НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
"КІШЕКА ВБИЛИ ЗА "КРИШУ", під яку він хотів перевести базари... А діти (В.Гройсман та С. Моргунов) за батьків не відповідають!" - під такими гаслами сесія міськради ліквідовувала вуличну торгівлю у Вінниці
№23 вiд 30 травня 2007 р.

  • ЗАКОХАНІ ГОЛУБИ ВИСИДЖУЮТЬ ЯЙЦЯ У КВАРТИРІ ВІННИЧАНИНА
    Олександр Магіровський не вважає себе голубівником. Просто так склалося, що протягом 2 років йому зносять поранених голубів і він їх виходжує.

  • УДАРОМ НОГИ У СЕРЦЕ МАТІР УБИЛА 11-РІЧНУ ДОНЬКУ. Її засудили на 13 років позбавлення волі, але після вироку суду жінка померла... У той самий місяць, що й донька, вона впала у кому, з якої вже не вийшла
    Ганна Кошулько... Ім’я цієї 11-річної дівчинки у травні минулого року не сходило з вуст мешканців Хмільника. 19 травня п’ятикласницю із ранцем на плечах знайшли мертвою у лісосмузі поблизу новобудов, що прилягають до парку військового санаторію «Хмільник». На тілі дівчинки були численні тілесні ушкодження. Їх було нараховано експертами близько 24, серед найважчих – перелом грудини, двох ребер, численні гематоми та крововиливи на внутрішніх органах.

  • "ПАРТІЯ ВІННИЧАН" - "НОУ-ХАУ" ВІННИЦЬКИХ БЮРОКРАТІВ", - вважає лідер обласного БЮТУ
    Про дострокові місцеві вибори, «замулення» звіту Григорія Заболотного, асфальтування Вінниці, правду із 220-ма гектарами землі під «Технопарк» та позбавлення мандатів 52-х вінницьких депутатів-«тимошенківців» відверто розповів лідер обласного БЮТу Георгій Філіпчук.

  • ТАКОЇ СПЕКИ НЕ БУЛО ВЖЕ 130 РОКІВ. Прогнозується вдвічі менший Урожай зернових
    Спеки під 40 градусів у травні не пам'ятають навіть літні українці. Якщо точніше, то, за даними метеорологів, її не було останні 130 років.

  • ВАНТАЖІВКИ СМІТТЯ ВИВОЗЯТЬ З ПЛЯЖІВ, а вода не відповідає бактеріологічним нормам
    Пляжний сезон офіційно відкривається з 1 червня. Але спека не стала чекати, і вінницькі пляжі «відкрилися» раніше: центральний пляж, «Хімік», на острові Кемпа, на Вишеньці та на Гонти. Усі вони готові до використання, — запевнила влада під час об'їзду.

  • ТРИ КІЛОМЕТРИ У МІШКУ ВБИВЦЯ ТЯГНУВ ТІЛО ЖЕРТВИ, ЩОБ СХОВАТИ НА ДНІ СТАВУ
    У селі Красненьке Іллінецького району Вінниччини 4 травня зникла літня жінка. Марія Іванівна Лабунська народилася у цьому селі у далекому 33-му році і все життя прожила тут з мамою. Важко працювала у колгоспі, а останні роки займалася тваринництвом.

  • У ВІННИЦЬКИХ СУДАХ ЗВІЛЬНЯТЬСЯ СТІЛЬЦІ? Суддям не спиться: вони підганяють "хвости" перед комплексною перевіркою Верховним Судом України, якої не було впродовж останніх десяти років
    Буде перевірятися стан відправлення судочинства у нашій області. Перевіряючі, а це 14 чоловік київських міських суддів на чолі з представником Верховного Суду України, звертатимуть увагу на недоліки у роботі судів, насамперед, на тяганину, на рішення справ, винесених впродовж двох останніх років, й на грубе порушення законодавства.

  • ГИНЕ РИБА У БУГУ ВІД... СПЕКИ? Фахівці радять утримуватися від купання та споживання річкової риби
    Тривожний сигнал про те, що у Бугу в c. Грабівці Немирівського району масово гине риба, надійшов 21 травня.

  • "КІШЕКА ВБИЛИ ЗА "КРИШУ", під яку він хотів перевести базари... А діти (В.Гройсман та С. Моргунов) за батьків не відповідають!" - під такими гаслами сесія міськради ліквідовувала вуличну торгівлю у Вінниці
    Короткою, але дуже відвертою видалась остання весняна сесія Вінницької міськради, яка, за словами мера, «прийняла вольове, непопулярне і все ж таки історичне рішення — припинила торгівлю на вулицях обласного центру».

  • КУПИТИ "ЛИПОВИЙ" ДИПЛОМ ПРОСТІШЕ, НІЖ "ПОДЕРЖАНЕ" АВТО. Новий пластиковий - за 300-600 доларів, а "корочки" старого зразка - за 150...
    Нещодавно співробітники УБОЗ у Вінницькій області провели операцію по затриманню злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та продажем фальшивих дипломів про вищу освіту.

  • СІЧОВІ СТРІЛЬЦІ ГИНУЛИ ЗА НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ
    «Слава Українi!» — «Героям слава!» — так вiтались учасники мiтингу на честь Дня Героїв, який Вiнницька обласна органiзацiя Конгресу українських нацiоналiстiв щорiчно проводить 23 травня.

  • ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА РИНКУ ЗЕМЛІ? Які ціни є реальними, а які спекулятивними?
    Де краще інвестору – в обласному центрі чи у прилеглому районі? – відповіді на ці актуальні питання погодився дати експерт із земельних відносин, депутат двох скликань Вінницької міської та нині районної ради, член земельної комісії Олексій Фурман.

  • 60% ДІТЕЙ-СИРІТ НА ВІННИЧЧИНІ ПОЗБАВЛЕНІ МАЙНОВИХ ПРАВ НА ЖИТЛО
    ...Ігорьок у дитячому будинку інтернатного типу «Гніздечко» – «новачок». У хлопчика є багато друзів, і він замовкає, коли розпитуєш про дім. Зате з нетерпінням чекає на тьотю Катю і тьотю Таню (студентки торгово-економічного коледжу). З ними хлопчик познайомився в онкодиспансері, де були усі на лікуванні. Ігорьок у своїх п’ять років переніс чотири «хімії» після видалення злоякісної пухлини на лімфовузлах.

  • "ТЕРМІНАЛ" ТА ПИВЗАВОД РОЗІБРАЛИ ДО "СКЕЛЕТІВ". Що тут буде - знають лише інвестори
    Промислові гіганти Вінниці нині потрапляють «під ніж» та майже повну «розборку». Яким буде їхнє друге, нове життя?

  • "ПАСАЖИРИ" ПОЛЮВАЛИ НА ВОДІЇВ "МАРШРУТОК". Таке "ноу-хау" влаштувало перевізникам ДАІ
    Минулого тижня у «час пік» в обласному центрі Державтоінспекція Вінниччини провела чергове відпрацювання – «Перевізник». Але це все відбувалось за дещо незвичною схемою і стало неочікуваним для водіїв. Інспектори взяли під свій контроль 10 міських маршрутів різного слідування.

  • ДО "ЦІЛИТЕЛЬНИЦІ" ПРИКЛАЛОСЯ КІЛЬКА ТИСЯЧ ВІННИЧАН
    Ікона запізнювалася. У вказаний час о 16.45 біля Свято-Преображенського собору у Вінниці зібралися численні віруючі з півоніями, трояндами, щоб належно зустріти у своїй обителі Царицю Небесну.

  • СМІТТЄЗВАЛИЩЕ НА... 4-МУ ПОВЕРСІ влаштував вінничанин у двокімнатній квартирі
    - Це якийсь жах! — обурювалися сусіди Петра Чорного, який мешкає у Вінниці по вул. Свердлова, 127. — Мало того, що свою квартиру перетворив у сміттєзвалище, волочить усілякий мотлох, то тепер вже й за під'їзд взявся!

  • АВТОР "ЧОРНОГО КВАДРАТА" КАЗИМИР МАЛЕВИЧ ЖИВ У ЯМПОЛІ. Зараз його найвідоміша картина коштує 20 мільйонів доларів
    Одна з найвідоміших картин ХХ століття — «Чорний квадрат на білому тлі» Казимира Малевича. І його, засновника нового напрямку у живописі, багато хто вважає російським митцем. Але помилково.

  • ВІННИЧЧИНУ ІНВЕСТУЄ 39 КРАЇН СВІТУ
    Торік на кожного мешканця області припало 1479 грн. інвестицій із 39 країн, найактивнішими з яких є Польща, Австрія та Німеччина.

  • НА СТАВЦІ ГІТЛЕРА МАЄ БУТИ ВОВЧА ФЕРМА
    Останнім часом у засобах масової інформації знову рясно пішли матеріали про гітлерівську ставку «Вервольф» під Вінницею. Ця цікавість явно спровокована демонстрацією на телебаченні фільму «Смерть шпигунам». Хтось, либонь, переслідує мету – заволодіти ласим шматком одіозного об’єкта, який може принести добрі прибутки.

  • ЗНОВУ БІЛЯ КАФЕ "ОЛЕНЬ" ПОГРАБУВАЛИ БОЛГАРИНА. Нападники їздили на "Ауді", яка по документах проходила як… "Запорожець"
    49-річний житель Болгарії Георг разом зі своїм колегою їхали двома «МАНами» з Росії. Там вони завантажились скляними контейнерами і везли їх на батьківщину.

  • КОЛИШНІЙ ЛЬОТЧИК ПООБІЦЯВ ВИСАДИТИ У ПОВІТРЯ СВОЮ КВАРТИРУ І БУДИНОК
    У середу зранку до будинку №60 по вул. 600-річчя у м. Вінниці з'їхалися всі оперативні служби.

  • ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЛЕГЕНДИ ВІННИЦІ. Незабаром наше місто стане туристичною Меккою
    Нещодавно міською владою був презентований довідник туриста «Вихідні у Вінниці». У довіднику представлені інформація та фотокартки історичних пам'яток і визначних місцин Вінниці. Зокрема, тут можна знайти інформацію про таємничі підземні ходи та стародавні храми, про музей військових літаків та ракет, мавзолей М. Пирогова, ставку Гітлера, затишні кав'ярні та готелі міста.

  • "ЧОМУ НЕМОЖЛИВО ПРОЇХАТИ ПРОСПЕКТОМ ЮНОСТІ?" Відкритий лист меру Вінниці Володимиру Гройсману
    «Шановний міський голово! У своїх виступах Ви декларуєте, що піклуєтесь про мешканців міста. Але ми цього піклування не відчуваємо. Чого варта тільки неможливість проїзду по проспекту Юності, де облаштовується ринок, який колись був Вашим? Чудовий проспект знищено в угоду власникам ринку та задля їх збагачення.

  • "НЕ ТРЕБА КРИЧАТИ: "ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ"!"
    Літо, спека, хочеться відпочивати... Але це аж ніяк не впливає на активність наших дописувачів: кількість листів на адресу «33-го каналу» не зменшується. Пишуть наші читачі про різне – від нагальних політичних проблем до звичайних побутових ситуацій.

  • "ПІД НАШИМИ ВІКНАМИ ВЖЕ 16 РОКІВ СТОЯТЬ АВТО"
    «Ця історія тягнеться з 1991 року. По сьогодні навпроти нашого будинку, починаючи з 16-17-ї години та протягом ночі паркують автомашини, які стоять там до ранку. Їх приймає під охорону за плату 2 грн. з машини охорона ГБК-4. Знаків, які б дозволяли там платну стоянку, немає, а, значить, ця платна стоянка є незаконною.

  • ДІВЧИНКА ПРОДАВАЛА СОБАКУ, БО НЕ БУЛО ЗА ЩО ЇЇ НАГОДУВАТИ
    «Доброго дня, «33-й канал». Хочу розповісти вам історію, свідком якої став нещодавно. Я йшов вулицею Некрасова, там зазвичай продаються тварини, і побачив дівчинку років 11-12, яка сиділа з вівчаркою. Собачка пильно дивилась у очі хазяйки, яка витирала гіркі сльози. Я не втримався та запитав:

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть