This version of the page http://www.job.join.com.ua/vacancy/638720/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-10. The original page over time could change.
Работа в Украине, поиск резюме и вакансий
  • Сделать стартовой
  • Добавить в избранное
  • Реклама у нас
  • Українською
  • Работа

      Главная

      Разместить вакансию

      Поиск резюме

      Разместить резюме

      Поиск вакансий

      Статьи

      Забыли пароль

      Регистрация

      Расширенный поиск

    Вход в аккаунт


    Логин 
    Пароль 

  • Регистрация

  • Забыли пароль
  • Проекты

    Анекдоты

    Гороскоп

    Знакомства

    Имена

    Кино

    Новости

    Объявления

    Sms

    Переводчик

    Погода

    Поиск

    Почта

    Работа

    Рефераты

    Сонник

    Софт

    Финансы

    Сумки

    Электроника

    Голосование


    Хотели бы вы ввести русский язык вторым государственным ?
    результаты

    Реклама



    Все вакансии – поиск работы и вакансии

    легко і просто
    Ивано-Франковск, 06 июля 2007, пятница, 16:20
     
    Зарплата от: 500 у.е. 
    Опыт работы: не требуется 
    График работы: свободный график  
    Возраст:  от: 18 до: 50 
     
    А тепер я розповім Вам, як це працює і, саме головне, ЧОМУ???
    Я Вам обіцяю, що якщо Ви будете в точності дотримуватись нижче перерахованих інструкцій, то ви почнете заробляти реальні гроші не докладаючи до цьому особливих зусиль! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ КІЛЬКА РАЗІВ!
    Дотримуйтесь інструкцій, і гроші почнуть надходити на Ваш гаманець! Погодьтесь, це
    просто! І, ВАЖЛИВО, нічого протизаконного в цьому немає! ВСЕ ЛЕГАЛЬНО!!!
    ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮ,ЩО ЦЕ- НЕ ОБМАН. і ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ!!! Дотримуйтесь інструкцій У ТОЧНОСТІ І 9000$ будуть Вашими протягом від 40 до 60 днів!!! ЗАПАМ\'ЯТАЄТЕ: ВСЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ ВДАЛО ТІЛЬКИ ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ УЧАСНИКІВ!!!

    Три кроки до успіху:
    Зареєструйтеся в Українській платіжній системі, що перебуває за адресою http://іmoney.com.ua , добре ознайомтеся, з даною системою як вона працює, нажавши мишкою: \\\"Що це таке\\\", далі пройдіть по посиланню: http://іmoney.com.ua/download/іndex.ru.htm і закачайте Інтернет Гаманець v.2.6.0.7 (1 852 K) і по інструкції встановите гаманець, потім виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця й внесіть 41 грн. (5 грн. - одноразова плата за сервіс). Тільки не забувайте вписувати ваші достовірні дані, інакше ви в кінці не зможете зняти ваші гроші. Візьміть перший номер гаманця з нижчеуказанного списку, відправте на нього 6 грн., вписавши цей номер у поле \\\\\\\"Номер рахунку: , (у поля \\\\\\\"Ім\'я одержувача\\\\\\\" і \\\\\\\" E-Maіl одержувача\\\\\\\" уписувати нічого не потрібно), у поле Контракт/призначення платежу: напишіть - \\\\\\\"Будь ласка, внесіть мене в список гаманців\\\\\\\". Усе, що Ви зробили - це створили послугу, і саме головне - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс, за який платите. Далі, починаючи із другого за аналогією, відправляєте по 6 грн. на наступних 5 гаманців. Не забудьте вписувати в поле Контракт/призначення платежу: \\\\\\\"Будь ласка, внесіть мене в список гаманців\\\\\\\".
    1) 410045382136
    2) 410045382207
    3) 410045382377
    4) 410045382448
    5) 410045382519
    6) 410045381358

    Тепер викресліть із цього списку гаманець під номером 1, перемістивши тим самим список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4 і так далі). Впишіть в 6-тий рядок Ваш гаманець.

    Займіться цим зараз, не відкладаючи на завтра.ЧАС- ГРОШІ
    А тепер я Вам розповім, чому Ви в кожному разі нічого не втрачаєте, а тільки виграєте!!!

    Тепер УВАГА!!!
    Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп\'ютер весь цей текст від початку до кінця (можна у форматі txt або ще як вам удобней). У скопійованій статті викресліть із цього списку, 1-ий гаманець і перемістіть 2-ий гаманець на місце 1-го, що Ви стерли, тим самим перемістите список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4...), і впишіть в 6-тий рядок Ваш гаманець. Робіть у моїй статті, які хочете зміни, але збережіть головну ідею. Розмістіть цю статтю на не менш ніж 200 форумах і новостных лентах (News Groups). Запам\'ятаєте, чим більше ви розмістите, тим вище буде ваш дохід, і цей дохід буде прямо залежати від Вас. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на самих маловідвідуваних, гарантує Вам дохід 6 тис. $ - ЦЕ МІНІМУМ!!!, протягом двох місяців! Більше розміщень - більший дохід при цьому у геометричній прогресії. ПАМЯТАЙТЕ ЦЕ!!! Цей бізнес продовжує існувати й процювати тільки ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ Й СЕРЙОЗНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли ви досягнете першої позиції, Ви будете мати тисячі доларів просто як творець списку! Це коштує 6$ і зовсім дріб\'язкової роботи! Займіться цим зараз - не відкладаючи на завтра!
    Як правильно почати. Якщо Ви все зробите так, як я описав вище, ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, ОБІЦЯЮ ВАМ!
    Як поширювати інформацію на форумах:
    Відкриваємо rambler.ru, yandex.ru, google.com, aport.ru, yahoo.com. Пишемо в рядку пошуку фразу: \\\\\\\" форум начать новую тему\\\\\\\" або \\\\\\\" форум начать новую тему работа \\\\\\\" (без лапок).
    Розвідувач знайде тисячі сторінок, посилання на які відразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових форумів. І ще: не лякайтеся, якщо раптом на тому сайті, куди Ви захотіли помістити своє оголошення, уже є одне або кілька схожих. Це зайвий раз підтверджує те, що цей бізнес дійсно працює! Наступні рекомендації, особисто від мене, також допоможуть Вам дати об\'яву, я перевірив, це теж працює

    Заходьте на \\\\\\\" добавить вакансию \\\\\\\" (на деяких сайтах потрібно реєструватися, але частіше вони дозволяють давати оголошення без реєстрації) і вводьте в поля дані.
    У поле посада, наприклад, співробітник для вільної роботи вдома ; або незалежний менеджер і т.п..
    У поле вік укажіть із 18 до 55
    Заробітна плата від 500 У.Е.
    Освіта: не має значення
    Графік роботи: вільний
    Зайнятість: будь-яка або по сумісництву
    Місто: От поле місто НАЙВАЖЛИВІШЕ . Ви повинні вибрати всі міста одне за іншим, почати з букви А, і закінчити буквою Я. Ви повинні опублікувати (можна навіть однакові) оголошення для кожного міста. Найкраще , якщо Ви це зробите в один день, тоді наступного дня й протягом днів 5- 6, Вам взагалі не прийдеться розміщати оголошення. Навіщо це робиться. Це вже перевірено, коли людина шукає роботу й заходить на цей сайт, він вибирає посилання пошук вакансій. Там можна вибрати критерії пошуку. Звичайно заповнюється поле місто. А якщо Ви опублікуєте тільки, наприклад, для Івано-Франківська, Львова й Києва, то людина, скажемо, з міста Одеса ніколи не побачить Ваше оголошення. Оголошення потрібно розмістити для КОЖНОГО МІСТА ОКРЕМО . Це займе 1 - 2 години. Результат Ви побачите вже ранком. Текст оголошення: (не більше 2000 символів) 2000 символів досить багато (у порівнянні з іншими сайтами). Тому написати можна багато, але не потрібно! Контактна інформація: Ім\'я: Уводьте своє ім\'я або псевдонім
    Телефон: телефон потрібно вказувати обов\'язково. Я звичайно ставлю (000) 00-00-00.
    Розміщення вакансії: Розділ: інші сфери діяльності (він самий відвідуваний) Строк зберігання: на всі 30 днів
    Ви згодні на публікацію вашого оголошення у виданнях по працевлаштуванню: ТАК!
    Пароль: і придумайте пароль.
    Навіть якщо Ви розмістите оголошення ДЛЯ ВСІХ МІСТ тільки на одному сайті, цього буде вже досить. Після розміщення оголошень перевіряйте - чи вдалося їх розмістити. Тобто , заходите на сайт, так якби Ви шукали роботу, і вибирайте той розділ, де ви розміщали оголошення. Якщо розмістити оголошення не вдалося, то розміщайте на інших сайтах. Знаходьте сайти, де люди безкоштовно розміщають оголошення й, де вони залишають свої електронні адреси.
    А тепер я Вам розповім, чому Ви в кожному разі фактично нічого не втрачаєте, а тільки виграєте!!!!!!! Скажемо, з 200 розміщень я одержу тільки 5 відповідей, тобто відгукнеться всього 2, 5% людей ( дуже-дуже маленька й низька цифра)!!! Виходить, я одержу 5$, перебуваючи на 6-тій позиції в списку!!! Тепер ці 5 людей роблять по 200 розміщень кожний МІНІМУМ з моїм гаманцем на 5-тій позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим п\'яти - це вже 25$!!!!!!!!!! Далі ці 25 людей роблять по 200 розміщень із моїм гаманцем уже на 4-тому рядку (тому що вписують свої) і тільки 5 відповідають - мій дохід - 125$!!!!!!! Тепер, цих 125 людей, розмістивши й одержавши тільки 5 відповідей, дають мені 625$ прибутку (я на 3-му рядку)!!!!!!!!!!!!! Далі смішніше: ці 625 людей роблять по МІНІМУМ 200 розміщень зі мною на 2- ой рядку й тільки 5 людей відповідають, це вже 3125$!!!!!!!!!!! Ну а саме цікаве, це те, що ці 3125 чоловік роблять по 200 розміщень кожний з моїм гаманцем уже на 1-му рядку й їм відповідають знову тільки 5 людей, мій дохід-15625$!!!!!!!!!!! Чи не така значна цифра?????!!!!! І це все за первісний внесок в 6$!!!!!!!! Коли Вас у списку вже немає (припинилися надходження або надходження дуже малі), розмістіть цю статтю знову на 200 форумах!!!!!!!!!! І ВСЕ!!!!! Ви собі можете уявити, що 1000 людей із усього світу приєднюються до Інтернету й читають ці статті щодня !!!!!!!!!!!!!! Точно так само, як і Ви зараз читаєте цю!!!!!!!!!!! Ну, так що???????? Чи витратите Ви всього 6$, щоб довідатися, чи працює це??????????? А якщо Ви все зробите так, як я описав вище, ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!! Цей рядок для писимістів: А раптом цей бізнес звалиться й мені ніхто грошей не надішле??? АДЖЕ щодня в Інтернеті з\'являються від 20000 до 50000 тисяч нових користувачів!!!!!!!!!! Щодня в Інтернеті з\'являються десятки нових сайтів і сотні форумів для заповнення нових тим. ЦЕ ФАКТ!!!! За прогнозами фахівців, тільки до 2007 року кількість користувачів Інтернетом збільшиться з нинішніх 19 мільйонів чоловік, до 39 мільйонів!!!!!!!!!!!!!!!! Які шанси, що вони захочуть спробувати себе в чомусь новому??????? Тільки запам\'ятаєте: ЧЕСНІСТЬ І ТІЛЬКИ ЧЕСНІСТЬ ЛЮДЕЙ дозволяє процвітати цьому бізнесу!!!!!!!!!!!!!!!! Ну й останнє: Це дійсно велика аксіома: Щоб одержати щось, треба дати щось!!!!!!!!!!!!!! А щоб одержати ще більше, треба дати ще більше!!!!!!!!!!! Переконайтесь в цьому Самі!!!!!!!!!!
    УДАЧІ ВСІМ!!!
     
     
    638720.html

    ГОРЯЧИЕ ВАКАНСИИ



    3D Graphic artist / Modeling, texturing and animation (Тернополь, Хмельницкий, Черновцы)
    Художник 3D графики / визуализатор, текстурщик, аниматор Требования к кандидату: • Высокая мотивация, увлечение видео играми; • Твердые базовые академические знания в области создания рисунков, эскизов, и / или иллюстраций; • Профессиональный уровень владения i3Ds Max, Maya; • Владение техникой создания низкополимерных сетей и текстур с низким разрешением; • Ясное фундаментальное понимание принципов анимации (постановка/ритм); • Профессиональный уровень владения Character Studio..
    подробнее...


    Офис менеджер
    Один из лидеров в сфере импорта и продаж строительных материалов - компания « Ньювел ». Обязанности : - Делопроизводство; - ведение кадровой документации; - ответы на телефонные звонки, прием и отправление факсов.
    подробнее...


    Senior Software Test Engineer
    EPAM Systems, one of the largest Software Engineering Services Companies in European IT market, CMMI Level 4 certified, is looking for Senior Software Test Engineer for its Kiev Office. Successful candidates should meet the following requirements: • Strong computer background, analytical skills, attention to details • Good knowledge of software testing methodologies • Automation testing experience and practical knowledge of tools • More than one year of experience in testing • G..
    подробнее...


    Начальник отдела по страхованию животных (Житомир)
    Украинская акционерная страховая компания АСКА объявляет прием кандидатов на вакантную должность НАЧАЛЬНИК ОТДЕЛА ПО СТРАХОВАНИЮ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ ЖИВОТНЫХ. Основные обязанности: - обеспечение плановых показателей по страхованию сельскохозяйственных рисков (животных) – заключение договоров страхования, организация работы по продвижению продуктов страхования, оказание помощи сотрудникам филиалов компании по вопросам страхования животных. Требования к кандидатам: - мужчина о..
    подробнее...

    Реклама


    Работа

    Экспресс мебель, офисная мебель для офиса

    Все детские велосипеды продажа, горные велосипеды.


    Гороскоп · Знайомства · Кіно · Новини · Перекладач, переклад
    Погода · Робота · Реферати · Сонник · Курси валют

    о проекте | добавить сайт | реклама | интернет-магазинам | контакты
    Join.com.ua не несет ответственности за содержание информации, размещаемой пользователями ресурса.
    Join.com.ua
    совместно с
    ITcreate