НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
СУДДЯ ВІННИЦЬКОГО СУДУ КОРОЛЬ НАЗВАВ КОРОБКІНА "МАЛОІМУЩИМ". Такого судового лицемірства і цинізму, напевно, ще не знала Вінниччина...
№28 вiд 6 липня 2005 р.

  • ХАБАР У 200 ТИСЯЧ $ ЗАПРОСИЛА ГРУПА ВІННИЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ У ІНВЕСТОРІВ ЗА ПОЗИТИВНЕ ГОЛОСУВАННЯ...
    Вже стало очевидним, що частина депутатів Вінницької міської ради прийшла на це місце не захищати інтереси виборців, а торгувати своїм голосом. У багатьох це виходить непогано.

  • СУДДЯ ВІННИЦЬКОГО СУДУ КОРОЛЬ НАЗВАВ КОРОБКІНА "МАЛОІМУЩИМ". Такого судового лицемірства і цинізму, напевно, ще не знала Вінниччина...
    Коли до Вінниці приїздив найбагатший кандидат у Президенти, нардеп-мільйонер Олександр Ржавський, він на прес-конференції із місцевими журналістами на запитання, скільки у нього грошей, відповів так: «Я не приховую своїх статків, але я не багатший за ваших земляків Продивуса та Коробкіна»... Ця фраза тоді навіть і не вразила нікого, бо ж будь-який пересічний громадянин знає, що з прізвищем Коробкіна або його сім’ї пов’язують чимало найпомітніших об’єктів міста. А ще знають, що на засідання Вінницької міськради він приїздить на дуже дорогому «джипі»... І раптом судове рішення про «малоімущість» — цитуємо ухвалу суду: «Майновий стан скаржника не дозволяє йому сплатити державне судове мито», «...він знаходиться у скрутному матеріальному становищі»...

  • ЛЮБИТЕЛЯ СТАРОВИННИХ ІКОН, озброєного пістолетом та снарядом до зенітки, затримали під час продажу боєприпасів
    Оперативна інформація про те, що власник магазинчика у Тульчині, крім основного бізнесу, приторговував боєприпасами, була взята в розробку оперативниками і не змусила себе довго чекати з результатами. За словами начальника УКР УМВС в області полковника міліції Віктора Слободянюка, підприємця затримали посеред білого дня у нього ж у магазині під час збуту 500 штук дрібнокаліберних патронів.

  • ТРОЄ ВІННИЧАНОК ЗАЯВИЛИ, ЩО ПОТРАПИЛИ У СЕКС-РАБСТВО. Їх вербувальницю засудили у Молдові
    Троє дівчат-вінничанок замість обіцяної роботи офіціантками у Москві потрапили у секс-рабство. І подали заяви у правоохоронні органи на жінку — їхню вербувальницю. Правоохоронці припускають, що це ще не повний список жертв торгівлі людьми, оскільки лише у Молдові заяви на цю саму жінку подали семеро дівчат.

  • "НЕХАЙ МЕЛЬНИК ЗБЕРЕ ТАКІ ВРОЖАЇ, ЯК МІЙ БАТЬКО, А ТОДІ КРИТИКУЄ", - відповів Порошенко у Вінниці своєму опоненту у Верховній Раді
    2 липня голова Ради Національної Безпеки та Оборони України Петро Порошенко, як і обіцяло його найближче оточення, таки приїхав до Вінниці. Програма цього візиту кілька разів змінювалась, але «три кити» — службові обов’язки, партійні справи та спілкування із виборцями, згідно з протоколом приїзду, були дотримані.

  • АВТОКАТАСТРОФА ПІД ВІННИЦЕЮ... СХОЖА НА ЖАХЛИВУ "М'ЯСОРУБКУ". Водій "BMW" за день вчинив дві аварії
    Наслідки ДТП, що сталася на 8-му кілометрі Гніванського шосе, змусили здригнутися навіть працівників ДАІ. Троє з п'яти людей, які потрапили у жахливу «м'ясорубку», загинули прямо на місці. Ще двоє, одна з яких 3-річна дівчинка, у важкому стані були доставлені у реанімаційні відділення лікарень.

  • МИ ТРИМАЛИСЬ ДО ОСТАННЬОГО
    Шановні читачі! Нам дуже не хотілося порушувати ваш звичний ритм життя, псувати настрій і негативно «впливати» на Ваш бюджет.

  • КОВТУН ВІДПОВІДАЄ ОПОНЕНТАМ. "Чому "собак вішають" на мене, а не на тодішнє керівництво?"
    - Ваше зняття з посади керівника «Вінницяобленерго» - це політичний акт чи переділ сфер впливу новою владою?

  • ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ НАРКОТОРГОВЕЦЬ ПРОВОЗИВ У... ШКАРПЕТЦІ 63 Г МЕТАДОНУ
    44-річний житель Чернівецької області звільнився в цьому році з місць позбавлення волі, де 5 років відсидів за торгівлю наркотиками. Втім, життя не навчило чоловіка на його ж власних помилках.

  • ВІННИЧЧИНА УВІЙШЛА У ТРІЙКУ ЛІДЕРІВ ПО НЕЗАДОВІЛЬНІЙ РОБОТІ ВИКОНАВЧИХ СЛУЖБ. Про це заявив міністр юстиції Роман Зварич
    У Вінницькій області незадовільно працює виконавча служба. Серед таких «лідерів» міністр юстиції назвав ще три області — Львівську, Донецьку та Одеську. За судовими рішеннями виконавчими службами України стягнуто з початку року лише 12% боргів. Всього ж потрібно зібрати, за рішеннями судів різних інстанцій, понад 33 мільярди гривень.

  • РОБІТНИКИ НЕ ПУСТИЛИ ДИРЕКТОРА НА ПІДПРИЄМСТВО. А ще раніше адміністрація ВАТ "Будматеріали" на вимогу трудового колективу розірвала трудовий договір з головою правління Аркадієм Барвінським. Він повернувся з судовим виконавцем і рішенням суду про його поновлення на роботі. Але у кабінет так і не зайшов
    Того дня зранку робітники ВАТ «Будматеріали» побачили, як їхній колишній директор прийшов на роботу. Люди зійшлися у приймальну: «Де наші акції? Чому їх забрали?» І хоча директор запевняв, що поверне усі акції, але люди вже не вірили. У них були на це підстави, бо довго терпіли і чекали.

  • УБИЛИ "ШЕФА"... Здається, в Могилеві-Подільському вже немає людини, яка б не обговорювала цю подію
    Хто б міг подумати — убили са-мо-го «Шефа»! І, головне, хто?!.. — якісь пацани, дітвора, шмаркачі!.. Завалили з дробовиків. І якби ж то хоч з нормальних, а то з примітивних обрізів — ба-бах!.. І нема «Шефа». Смертельною виявилася, кажуть, всього лише одна дробина з багатьох десятків інших.

  • З ХОРОМ БЮРОКРАТІВ ТА ЧИНОВНИКІВ ЗІБРОВ ХОТІВ СПІВАТИ У ВІННИЦІ
    Одразу двома концертами в один день порадував земляків «народний плейбой» Павло Зібров, коли востаннє уродженець села Красного Немирівського району приїздив до Вінниці.

  • У ТРОСТЯНЦІ НА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ ЗАХИЩАЛИ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ. Напередодні у місцевій газеті надрукували розпорядження про зняття з посади Людмили Червонецької
    Конфліктна ситуація у Тростянці існує вже кілька місяців. Нагадаємо, десять з тринадцяти завідуючих лікарні висловили недовіру головному лікарю. Конфлікт переріс межу району, про нього писали майже усі ЗМІ області.

  • "ВИ ЧУЛИ, "МАКДОНАЛЬДЗ" ПІДІРВАЛИ?"
    Близько 11-ї - 15-ї дня 1 липня на вулиці Соборній проходили дорожньо-ремонтні роботи. Працівникам залишилось засмалити лише останній невеличкий шматочок асфальту, і все... аж раптом загорівся котел зі смолою. Водій трактора ще кілька метрів проволік його за собою, потім вискочив, намагався від'єднати трос. Та за лічені секунди полум'я перекинулось на трактор. А потім вибух...

  • НА ТЕРИТОРІЇ КОЛИШНЬОГО АЕРОПОРТУ БУДЕ КЛАДОВИЩЕ
    На території колишнього аеропорту, що знаходиться в мікрорайоні Тяжилів, буде створено нове міське кладовище. Керівництво міста запевнило, що земельні роботи будуть завершені вже до 1 жовтня.

  • З РОСІЇ ПРОДАВАТИ БУДИНОК ПРИЇХАВ КОЛИШНІЙ ОФІЦЕР...
    Після смерті брата 70-річний пенсіонер-відставник успадкував частину будинку на Замості. Обжившись у Росії, він не збирався переїжджати у місто над Бугом.

  • "ЯКБИ Я НЕ ДОВІРЯВ ЦІЙ ЖІНЦІ, ТО НЕ СИДІВ БИ ТУТ ПЕРЕД ВАМИ БЕЗ НІГ", - так сказав після підриву Віталій Білецький адвокату "бомберші", мами однорічної дитини
    Днями у Вінницькому апеляційному суді розпочалось слухання справи резонансних подій 22 грудня 2004 року. На проспекті Космонавтів в обласному центрі пролунав вибух такої сили, що здригнулись балкони навколишніх будинків, а у деяких вікнах повилітало скло. Вмить поширились чутки про черговий теракт. У тому місці, де рвонуло, лежав на снігу закривавлений чоловік, як потім з’ясувалось, 52-річний колишній військовий. Силою вибуху йому відірвало обидві ноги.

  • ЗА ПАРКАНОМ ВІННИЦЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ У ТРАВІ ЛЕЖИТЬ СТАРЕНЬКА БАБУСЯ І ТИХО ПОМИРАЄ...
    – Вже четверту добу вона мучиться тут, — розповідає Людвіг Карлович, який щодня гуляє на цій галявині з собакою. — Побачивши її, я викликав міліцію, але правоохоронці нічого не зробили. Тоді викликав «швидку». Лікарі, глянувши на неї через паркан, також відмовились куди-небудь везти: «Бомжів» ми не підбираємо». Я телефонував у міськздороввідділ, але там пояснили, що таких людей у Вінниці немає куди дівати. Невже ця жінка так і має вмерти на вулиці?

  • КВАРТИРАНТКОЮ У ВЛАСНІЙ ХАТІ СТАЛА ПЕНСІОНЕРКА. НА ЇЇ ЗАХИСТ ПІДНЯЛОСЬ ВСЕ СЕЛО. Про те, що хатою вже кілька років володіє племінник, вона дізналась випадково. Суд підтвердив - стареньку обманули
    Віра Кирилівна Маніленко живе у Якушинцях вже давно. Колись вона втратила єдиного 15-річного сина, приїхала жити у Якушинці поближче до рідні. Син племінниці був єдиною розрадою.

  • У КЛЕМБІВКУ ДО ХУДОЖНИКА ЇДУТЬ ПРЕЗИДЕНТИ, ДИПЛОМАТИ, АРТИСТИ... А він живе у старій хатині без телефону, бо у великій хаті "живуть" його картини
    Напевне, у нашій області більше немає такого села, де була б така велика щільність художників на душу населення.

  • ЖИТЕЛЬ ІЛЛІНЦІВ ЗНАЙШОВ СКАРБ. А ТАМ...
    Неординарна пригода сталася 28 червня в одному із домогосподарств на вулиці Бойка, що в Іллінцях. Сорокарічний Геннадій П. на кілька днів приїхав до батьків з Полтавської області, вирішив допомогти рідним полагодити дах на сараї.

  • НА ПАСПОРТИ НАРКОМАНІВ ТА ВІЛ-ІНФІКОВАНИХ ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР ТА КАСИР ОФОРМЛЯЛИ ЛИПОВІ КРЕДИТИ
    Двоє кмітливих дівчат, яким лише стукнуло за двадцять, влаштувались працювати на роботу у досить відому у нашому місті кредитну спілку. Одна із них працювала головним бухгалтером, а інша - касиром. Звичайно, щодня через їх руки проходили чималі гроші. Очевидно, від спокуси викинути на вітер чужі кошти вони не могли втриматись.

  • ВІДКРИТИЙ ЛИСТ-ЗАЯВА КЕРІВНИЦТВУ СБУ, МІЛІЦІЇ, ПРОКУРАТУРІ. ПСИХОТРОННИЙ ТЕРОРИЗМ
    У відомому гангстерському фільмі «Хрещений батько» є такий крилатий вираз: «Йому зроблена пропозиція, від якої він не зможе відмовитися». Ніколи не думав і не гадав, що у моєму віці, майже у 50 років, коли позаду вже такий тернистий шлях, нарешті, і мені буде зроблена така пропозиція, і тим більш — у моєму рідному місті Вінниці. Адже мене знають і поважають не тільки на Україні. Я об'їздив майже півсвіту, і ніде не зганьбив свою рідну Україну та своє ім'я. Всі мої неприємності розпочалися відразу після того, як я відмовився від незаконного співробітництва, тобто від кримінального «даху» чиновника обласної наркослужби, котрий, мабуть, ще реально не вилікував жодного хворого за все своє життя.

  • "ВЕРШНИКУ "ПОМАРАНЧЕВОЇ КОБИЛИ". Я, професор-опозиціонер Гуліватий, запрошую до прямого ефіру чиновника В. Вікалюка"
    Я, швидше всього, той «професор», який, за висловом «нового», але вже «помаранчевого чиновника» п. Вікалюка, «ставить саркастичні, необ’єктивні питання на публіку...» («33-й канал» від 15.06.05 р., стор. 19) і, можливо, є «тарганом із підпілля».

  • "НЕ БІЙТЕСЯ ВЧИТЕЛЬКИ, ЯКА ТОРГУЄ НА БАЗАРІ, А БІЙТЕСЯ "БАЗАРУ" У ШКОЛАХ, ВУЗАХ ТА ТЕХНІКУМАХ"
    «Прочитала в минулому номері газети листа однієї мами, котру обурив той факт, що вчителька її сина торгує на базарі. На її думку, таке суміщення недопустиме.

  • "МОЖЛИВІСТЬ ПРИВЛАСНЮВАТИ НАДПРИБУТКИ ДАЄ ЗЛОЧИННА НЕДБАЛІСТЬ ВЛАДИ НА МІСЦЯХ"
    До якого часу безчинство та корумпованість місцевої влади, під прикриттям обласних чиновників, буде давати можливість збагачуватись, не вкладаючи жодних коштів, а лише наживатись?!

  • ТРЕБА МАТИ СВОЄ

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть