This version of the page http://www.press.org.ua/news/68077 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-10. The original page over time could change.
Двох людей в Тернополі засипало будматеріалами
Это БЕТА-версия сайта! Нашли ошибку или есть пожелания к работе сайта. Оставьте сообщение!

Двох людей в Тернополі засипало будматеріалами

Двоє людей, постраждали у вівторок, 3 липня, через будматеріали. 30-річного чоловіка в Тернополі на одному з заводів засипало щебенем. Ще одного 73-річного чоловіка у кар’єрі в селі Почапинці Тернопільського району засипав пісок

Близько 15 години на “Тернопільському заводі залізобетонних виробів і конструкцій облспоживспілки”, що на вулиці Бродівська, 43, одного із робітників засипало щебенем.

Через трагедію робочий день працівникам другої зміни відмінили. Люди стурбовані ситуацією. Говорять тихо. Про загиблого згадують зі сльозами на очах.

  • Він ще такий молодий був, — каже працівниця заводу пані Марія. — Такий добрий. Завжди послухав, коли щось просили його. А вдома в нього маленький син лишився, жінка молода. Він десь два роки тому оженився. Та й мама його старенька вже і хвора. Не знаю як рідня переживе трагедію.

Загиблий чоловік родом з Лановецького району.

  • Он його авто стоїть, — каже працівник заводу, який відмовився називатися. — Він на роботу щодня добирався з району. Недавно купив автомобіль. Ще навіть грошей за машину не виплатив.

На заводі загиблий працював більше року. На робочому місці майже постійно був сам. Чоловік розфасовував щебінь та пісок у труби. Далі будматеріали по конвеєру спускалися вниз і надходили у цех, де виробляють панелі та блоки. Яким чином чоловік опинився у трубі, де на нього посипався щебінь – його співробітникам незрозуміло. Працівники заводу розповіли, що чоловіка повністю засипало каменем. З-під насипу виднілася лише одна рука...

Директор заводу був у шоковому стані, коментувати ситуацію відмовився.

  • Що саме трапилося з чоловіком наразі невідомо, — каже начальник першого відділу міліції Михайло Лука. — Швидше за все, це нещасний випадок. Але точно стверджувати не можу. Зараз наші спеціалісти оглядають місце події, з’ясовують деталі трагедії.

Ще один трагічний випадок пов’язаний з будматеріалами трапився в селі Почапинці. Близько 10 години ранку чоловіка засипало піском у кар’єрі, каже оперативний черговий міністерства з надзвичайних ситуацій області Григорій Павлишин.

  • Потерпілому було 73 роки, — каже він. — По дорозі в лікарню чоловік помер. За цим фактом ведеться слідство.

Тернополь 2007-07-03 18:22:32
Размер шрифта: A A A    Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
будматерали  засипало піском  померли  чоловіки  щебінь 
Статьи автора Мирослава КАРМЕЛЮК:

Оцените новость:

Рейтинг: 0
Голосов: 0
Просмотров:308

Мирослава КАРМЕЛЮК
8(097)7498098
Написать письмо автору

Добавить комментарий (0)
Также в рубрике:
12:00Верховную Раду эвакуировали
11:33Омельченко сбила машина
Статьи автора Мирослава КАРМЕЛЮК:
17:13 Вночі з 12 на 13 серпня тернополяни побачать грандіозний зорепад
17:16 Шкільного ярмарку в Тернополі не буде
16:43 Вагони перекинулися через завелику швидкість
16:36 Відремонтують дев’ять доріг
16:34 На обїзній зіткнулися два авто
15:31 Кому об’єкт в оренду
10:28 Їдемо до білого привида
19:16 Відкривають перший в Тернополі аптечний супермаркет
17:08 Вийшла книга про адвокатів
17:05 У тернополянина вилучили 10 рушниць