилення віри українських споживачів у ріелторів, а самих фахівців - у цивілізований розвиток вітчизняного ринку нерухомості.
Ґрунтуючись на Кодекс етики та стандарти практики, з 2006 року Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва проводить щорічний Національний рейтинг, спрямований на підвищення якості роботи ріелтора. В рейтингу приймали участь ріелторські компанії з різних регіонів нашої держави. Цього року до найкращих агентств нерухомості ввійшли: Park Lane, Каштан 2000, Сі-інформ, Кияни, Кварт-сервіс, Планета Оболонь, Валенте-ріелті, Атлант А, Нове місто, Проект-2, Сарушен (м. Севастополь), Апартамент, Самсон, Траєкторія, Альтернатива (м. Ільічівськ), Діна (м. Донецьк), Масштаб (м. Маріуполь), Олімп, Мультидом (м. Севастополь), Прикарпатський дім (м. Івано-Франківськ).
Генеральним спонсором церемонії нагородження виступило агентство нерухомості "Благовест", титульним спонсором - ріелторська компанія "Каштан 2000"; офіційним спонсором церемонії нагородження стала консалтингова компанія "Самсон", спонсором - страхова компанія "Український страховий капітал". Інформаційну підтримку надали: телеканал "Тоніс", видавництва "Медіа Прас Центр", "Мир недвижимости", "Property times", "Янус нерухомість".


Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва

Затверджено Радою Спілки
з нерухомого майна м. Києва 02.03.2007 р.

Положення про щорічний Національний рейтинг
"Найкращі ріелторські компанії України"

І. Загальні положення
І.1. Національний рейтинг найкращих ріелторських компаній (далі - рейтинг) проводиться щорічно відповідно до затвердженого положення.
І.2. Мета та принципи проведення рейтингу:
- дотримання морально-етичних норм поведінки на ринку нерухомості;
- популяризація професії ріелтора;
- підвищення якості послуги;
- відповідальність кожного оператору ринку;
- прозорість ринку нерухомості України.
І.3. Рейтинг проводиться Спілкою фахівців з нерухомого майна та є його інтелектуальною власністю.
І.4. Рішення про можливість участі компанії у рейтингу приймається Рейтинговою Комісією.
1.5. Брати участь у рейтингу можуть всі ріелторські компанії, які надішлють заявки затвердженого зразка на участь у рейтингу до Рейтингової Комісії до 10 квітня поточного року.
ІІ. Основні положення рейтингу
ІІ.1. Місце компанії у рейтингу визначає Рейтингова Комісія, до складу якої входять:
- Президент Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України;
- представник Всеукраїнського товариства оцінювачів;
- представник юридичної служби;
- провідний фахівець з інформаційних технологій;
- представник ЗМІ, кореспондент відділу нерухомості;
- члени Ради Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва.
ІІ.2. Критерії рейтингу оголошуються Рейтинговою Комісією через місяць після завершення попереднього рейтингу.
ІІ.3. Кількість компаній, що беруть участь у рейтингу, не обмежена, але не менше двадцяти.
ІІ.4. Рейтингова Комісія виробляє та затверджує критерії , за якими визначаються місце перебування компанії у рейтингу.
ІІ.5. Рейтингова Комісія затверджує бланк-заяву на участь у рейтингу.
ІІ.6. Рейтингова Комісія затверджує проект нагороди та диплому, якими щорічно нагороджується перші двадцять компаній рейтингу.
ІІІ. Заключні положення рейтингу
ІІІ.1. Результати проведення рейтингу оголошуються Рейтинговою Комісією в квітні місяці кожного року.
ІІІ.2. Ріелторські компанії, які посіли перші двадцять місць рейтингу, нагороджуються на спеціальному урочистому зібранні.
ІІІ.3. Результати рейтингу поширюються у засобах масової інформації.


В ноябре 2006 г. Киев с трёхдневным визитом посетил
Президент Международного Фонда недвижимости (МФН) г-н Норман Флинн

С 2 по 4 ноября состоялся ряд встреч г-на Флинна с Президентом Союза специалистов по недвижимости г. Киева А.Н.Рубановым и Президентом Ассоциации специалистов по недвижимости Украины А.А.Бондаренко. В ходе встреч обсуждался вопрос о необходимости массовой сертификации всех специалистов - риэлторов, а также обсуждалась программа подготовки таких специалистов. Г-н Флинн высказал обеспокоенность низким количеством сертифицированных риелторов в Украине. Президент МФН озвучил общую точку зрения, что некачественная риэлторская услуга бросает тень на профессию риэлтора в целом, несмотря на то, что многие профессиональные риэлторы оказывают клиентам высококачественные услуги и работают на основе принципов этики и моральных стандартов. Г-н Флинн согласился с руководителями ССН и АСНУ о необходимости ведения активной работы в направлении массовой сертификации риэлторов, что в конечном итоге отразится на защищенности потребителя. Президент Международного Фонда недвижимости высказал пожелания в скорейшем становлении цивилизованного рынка недвижимости в г. Киеве и в Украине в целом. Вместе с Президентами ССН и АСНУ были разработаны и согласованы конкретные шаги для осуществления этой цели, продуманы практические методы распространения идеи о необходимости наличия сертификата у риэлтора как среди риэлторов, так и среди клиентов. "Сертифицированный риэлтор - это гарантированная качественная услуга, включающая в себя и профессиональную юридическую консультацию, и защищенность прав клиента , и максимальную прозрачность и порядочность. Союз специалистов по недвижимости г. Киева, сознавая практическую необходимость сертифицирования специалистов - риэлторов, будет активно продолжать этот процесс и готов сотрудничать с Ассоциацией специалистов по недвижимости Украины, а также с Международным Фондом Недвижимости" - подвёл итог встречи Президент ССН А.Н.Рубанов.


ВІДКРИТИЙ ЛИСТ СПІЛКИ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОГО МАЙНА
м. Києва
ДО КИЇВСЬКОГО МЕРА Л.М. ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

Шановний Леоніде Михайловичу!

До Вас, як до нового мера столиці України, звертається громадська професійна організація ріелторів - Спілка фахівців з нерухомого майна м.Києва.
Наша організація - найстаріша не лише на теренах Києва, а й України: створена в листопаді 1994 р., зареєстрована в квітні 1995 р. Через Спілку пройшло близько ста компаній-учасниць ринку нерухомості, а на сьогодні до її складу входить 50 дійсних та асоційованих членів (ріелторські, консалтингові, страхові, будівельні компанії, банки, галузеві видання, науково-методичні та аналітичні центри). Метою створення організації було сприяння розвитку ринку та підвищення професійного рівня його учасників: упорядкування та прийняття єдиних цивілізованих правил поведінки на ринку нерухомості, підготовка та перепідготовка кваліфікованих кадрів, створення підґрунтя для державного ліцензування та сертифікації ріелторських структур, впровадження нових інформаційних технологій. За 11 років, що минули, зроблено чимало. Це й прийняття Кодексу етики та стандартів практики ріелтора, положень якого дотримуються всі члени організації, й проведення Сертифікації серед фахівців ринку, створення єдиної електронної бази даних об'єктів нерухомості, реалізація яких відбувається на договірних умовах. Спілкою організовано Спеціалізовані курси з підвищення кваліфікації ріелторів. Наші експерти активно і плідно співпрацюють із засобами масової інформації, даючи професійну неупереджену оцінку всьому, що відбувається на ринку нерухомості. Для позасудового розв'язання конфліктів усередині Спілки створено спеціальний орган - Третейський суд,. Ми проводимо благодійну діяльність, допомагаючи київському дитячому будинку "Берізка". І все це при тому, що наша організація - не комерційна, не веде прибуткової діяльності й існує виключно на добровільні пожертви її членів. Ми ніколи нічого не просили в держави, розуміючи, що в неї є справи більш нагальні та масштабні. Навпаки Спілка неодноразово пропонувала свої послуги в наведенні ладу на ринку нерухомості як знана та поважна професійна громадська організація. На жаль, наш голос, з невідомих причин, так і залишився не почутим. Останні сумні події на столичному ринку нерухомості - шахрайство, корупційні схеми, безлад і непрозорість - в черговий раз переконують нас, що прийшов час дій. Тож ми пропонуємо новій київській владі, обраній столичною громадою, свою реальну допомогу в наведенні елементарного порядку на ринку нерухомості Києва. Ми переконані, що з Вами, новим мером, такий діалог цілком можливий. При цьому нам не потрібні ніякі преференції або матеріальний зиск від такої співпраці. Бо мета у нас спільна - порядок та добробут київської громади. Тому пропонуємо Вам, шановний Леоніде Михайловичу, об'єднати наші зусилля, використавши багатий досвід та професійний потенціал Спілки. Як перший крок у цьому напрямі пропонуємо створити спільну комісію з представників мерії та Спілки для визначення кола проблем на ринку нерухомості Києва і вироблення дієвого механізму їх розв'язання.
З повагою та надією на плідну співпрацю,

Президент Спілки фахівців з нерухомого майна м.Києва
Рубанов О.М.


НАПРЯМИ СПІВПРАЦІ МІЖ КИЇВСЬКОЮ ДЕРЖАВНОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ та СПІЛКОЮ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОГО МАЙНА м. Києва


1. Сертифікація ріелторів Київського регіону із внесенням їх до Єдиного реєстру сертифікованих фахівців з нерухомості, моніторингом їх професійної діяльності та можливістю позбавлення Сертифікату на підставі непрофесійного або неетичного ставлення до замовника ріелторської послуги (як фізичної, так і юридичної особи). Це дасть змогу уникнути багатьох негативних чинників у відносинах ріелтор - клієнт: шахрайства, зловживання, здирництва, некомпетентності і т.д.
2. Запровадження єдиних правил для всіх учасників ринку нерухомості через приєднання їх до норм Кодексу професійної етики та стандартів практики - чітких, послідовних та зрозумілих принципів роботи, засад ефективного функціонування ріелторського середовища.
3. Ліцензування ріелторських компаній на київському ринку нерухомості з видачею їм права займатися цим видом бізнесу, що унеможливить участь сторонніх, випадкових, а, отже, непрофесійних юридичних осіб, приватних підприємців, які суттєво псують репутацію ріелтора, завдають значної шкоди громадянам.
4. Навчання новачків та підвищення кваліфікації працюючих ріелторів через відповідні Курси, що дасть можливість постійно вдосконалювати систему професійної підготовки та перепідготовки ріелторських кадрів, значно покращить рівень обслуговування населення.
5. Запровадження міського Третейського суду ріелторів, що дасть змогу розв'язання конфліктних ситуацій як усередині ріелторського середовища, так і у відносинах компанія - клієнт, компанія - ріелтор, ріелтор - клієнт.
6. Активна просвітницька, видавнича, експертна діяльність через засоби масової інформації, проведення семінарів, круглих столів, тренінгів, що змінить клімат на ринку нерухомості, перетворивши його із закритого напівкримінального середовища у прозоре та легальне бізнес-співтовариство.
Усі зазначені напрями діяльності (крім ліцензування) запроваджені всередині Спілки та ефективно апробовані серед ріелторських компаній, які є її членами. Цей позитивний досвід необхідно поширити на весь київський ринок. Лише спільними зусиллями Київської Державної Адміністрації та Спілки фахівців з нерухомого майна м.Києва можливо навести лад на столичному ринку нерухомості, від чого виграють, в першу чергу, наші громадяни.


ВІДПОВІДЬ КИЇВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ НА ЗВЕРНЕННЯ СПІЛКИ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОГО МАЙНА м.КИЄВА ДО Л.М.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

Президенту Спілки фахівців з
нерухомого майна м.Києва
Рубанову О.М.

Розглянувши Вашого листа №14/97/06 від 17.07.2006 повідомляю, що визначені у зверненні Спілки фахівців з нерухомого майна м. Києва проблемні питання опрацьовані галузевими структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації, і, зокрема, комунальним комерційним унітарним підприємством "Фінансова компанія "Житло-інвест", що функціонує у складі Головного управління житлового забезпечення. Зазначена фінансова компанія виразила готовність до подальшої співпраці з Вашою Спілкою.
Зважаючи на отримані висновки, у разі розробки Спілкою фахівців з нерухомого майна міста Києва конкретних пропозицій щодо розв'язання проблемних питань на ринку нерухомості міста Києва, пропоную надсилати їх безпосередньо до Головного управління житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації для детального опрацювання та подальшої роботи.

В.о. заступника голови Київської
міської державної адміністрації
Д.Басс
31.08.2006


1 лютого 2006 року
Спілка фахівців з нерухомого майна м.Києва
р о з п о ч а л а

добровільну внутрішню
СЕРТИФІКАЦІЮ РІЕЛТОРІВ
з надання кваліфікації
"Фахівець з житлової нерухомості Київського регіону"

Заплановано сертифікувати близько 1000 працівників компаній-членів Спілки - від агента до директора. Сертифікація ріелторів відбуватиметься за спеціально розробленою програмою, схваленою Київським коледжем нерухомості, Інститутом розвитку нерухомості, приватним нотаріусом Ю.Е.Олексюк. Сертифікація є безкоштовною для працівників компаній-членів Спілки. Кожному ріелтору, який успішно склав Кваліфікаційний іспит, буде видано Кваліфікаційний сертифікат строком на 3 роки. Усі дані про власників Сертифікату будуть вміщені у відкритому та доступному Реєстрі сертифікованих фахівців з нерухомості Київського регіону. За професійною діяльністю сертифікованих ріелторів Сертифікаційною комісією Спілки буде проводитись спеціальний моніторинг з можливістю позбавлення або призупинення дії Сертифікату за відповідні порушення. Започаткована Сертифікація має стати вагомим внеском у справу професіоналізації ринку нерухомості столиці України й надати сертифікованим ріелторам суттєві конкурентні переваги.


ЩО ДАЄ КОМПАНІЇ ЧЛЕНСТВО У СПІЛЦІ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОГО МАЙНА м.Києва

Спілка - це ідеологічний, етичний та професійний базис ринку нерухомості Київського регіону, громадський рух до єднання усіх ріелторських компаній столиці, новий рівень та більш вигідне положення фірми серед інших операторів, інструмент просування компанії на ринку через участь у престижній найстарішій громадській організації, наявність у виконавця конкурентних переваг, довіра до партнерів, що веде до безконфліктності відносин у ріелторському середовищі, комерційна вигода завдяки преференціям, знижкам та пільгам.

БРЕНД СПІЛКИ
Використання імені й символіки Спілки у власній рекламній, інформаційній та представницькій діяльності.

УГОДА ПРО КАДРИ СПІЛКИ
Застосування комплексу домовленостей щодо спільної кадрової політики, оперативної перевірки повноважень співробітників компаній, обміну інформацією про факти некоректної поведінки операторів ринку, сумнівні об'єкти нерухомого майна.

КОДЕКС ЕТИКИ ТА СТАНДАРТИ ПРАКТИКИ СПІЛКИ
Робота на ринку за єдиними стандартами і правилами, чіткими та зрозумілими для усіх учасників, участь у вдосконаленні цих професійних і етичних вимог.

ДОБРОВІЛЬНА ВНУТРІШНЯ СЕРТИФІКАЦІЯ СПІВРОБІТНИКІВ КОМПАНІЙ-ЧЛЕНІВ СПІЛКИ
Відбір керівником компанії співробітників для складання ними іспиту на отримання кваліфікаційного сертифікату з подальшим моніторингом їх професійної діяльності, можливістю позбавлення сертифікату та веденням реєстру сертифікованих виконавців.

КУРСИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ РІЕЛТОРІВ ПРИ СПІЛЦІ
50-процентна оплата тижневих професійних курсів з підвищення кваліфікації ріелторів (житлова нерухомість) Програма занять охоплює всі теми, необхідні для сучасного професійного рівня фахівця з нерухомості. За результатами успішно складеного іспиту кожному слухачу видається спеціальний іменний Сертифікат.

АСОЦІЙОВАНЕ ЧЛЕНСТВО У СПІЛЦІ
Залучення до єдиної громадської організації всіх непрямих операторів ринку для взаємовигідної співпраці засобів масової інформації, будівельно-інвестиційних, страхових компаній, банківських, кредитних установ, галузевих навчальних центрів з ріелторськими фірмами.

ТРЕТЕЙСЬКИЙ СУД СПІЛКИ
Позасудове розв'язання суперечок та конфліктних ситуацій як між компаніями, так і між виконавцями та споживачами ріелторської послуги за допомогою незалежного арбітражу.

MLS-"СОЮЗ"
Участь у мульті-лістінговій системі договірних відносин через об'єднану базу ексклюзивних об'єктів нерухомості.

ВЕБ-САЙТ СПІЛКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ "СОЮЗНИК"
Функціонування електронних та друкованих органів Спілки, що вміщують інформаційні, аналітичні, рекламні матеріали щодо ситуації на ринку нерухомості, професійної діяльності організації, комерційної діяльності компаній.

ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ, ПРЕЗИДЕНТ, РАДА, ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ СПІЛКИ
Дієві структури Спілки, що надають компаніям рівні можливості для участі в ефективному управлінні громадською організацією, розробці та втіленні нових ідей, концепцій, проведенні комплексних заходів.
Співпраця з органами влади та управління, професійними громадськими організаціями для лобіювання інтересів ріелторів, впорядкування та цивілізації ринку нерухомості.
Консультаційна та роз'яснювальна робота серед споживачів ріелторської послуги. Популяризація ідей організації через засоби масової інформації.

CEREAN
Афілійоване членство в об'єднанні національних ріелторських асоціацій країн Центральної та Східної Європи, міжнародне представництво організації професіоналів Київського регіону.

ДИТЯЧИЙ БУДИНОК "БЕРІЗКА"
Ведення благочинної діяльності, збирання добровільних пожертв для допомоги хворим дітям.

КЛУБ "СОЮЗНИК"
Клубне спілкування ріелторів, обмін досвідом, розвиток традицій, корпоративного духу.


Шановні колеги!

Спілка фахівців з нерухомого майна м.Києва звертається до вас з пропозицією стати асоційованим членом цієї громадської організації. Застосовуючи в даному разі звернення "колеги", ми розглядаємо наших шановних журналістів, банкірів, страховиків, будівельників, інвесторів, викладачів саме як колег, які поряд із ріелторами пліч-о-пліч працюють на ринку нерухомості Києва. Засоби масової інформації аналізують ситуацію з житлом; банки видають кредити під купівлю нерухомості, іпотеку; страхові компанії страхують ризики, пов'язані з придбанням нерухомості, а також професійні ризики ріелторів; інвестори інвестують кошти в житло, а будівельники його зводять; викладачі профільних навчальних закладів готують нових та підвищують кваліфікацію діючих ріелторів. Загалом всі ми робимо одну справу, тільки на різних сегментах ринку нерухомості, йдемо паралельними курсами, але в одному напрямку.

На наш погляд, у нинішніх непростих умовах варто об'єднати зусилля, аби навести лад на нашому спільному полі діяльності. Таким об'єднавчим центром могла би стати наша громадська професійна організація, що має десятирічну історію, нараховує близько сорока поважних компаній, добре відома і користується авторитетом на ринку нерухомості столиці України.

25 листопада 2005 р. було затверджено Положення про асоційоване членство у Спілці фахівців з нерухомого майна м.Києва. Цей документ дає зелене світло для об'єднання зусиль непрямих операторів ринку нерухомості навколо ідей цивілізації та впорядкування ринку, його професіоналізації, а також поглиблення співробітництва між усіма зацікавленими сторонами. Залучення ріелторів у сферу ваших інтересів обов'язково принесе вам не лише матеріальний зиск, а й зміцнить позиції кожного гравця на цьому величезному полі діяльності. Тож варто зробити крок назустріч один одному!
Запрошуємо вас до взаємовигідної співпраці!

З повагою,
Президент Спілки фахівців з нерухомого майна м.Києва,
О.М.Рубанов

Більш детальну інформацію можна отримати:
kievsoyuz@ukr.net
м.Київ, Киянівський пров., 3-7 (поряд з Львівською пл.)
Тел.272-26-93



Союз специалистов по недвижимости г. Киева был принят аффилированным членом центрально-европейского объединения риэлторов CEREAN

15 октября 2005 г. на 11 конференции CEREAN: "Совершенствование законодательства и риэлторских технологий - важный фактор инвестиционной привлекательности", состоявшейся в г. Киеве, Союз специалистов по недвижимости г. Киева был принят аффилированным членом CEREAN.

 

 

 


РЕШЕНИЕ Общего собрания членов Союза специалистов по недвижимости г. Киева, от 27.06.07 г.: Продолжение ...




© «Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва»
Разработка сайта - WebHata