Наразі хочу розповісти про один доволі корисний сайт, орієнтований на людей, що вивчають англійську мову як іноземну (EFL).

В інтернеті можна знайти цілу купу різних ресурсів по цій темі, але EnglishPage, як на мене, є найбільш досконалим. Зараз скажу чому. Характерною особливістю багатьох EFL-сайтів є занадто висока насиченість AdSense-рекламою. Тобто, наприклад сама стаття на таких ресурсах займає 1/5 сторінки і розміщена внизу, а для того, щоб до неї добратись, слід проглянути не одну дюжину рекламної інформації. На EnglishPage AdSens також є, але там на одну сторінку припадає лише п’ять рекламних оголошень, що розташовані збоку.

Та годі про рекламу. Поговоримо про позитивні сторони ресурсу, що вирізняють його з-поміж інших. Це, по-перше, надзвичайно велика база граматичного матеріалу. Можна навіть сказати, на всі випадки життя. Після перегляду певної статті, наприклад, по одному з Verb Tenses, вам пропонуватимуться кілька тестів, як по щойно пройденому матеріалу, так і по близькому йому за змістом.

Тести також виконані доволі професійно - не великі за розміром, тому виконання їх не стає довгим і нудним, а також дозволяють дуже добре закріпити пройдений матеріал. Цікавою їх особливістю є те, що після проходження тесту тобі не просто видає результат у відсотках, а дозволяє завершити чи виправити неправильні відповіді. Поки все не буде правильно .

На EnglishPage є також English Students Forum і доволі непоганий тлумачний словник.

Даний сайт чудово підійде всім тим, хто бажає покращити свої знання іноземної мови, чи закріпити набуті.

Збережіть прочитане на... Save...