НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
РІЗДВЯНУ НІЧ У САХАРІ ПРОВІВ НАШ КОРЕСПОНДЕНТ, ПОДОРОЖУЮЧИ ТУНІСОМ У СКЛАДІ ПРЕС-ТУРУ УКРАЇНСЬКИХ ЖУРНАЛІСТІВ
№3 вiд 10 січня 2007 р.

  • ЧОМУ АНТЕМЮК-СТАРШИЙ ПІШОВ ІЗ ДЕПУТАТІВ?
    Віктор Антемюк перед новорічними святами відмовився від депутатського мандату. Як пояснив заступник голови облради Віктор Вікалюк, депутат, голова Вінницької обласної організації Партії регіонів, вирішив зосередити свою роботу виключно на партійній діяльності.

  • У НОВОРІЧНУ НІЧ У ВІННИЦІ НАРОДИЛОСЯ 13 НЕМОВЛЯТ
    Цього року, як і минулого, влада не обіцяла «новорічним» мамам золоті гори. Вже кілька років їм не презентують ні квартир, ні вкладів... Породіллі, яким пощастило народити дитинку у перший день нового року, отримують коляски та щирі привітання від всіх вінничан.

  • НОСТАЛЬГІЯ ЗА АВТОРИТАРИЗМОМ ЧИ СПРОБА "ВІДКАТУ" БЮДЖЕТНИХ ГРОШЕЙ? Чому намагаються реанімувати амбітну забавку за 600000 гривень? - запитували депутати Вінницької облради на останній сесії
    Лише двадцять відсотків річних бюджетів затвердили на цей час депутати місцевих рад в Україні. Серед них і депутати Вінницької обласної ради. Їм запропонували 29 грудня прийняти програму економічного та соціального розвитку області, бюджет та ще 40 рішень. Можливо, декому у сесійній залі і не хотілося гарячкувати з головним документом області, адже частина депутатів отримала проект бюджету перед самим засіданням.

  • ІЗ ЗНАЙДЕНОГО ОБРІЗУ РУШНИЦІ 8-РІЧНОГО ОЛЕЖКУ СМЕРТЕЛЬНО ПОРАНИВ ДРУГ. Сліди появи зброї поблизу гаражів жилих будинків з'ясовує слідство
    Біда прийшла у сім'ю матері-одиночки із селища Сутиски Тиврівського району у Новорічні свята. Тоді, коли, навпаки, світ має завмерти у своїх бурях та напастях. Так думаємо ми, але доля непередбачувана...

  • КІНЕЦЬ БЕЗДОРІЖЖЮ ОБІЦЯЄ ВІННИЧЧИНІ 2007-Й РІК?
    Вінниччина до початку Нового року входила у трійку регіонів-«лідерів» за рівнем бездоріжжя на селі — близько 30% подільських сіл досі не бачили доріг із твердим покриттям. Але цьому «свинству» у рік Свині обіцяє покласти край уряд.

  • ЗАЛІЗНИЧНІ КВИТКИ ВЖЕ ПРОДАЮТЬСЯ ЗА СТАРИМИ ЦІНАМИ
    З 9 січня у вінницьких залізничних касах, як і по всій Україні, вже продавали квитки за старими цінами. Нагадуємо, що з 1 січня вартість проїзду у потягах міжміського та міжнародного сполучення територією України, перевезення багажу мали подорожчати на 10%.

  • ХТО ПОКЛАВ ОКО НА ВІННИЦЬКИЙ "ПРИБУТКОВИЙ БУДИНОК". 2400 кв. м приватизувати за копійки у центрі Вінниці не дозволили на останній сесії обласної ради
    «Прибутковий будинок» – таку назву має пам’ятка архітектури 18 століття, яка знаходиться на розі вулиць Соборної та Театральної. У минулому столітті цей будинок належав державі і мав таку назву, бо приносив прибуток у казну. Таких будинків кілька у Вінниці.

  • - ЧЕРЕЗ ПІДПАЛ ЗГОРІВ МАГАЗИН ГОЛОВНОГО "РЕГІОНАЛА" ЖМЕРИНКИ,- так визначили експерти
    Нагадаємо, що це сталось вночі після мітингу представників місцевих «регіонщиків» на чолі з їх головою Юрієм Твердохлібом за підтримку винесення справедливого рішення суду з приводу незаконності суміщення мером міста Жмеринки своєї службової діяльності з посадою голови наглядової ради ЗАТ «Жмеринський тютюново-ферментний завод».

  • У 2007-МУ ВІННИЧЧИНІ НЕ СТАТИ ГОЛЛАНДІЄЮ ТА ІЗРАЇЛЕМ, хоча енергоказка про солом'яного бичка буде у кожному районі
    – У 27-ми районах Вінниччини, як напоказ, у цьому році планується побудувати і запустити хоча б одну котельню на соломі. Переважно такі енергозберігаючі «обігрівачі» працюватимуть при школах, бо соломи поки що з надлишком у кожному селі, – прокоментував перші кроки по реалізації нині модної теми із самообігріву по-вінницьки заступник губернатора Василь Жердецький. Але про тотальну «соломізацію» Вінниччини, як у відомій казці про солом’яного бичка, не йдеться....

  • НА РІЗДВО ЗНАЙШЛИ ДІВЧИНУ. Вона загадково замерзла під мостом у Тяжилові
    6 січня у вінницькому мікрорайоні Тяжилів між 19-ою та 20-ою годинами знайшли замерзлу 17-річну дівчину! Як таке могло статись за практично весняної, теплої (від нічних -2 градуси до + 4 градуси вдень) погоди – встановлюється.

  • РІЗДВЯНУ НІЧ У САХАРІ ПРОВІВ НАШ КОРЕСПОНДЕНТ, ПОДОРОЖУЮЧИ ТУНІСОМ У СКЛАДІ ПРЕС-ТУРУ УКРАЇНСЬКИХ ЖУРНАЛІСТІВ
    Як журналіст звикла все піддавати сумніву. Тому лише побачивши на власні очі Туніс, я зрозуміла, чому 64-річний громадянин Німеччини став його почесним гостем, бо подорожував Тунісом 106 разів. Райське місце для життя — так із давніх-давен величали ці землі.

  • СКІЛЬКИ І ЯКУ МЕДАПАРАТУРУ ОТРИМАЛА ОБЛАСТЬ
    Найбільше, чого бояться пересічні вінничани — захворіти. Адже коштів на ліки нема, та й обладнання у наших лікарнях давно вже фізично і морально застаріло. І ось за таких умов при середній місячній зарплатні 646 гривень нашим медпрацівникам доводиться щоденно боротися за життя пацієнтів. Чи стануться зміни на краще у медичній галузі у новому році?

  • 12 ПІДСНІЖНИКІВ ЗНАЙШЛИ НА ЗАСЕКРЕЧЕНІЙ ГАЛЯВИНІ У НОВИЙ РІК
    Шок! Сюрприз! Диво природи! Ну як інакше можна назвати живий лісовий букет у стилі відомої казки про 12 місяців у ці святкові дні?

  • 11 РОКІВ НЕ МАЛИ ДІТЕЙ, УДОЧЕРИЛИ ДІВЧИНКУ... А через три місяці жінка дізналась, що вагітна
    Вже одинадцяте Різдво Галя і Юра дарують подарунки тільки один одному. А як хочеться купувати щось для свого малюка! Всі ці роки чоловік і жінка безрезультатно намагалися стати батьками. Скільки грошей витрачено на це бажання, скільки сліз виплакано, скільки заспокоювань вислухано від подружок... Лікарі вже не давали надії. Діагноз — «дитяча» (недорозвинена) матка» — ставив хрест на можливості виносити дитину. «Це все безнадійно, — відкрито говорили вони подружжю, — візьміть краще дитину з дитбудинку».

  • АПЕЛЬСИНИ СТАЛИ КОНТРАБАНДОЮ №1 НА ВІННИЧЧИНІ. 19 тонн заморських фруктів мають знищити або безкоштовно роздати
    У перші дні нового року, 4 січня, правоохоронці Вінниччини затримали вантажівку біля Літина. При перевірці виявилося, що водій авто, 29-річний житель Одещини, перевозив 19 тонн цитрусових без відповідних документів.

  • УСІ КОМЕРЦІЙНІ ЗУПИНКИ У МІСТІ - НЕЗАКОННІ?
    Усі райради Вінниці неправомірно користуються землею, де стоять їх приміщення. На черзі перевірки «Обленерго», «Укртелекому», «Укравтодору», газового господарства, приватного сектора по Вінницькому району, та землі, якими користуються комерційні і банківські структури.

  • РИБАЛКУ З ОПОЛОНКИ ВИТЯГЛИ ЖИТЕЛІ СЕЛА ПИРОГОВО
    Не встигли річки вкритися більш-менш міцним шаром льоду, як у рятувальників МНС розпочався сезон. Саме одного такого замороженого рибалку діставали 3 січня з ополонки Вишенського озера вінницькі «МНСники».

  • ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ПЛАНУЮТЬ СТВОРИТИ У "ТУЛЬЧИНСЬКОМУ ВЕРСАЛІ". Реставрація та реконструкція унікальної пам'ятки архітектури обійдеться до 20 мільйонів гривень
    «Тульчинський Версаль» – так цінителі архітектури називають садибу графа Потоцького. Експерти запевняють, що величнішого палацу в Україні немає. За часів Станіслава Потоцького до його маєтку приїздили найвидатніші люди того часу. Вони вважали за честь відвідати «Польське царство» – так ще називали палац у Тульчині.

  • У ВІННИЦІ ДІЄ КОМІТЕТ ЗАХИСТУ ДІВЧАТ УКРАЇНИ
    Громадська організація з такою назвою працює у місті над Бугом лише кілька тижнів. А приводом до її створення стали заяви 34-річної вінничанки Людмили Л. та 26-річної Галини Б. на ім’я голови Спілки офіцерів України про те, що вони, влаштувавшись на роботу продавцями у один з взуттєвих магазинів Вінниці, стали жертвами... «дідівщини».

  • ОГОЛОСИТИ ГОЛОДУВАННЯ МАЄ НАМІР ПІДПРИЄМЕЦЬ З ЛІТИНА, Бо через відсутність "криші" його "ракушку" хочуть перемістити на "виселки"
    Майже два місяці триває своєрідна «холодна війна» між підприємцем Василем Сіваченком та літинським «базаркомом». Конфлікт спричинила реконструкція ринку, у ході якої «ракушку» підприємця, за його словами, хочуть перемістити у новий ряд, де немає потоку покупців.

  • "НОЧУВАТИ БУДЕМО ПІД КАБІНЕТАМИ, ПОКИ З НАМИ НЕ РОЗРАХУЮТЬСЯ ЗА МОЛОКО!"
    Тричі проїжджали мешканці с. Тернівки Козятинського району 100-кілометрову відстань до обласного центру і назад, щоб «вибити» з ВАТ «Вінницямолоко» борги за здане молоко — 37 тис. грн. на все село. Правління підприємства дало письмову гарантію до 13 грудня розрахуватись з людьми за березень, квітень, травень, але й до 26 грудня цих обіцянок не виконало.

  • БРАКОНЬЄР ЧИ ТЕРОРИСТ ТРИМАВ ВДОМА 6 КГ АРСЕНАЛУ, ЯКОГО ВИСТАЧИЛО Б ДЛЯ СЕРЙОЗНОЇ БОМБИ?
    На третій день нового року у двері оселі жителя села Маньківці Бершадського району постукали не Дід Мороз, не родичі й не колядники, а міліція! Зовсім недовго «гості» у погонах шукали і знайшли у хаті 45-річного непрацюючого чоловіка 6,243 кг вибухівки.

  • У ПОДВІЙНОМУ ДАХУ "БУСИКА"... ВЕЗЛИ КИТАЯНОК ЗА КОРДОН
    У новорічні дні додалось роботи для відділу громадянства, міграції та реєстрації. Його працівники мають контролювати за перебуванням іноземців на території України.

  • "СОСОНКА: "SOS", УКРАЇНО!"
    «З Вінниці до мальовничого села Сосонки – рукою подати. Хтось дуже влучно назвав його іменем дерева-оберега. Як казка, на піщаному березі Десенки стоїть за околицею сосновий ліс. Краса!..

  • "НАБРИДЛИ ПУСТОПОРОЖНІ ВЕРХОВНІ БАЛАЧКИ. ХОЧЕМО ЖИТИ ГІДНО СЬОГОДНІ"
    Незважаючи на Новорічні та Різдвяні свята, пошта «33-го каналу» має соціально-політичне забарвлення. Люди втомилися жити обіцянками, вони вже не хочуть жити заради світлого майбутнього грядущих поколінь. Вони хочуть жити гідно самі.

  • "ХТОСЬ, СИДЯЧИ У БАРАХ, НАСПІВУЄ "ЗОЛОТЫЕ КУПОЛА", а ми рахуємо копійки, аби дотягти до пенсії"
    «Колись наше село Деребчин було одним з найбагатших у Шаргородському районі. Будь-якої пори року тут кипіла робота. Працював цукрозавод, гуділи трактори та комбайни на полях, на фермах ревла худоба (було її до 5 тисяч). А зараз як одна машина проїде на дорозі – то це радість, людей зовсім не видно. Що сталося з селом?

  • НА МАЛАНКИ ХОВАЙТЕСЯ ЗА ПИРОГАМИ ТА ЛЯКАЙТЕ СОКИРОЮ ДЕРЕВА
    А на Василя – щедро обдаруйте першого посівальника. Він приносить до хати щастя…

  • СТОЛІТНІЙ ТРАВОЗНАЙ З ТАРТАКА СВЯТКУВАВ ЮВІЛЕЙ НА РІЗДВО
    Правікове коріння має рід Афанасія Чернієвського з Тартака Чечельницького району. Афанасій Петрович народився у січні 1907 року і рівно сто років прожив у рідному селі. На його довгий вік випало чимало випробувань – революція, колективізація, два голоди, три війни...

  • НА ПОДІЛЛІ СВИНІ БУЛИ ДИТЯЧИМ ОБЕРЕГОМ. Керамічні листівки створює вінницька писанкарка Людмила Філінська
    Різдвяні листівки у вигляді керамічних свинок виготовляє майстриня з Вінниці Людмила Філінська. Жінка переконує, що створений із глини новорічний символ несе набагато більше позитивної енергетики, ніж звичайна жартівлива листівка. Вінницька писанкарка виробляє доробки за давніми українськими традиціями. Глиняні свині розмальовані як великодні яйця.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть