НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
№19 вiд 3 травня 2006 р.

  • ЧЕРЕЗ ВІННИЦЮ ВПЕРШЕ ПРОЙШОВ МІЖНАРОДНИЙ ПІШИЙ ХРЕСНИЙ ХІД. "Я чекала 60 років, щоб передати цей рушник для ікони", - сказала жителька Тульчинського району, передаючи хліб на старовинному рушнику
    Коли місцеві жителі Тульчинського району зустрічали Хресний хід із хлібом та сіллю, одна бабуся винесла на старовинному рушнику свій. Паломники хліб взяли, а рушник хотіли повернути старенькій. А та розплакалась: «Я вас 60 років чекала», – і розказала таку історію. Після війни, зустрічаючи визволителів, вона, маленька дівчинка, винесла солдатам на цьому рушнику хліб. Військовий хліб взяв, а рушник повернув зі словами: «Віддаси його, коли через село пройде Великий Хресний хід». 60 років берегла жінка рушник і чекала, коли в їхнє село заверне такий Хресний хід. До речі, того солдата звали Юрій і паломника, який прийняв хліб з рушником з рук бабусі, теж звуть Юрієм.

  • МІСЦЕВІ ПОЛІТИКИ "ЗДАЮТЬ" ОДИН ОДНОГО ВИКЛЮЧНО ЗАДЛЯ ІНТЕРЕСІВ ВІННИЧАН? Стабільність заради збагачення "своїх" фінансових кланів чи заради розвитку регіону обіцяє новообраний голова обласної ради Григорій Заболотний?
    Вже можна говорити про те, що ніякої фракційної приналежності, окрім, хіба що, зовнішніх ознак (значки та прапорці) - новообрані депутати Вінницької обласної ради не мають. Очевидно, це були чергові партійно-містечкові «розводняки» перед виборами. А справжній режисер, який «порозкладав яйця у всі кошики», дуже вдало використав популярність деяких політичних лідерів України і… деяких місцевих партійних керманичів.

  • ВЛАДА ПРИВІТАЛА З 1 ТРАВНЯ ПІДВИЩЕННЯМ ТАРИФІВ НА "КОМУНАЛКУ". Ціна на електроенергію та газ підвищена на 25%. Незабаром зростуть ціни на воду та тепло
    Уряд України привітав громадян із новою владою, Великоднем та Днем солідарності трудящих підвищенням тарифів на електроенергію і газ. У середньому ціни зросли на 25% (на електроенергію до 19 копійок за 1 кВт). 20 травня потрібно очікувати ще підвищення тарифів на воду та каналізаційні стоки. Тарифи зростуть у середньому на водопостачання на 12%, на каналізацію - на 14%. Відповідно потрібно очікувати зростання вартості на гарячу воду та тепло.

  • ЧЕСТЬ СВОЄЇ СОБАКИ ІНОЗЕМЕЦЬ ЗАХИЩАВ ІЗ ГАЗОВИМ БАЛОНЧИКОМ
    66-річний нідерландець Боб (з етичних міркувань ім'я змінено) нещодавно приїхав до Вінниці, аби в черговий раз побачитись із молодшою на 30 років нареченою, з якою познайомився через Інтернет кілька років тому. Цього літа пара планувала одружитись, втім, неприємний інцидент ненадовго відклав плани молодят.

  • КИСЛОТНІ ДОЩІ ЙДУТЬ НАД ЛАДИЖИНОМ. Місцеву ТЕС екологи назвали найнебезпечнішим об'єктом Вінниччини. Лише за лютий другий енергоблок викинув 546 тонн викидів
    Те, що кислотні дощі проходять над територією Ладижина та навколишніх сіл, вінницькі екологи під сумнів не ставлять. Підтвердило це явище і остання перевірка ТЕС.

  • ЧОЛОВІК ПОРУБАВ НА ШМАТКИ ОДНОСЕЛЬЦЯ і закопав у своєму сараї
    51-річний житель с. Дзигівки Ямпільського району одного дня безслідно зник. У селі люди не особливо переймалися його відсутністю, бо часто пиячив, грішив деколи дрібними крадіжками. Лише за два тижні на особистий прийом до місцевого дільничного прийшла його співмешканка і попросила допомогти знайти чоловіка.

  • ЗНАЙДЕНІ ОСТАНКИ КІЛЬКА МІСЯЦІВ ЛЕЖАТЬ ПРОСТО НЕБА
    Війна постійно нагадує про себе знахідками. Земля повертає бомби, снаряди і навіть кістки. Але не завжди з такими знахідками чинять по-людськи.

  • "ЗАБРОЦЬКІ ПРИХОПИЛИ АГРЕГАТНИЙ ЗАВОД У СВОЇ РУКИ", - скаржаться заводчани
    А директор Заброцький вважає, що проти кращого на Вінниччині машинобудівного заводу області ведеться корпоративна війна.

  • ДО 12 РОКІВ ТЮРМИ ЗА 28 ЗАМІНУВАНЬ СВІТИТЬ "БОМБЕРАМ" У МІЛІЦЕЙСЬКИХ ПОГОНАХ...
    Найрезонанснішою справою сезону обіцяє стати слухання у Ленінському суді кримінальної справи за фактами 28 замінувань виборчих дільниць під час президентських виборів восени 2004-го року.

  • ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ СПІЙМАЛИ НА ТОРГІВЛІ ПОРНОФІЛЬМАМИ
    Реклама з продажу відеопродукції на будь-які смаки, запущена вінничанином на один Із сайтів всесвітнього «павутиння», зробила свою справу, вкотре підтвердивши репутацію двигуна прогресу. Знайшлося чимало бажаючих замовити у рекламодавця фільми, в тому числі, порнографічного змісту, поширення яких карається кримінальним законом. Втім, та ж таки реклама зіграла з підприємливим вінничанином злий жарт.

  • "ВОНА ТАК СОРОМИЛАСЬ ВАГІТНОСТІ, ЩО, ПОМИРАЮЧИ, НАВІТЬ НЕ КЛИКАЛА НА ДОПОМОГУ"
    40-річна жителька Брацлава померла від втрати крові після домашніх пологів. Мертву дівчинку знайшли у відрі в хліві. Одна експертиза показала, что дитина народилась мертвою. Зараз очікують на результати іншої…

  • КРЕДИТНІ СПІЛКИ НЕ КАЖУТЬ ПРАВДИ? Державна комісія по регулюванню ринків фінансових послуг України призупинила діяльність однієї з кредитних спілок України. Але вона продовжує діяти у регіонах
    Приказка з бородою стверджує: один випадок це випадок, два — вже статистика. А коли таких випадків стає все більше і більше? Як от із потерпілими від кредитиних спілок Вінниччини, котрі звернулись до редакції. Вони вже готові об'єднатися у громадську організацію і добиватися повернення своїх коштів.

  • "МЕДИЦИНУ ВИЛІКУЄМО ТОДІ, КОЛИ У ЛІКАРІВ БУДЕ СОВІСТЬ". Все частіше і частіше я ставлю собі запитання: "Що змушує лікарів займатись політикою, бути завжди у вирі буденних подій?
    Невже їм не хочеться виконувати свій професійний обов’язок, а саме – лікувати хворих?»

  • "МИ ЗНИЩИМО ЗАПРАВКУ ПІД НАШИМИ ВІКНАМИ!" - заявляють бершадчани, якi своїми скаргами не можуть "достукатись" до влади
    Мальовничий сквер на межi села Бирлiвки i мiста Бершадi останнiм часом з мiсця вiдпочинку перетворився на будмайданчик.

  • "ЯКЩО ВИ МЕНЕ ТАК ПРОВОДЖАЄТЕ, ТО КРАЩЕ ВЕЗІТЬ НА ЦВИНТАР". Ці слова Наталії Володимирівни Корнієнко були від болю та відчаю...
    Вона, яка усе життя займалася милосердям, виявилася нікому не потрібною, забутою. Хтось каже, що жінка просто стала жертвою нових порядків.

  • У НОРАХ СТАДНИЦЬКОГО СМІТТЄЗВАЛИЩА БОМЖІ ЖИЛИ РОДИНАМИ
    Полігон вінницького сміттєзвалища офіційно закритий у 1994-му. Проте й досі до Малої Стадниці з усього міста звозять відходи. Для створення нового сміттєзвалища ніяк не можуть знайти нової ділянки. Тим часом санепідстанція б'є на сполох і регулярно пише приписи за експлуатацію полігону. І цілком справедливо, адже терикони Малої Стадниці, як бомба уповільненої дії, можуть призвести до екологічної катастрофи.

  • 30 ТИС. ГА ЗЕМЛІ ОРЕНДУВАВ СЕРБСЬКИЙ "НОВІ-САД"
    За розвиток цукро-зернового виробництва на Вінниччині взялися інститути «Нові-Сад» і «Земун-Поле» з Сербії. Як повідомив перший заступник губернатора Григорій Заболотний, за попередньою домовленістю серби беруть в оренду 12 тис. га землі у Чернівецькому, 10 тис. га у Тиврівському і 7 тис. га у Вінницькому районах. Це вкрай важливо для області, а особливо — для багатостраждального Моївського цукрозаводу, який завдяки потужному потенціалу спонсорів отримає шанс на виживання.

  • ЧОМУ ПОЖЕЖНИКАМ БАЖАЮТЬ МІЦНОГО СНУ? Вогнеборцям доводиться не лише витягувати з вогню та з-під криги людей, але й знімати з дерев кошенят...
    За минулий рік силами пожежно-рятувальних частин Вінниці було ліквідовано 292 пожежі. Не обійшлося без трагічних випадків: 9 вінничан загинуло у вогні.

  • ЯКЩО СТРІЛЯЮТЬ З-ЗА РОГУ, ЗНАЧИТЬ, НАС БОЯТЬСЯ... Сьогодні - Всесвітній день свободи преси
    Демократична преса України вже сформувалася. Її не вб’єш і не задушиш. Однак список убитих та поранених журналістів росте: хтось за кулісами керує людськими долями. Пояснювати, чому прибирають «блюстителів» слова, вважаю, не потрібно. Адже сьогодні навіть дитині зрозуміло, що у країні з’явилася каста «недоторканних». Не доведи, Господи, комусь із пишучої братії наступити їм на «хвіст»... «Санкції» від погроз до вбивства – буквально по-гарячому.

  • ДОПОМОЖІТЬ ІНВАЛІДАМ

  • ЗА 47 РОКИ КАТОРЖНОЇ ПРАЦІ У КОЛГОСПІ БАБЦЯ ЗАРОБИЛА 380 ГРН. ПЕНСІЇ, а дільничний у своїх 43 - 3 тисячі... Кому вигідний "перекос" у пенсійному забезпеченні?
    Якось, будучи у відрядженні в одному селі, стала свідком, як старенька бабця отримувала з рук листоноші пенсію. Поцікавилася, скільки. «384 з копійками», – почула у відповідь.

  • "СУПЕРМАРКЕТ - ТЕРИТОРІЯ БЕЗЗАКОННЯ?"
    «Добрий день, шановна редакціє! Багато років я постійна читачка вашої газети і вважаю її найчеснішою, найсправедливішою газетою міста. Тому сама вам я вирішила написати про потрясіння, що сталося зі мною 19 квітня.

  • "У НАШІЙ ЛІКАРНІ СІМЕЙНИЙ ПІДРЯД ПО "ПРИХВАТИЗАЦІЇ"
    «Доброго дня, дорога редакціє! Звертаємося з великою надією, що наш голос почують відповідні перевіряючі органи. Адже несила терпіти далі методи роботи керівників нашого медичного закладу, котрі організували своєрідний «сімейний підряд» по «прихватизації».

  • 12 РОКІВ ЧЕКАЄ УЧАСНИЦЯ ВІЙНИ НА ТЕЛЕФОН. Відкритий лист директору Вінницької обласної дирекції "Укртелекому" Віктору Яблонському
    «Прочитала у «33-му каналі» статтю про «золоту» телефонізацію і вирішила й собі звернутися до Вас, пане Яблонський.

  • ЗАЯВА ДЕМОКРАТИЧНИХ ПОЛІТИЧНИХ СИЛ КРИЖОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ-2006
    Хочемо зазначити, що вибори-2006 докорінно відрізнялися від президентських виборів 2004 р. Вважаємо, що хребта зміюці шантажу, лакейства, запроданству виконавців, залякуванню виборців зламано. Велика нація поволі виліковується.

  • "ВІЗЬМІТЬ НАС В ОРЕНДУ!" - благають мешканці Михайлівки

  • ДОКУМЕНТИ З ГРИФОМ "ЦІЛКОМ ТАЄМНО" ВПЕРШЕ ПОКАЗАЛИ НА ВИСТАВЦІ
    Чорнобиль «рвонув» 26 квітня 1986 року... Стронцій-90 і цезій-137 із зруйнованого реактора розносились вітром, осідали на землю Вінниччини. Які райони нашої області постраждали більше, яким був рівень радіаційного забруднення у перші дні після аварії?

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть