This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/r05-05index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
Газета "Подільська радниця" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Price-list |
"33 канал" | "МіГ" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


ПРИЗ
читацьких симпатій


Юлія


Дмитро

since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
ПЕЛАГЕЇ ДОРОЖКІНІЙ - 102 РОКИ, з чим і вітали її онуки, правнуки і праправнуки

№5 вiд 2 березня 2005 р.

Фотоконкурс
"НУ, ВИ І СВИНІ..."
  • Заслужений лікар України Леонід Цимбалюк: "ОДНУ НЕЗАБУТНЮ ОПЕРАЦІЮ Я РОБИВ НА СКРИНІ І ПРИ ГАСОВІЙ ЛАМПІ..."
    Леонід Цимбалюк ніколи не складав клятви Гіппократа. Раніше це не було прийнято. Але за 43 роки роботи на медичній ниві здобув звання Заслуженого лікаря України, доріс до завідуючого хірургічним відділенням Хмільницької районної лікарні, виховав 49 молодих хірургів, зробив 12 тисяч стаціонарних та 13 тисяч амбулаторних операцій. Якщо врахувати, що нині у Хмільнику мешкає близько 26 тисяч населення, то, образно кажучи, під його скальпелем побували майже усі хмільничани... Свого часу до Хмільника за ним приїздив сам Шалімов, пропонував кар'єру в області. Але переманити «перспективного кадра» не вдалося.

  • "ЗОЛОТОМУ ЧОЛОВІКОВІ, КОТРИЙ ВИРУЧИВ У СКРУТУ"
    «Ранок 27 січня цього року хоч і не був «штормовим», як застерігала служба МНС, але був сильний снігопад, що супроводжувався незвичними для січня блискавицями та громом.

  • КОЗЯТИН ПІШЛО ВІД "КОЗАЧИЙ ТИН"?
    Ці поетичні рядки О. Чорного лише одна з версій, чому ця вузлова станція має таку назву. А ось згідно з іншим переказом, у 1240 році після розгрому татарами Києва група киян пробиралася у володіння Галицько-Волинського князя Данила. На шляху втікачам доводилося робити тривалі зупинки. А щоб запобігти нападу диких звірів, місця зупинок обгороджували високими тинами. Якось, перебуваючи у наших краях, змарнілі і зголоднілі люди побачили біля себе дику козу з кількома новонародженими козенятами. Мабуть, коза опинилася за високою огорожею, рятуючись від вовків. Завдяки козі люди вгамували голод і спрагу і залишилися у тій місцевості назавжди.

  • "ЗАМІСТЬ БЕЗКОШТОВНОЇ ТУШІ ПРОТЯГОМ РОКУ ОТРИМУВАЛА ЛИСТИ ВІД ЮРІЯ ЛОНГО"
    «Добрий день, дорога «Пораднице»! Хочу розповісти усім читачам історію, яка трапилася зі мною, щоб ніхто більше не потрапив на таку вудку із «безкоштовною наживкою».

  • НАРОДНОМУ ХОРУ "ДЗВІН" - 15 РОКІВ. Пісня об'єднала у самодіяльний колектив 40 чоловік. А ще - 4 подружні пари
    Пісню недарма називають одним з трьох китів, на яких тримається земля. Вона і справді «нам строить и жить помогает». А у 1990-му пісня об’єднала у аматорський колектив шанувальників співу – на базі Вінницького технічного університету з ініціативи та за активної підтримки товариства «Просвіта» був заснований хор «Дзвін».

  • "В АФГАНІ ТЕЖ БУЛА ДІДІВЩИНА. Але про це не люблять говорити..."
    «Що змусило 35-річну Надію Курносу, жительку смт Теплик, залишити рідну домівку і здійснити переліт до далекого і чужого Афганістану? Чи то її зодіакальна вдача Тельця, чи захотілося кардинальних змін? Але, залишивши 13-річну доньку на виховання батькам, Надія Яківна (разом із перелітними птахами) у жовтні 1987 року перетнула кордон Радянського Союзу.

  • ПЕЛАГЕЇ ДОРОЖКІНІЙ - 102 РОКИ, з чим і вітали її онуки, правнуки і праправнуки
    Довгожителів у Вінниці не так вже й багато. А тих, кому за 100, можна порахувати на пальцях рук. Міська рада та управління соціального захисту вітають їх, адже це люди, яким найбільше потрібна увага. Коли ми завітали до однієї з найстаріших жінок Вінниці Пелагеї Миколаївни Дорожкіної, якій 102 роки, вона відпочивала.

  • "З'ЇСТИ СВІЙ ВИКИДЕНЬ Я МАЛА У КИТАЇ. ТАК У НИХ РОБЛЯТЬ ЗА ТРАДИЦІЄЮ"
    «Я познайомилась із Сан Джу на базарі в Одесі, на 7-му кілометрі. Він торгував там разом з іншими китайцями, а я приїжджала в Одесу по товар до них. Він мені допомагав з товаром, проводжав на поїзд, а потім телефонував. Санька (як я називала його) непогано знав російську мову, тому ми швидко порозумілися.

  • ІРИНА ПОКИНУЛА ЧОЛОВІКА ТА ДВОЄ ДІТЕЙ, бо зустріла справжнє кохання, молодше на 8 років
    – Від мене пішла дружина. Пішла до свого коханця та залишила на мене двоє дітей.

  • ЯК ПОВОДИТИСЬ, ЩОБ ВІН НАЗВАВ ВАС ІДЕАЛЬНОЮ ДРУЖИНОЮ
    Знаєш, навіщо чоловік одружується? Ти думаєш, що йому потрібні регулярний секс і діти? От і не вгадала! Він одружується, тому що йому потрібна жива душа, котра буде його високо цінувати, щодня хвалити і заохочувати.

  • ДОВІЧНО УВ'ЯЗНЕНИЙ ХОЧЕ ЛИСТУВАТИСЯ...
    «Пише до вас довічно увязнений. Прошу, не треба лякатися, що я «зек», та ще й «довічник». Кожна людина повинна залишатися людиною. От і я хочу знайти друзів за листуванням. Я готовий писати усім — хлопцям, дівчатам, жінкам, старим людям — аби тільки спілкуватися.

  • "НЕ ВБИВАЙТЕ НЕНАРОДЖЕНИХ ДІТЕЙ!"
    «Добрий день! Пише Вам постійна читачка. Мене дуже вразила опублікована в одному з попередніх номерів стаття про аборти. Зокрема те, що діюче у нас в Україні законодавство дозволяє до 22-х тижнів... вбити людину з душею. А тому звертаюся до усіх жінок: схаменіться! Не вбивайте ненароджених дітей! Дитина дуже страждає (це точно перевірено), на такому строкові вагітності вона вже повністю сформована... Щипцями череп дістають важко. Невже хочеться топити майбутнє у крові?

  • "У НАС ВЖЕ Є НАВІТЬ ..."БІБЛІЯ СЕКСУ". То про які духовні цінності можна говорити?"
    «Я — глибоко віруюча людина. А тому був просто шокований, коли у одному книжковому кіоску натрапив на... «Библию секса». У підзаголовку цього «шедевра», зазначалося: «Самая революционная книга о человеческих отношениях. Все о сексе, много такого, что радикально меняет ваше отношение к жизни». Яке кощунство і святотатство — і святе слово «Біблія» використовувати для такої книжки, і найінтимніший бік життя виставити на загал!

  • ІСТОРІЮ ПРО "БЛАКИТНІ СТОСУНКИ" ВИГАДАЛА АДМІНІСТРАЦІЯ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ?
    «Взявся за перо, щоб додати об’єктивності у висвітленні конфлікту у будинку-інтернаті для інвалідів (див. статтю «Спроба самогубства з «голубим» відтінком», «Подільська радниця від 27.10.04).

  • ПІСЛЯ ВИБОРІВ НЕ ХОДЖУ У ЦЕРКВУ
    Змусили мене написати обставини, які зовсім не буденні. Я – звичайний громадянин, людина не дуже набожна, але віруюча і часто ходила до церкви. І зараз тягне піти, послухати службу Божу, побути в атмосфері церковних стін. Проте після цієї передвиборчої агітації, після сильної, наполегливої, примусової агітації нашого отця Олексія я і багато моїх знайомих та приятелів перестали ходити до церкви. Тому що отець Олексій, продавшись за подачку 30 срібників, наполегливіше за всіх отців в місті не тільки агітував за провладного кандидата, а й змушував, залякував, ображав прихожан у стінах храму. Постійно роздавав агітаційну наклепницьку літературу на Ющенка, вихваляючи Януковича. Дітям, які йшли до сповіді, замість іконок Ісуса Христа чи Матері Божої роздавав портрети провладного кандидата і наказував, щоб батьки їх голосували обов’язково тільки за нього.

  • УВАГА! РОЗШУКУЮТЬ ВІННИЦЬКИХ "ЛОХІВ". За 2,5 тисячі доларів можна стати професійним "кидаловим" для власних друзів
    Сьогодні у Вінниці відбувається становлення чергової фінансової піраміди, за прикладом давно забутої МММ. В одному із кінотеатрів міста щотижня збираються представники загадкової організації, яка має крутий модний офіс, але, на жаль, ви не побачите жодної вивіски.

  • МАРТОВСКИЕ СТИХИ О ЛЮБВИ

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть