Детектив/Бойовик
Росія, 1999-2000
У ролях: Амалія Мордвінова, Олексій Лєбєдєв
Режисер: Антон Сіверс

Колись скромна працівниця відеопрокату отримує нову зовнішність і нове життя. Відтепер усе буде інакше. Вона забуде прізвисько "Миша" й сірі будні. Попереду - нескінченні яскраві пригоди. Романтика й небезпека стануть невід'ємною частиною її життя, а голлівудські фільми назавжди втратять для неї свою привабливість, бо реальність набагато цікавіша за будь-яку фантазію!

На вас чекає напрочуд захопливе й видовищне кіно. Продюсер і сценарист "Полювання на Попелюшку" були одностайні: серіал має бути цілком новаторським. Для режисера й оператора це - дебют у великому кіно, і, треба зауважити, більш ніж удалий дебют. Та й виконавиця головної ролі Амалія Мордвінова теж, можна сказати, - нове обличчя, до "Попелюшки" встигла знятися лише у двох стрічках ("Сни" і "Злодій"), тож її талантами й красою у повному обсязі ми можемо насолодитися теж уперше.

Отже, витончена красуня, приваблива, розумна й небезпечна, готова зустрітися з вами на каналі "1+1". З вівторка по четвер, близько двадцятої. Ви собі не пробачите, якщо проґавите таку нагоду!