This version of the page http://www.narodnapravda.com.ua/life/4651220a79945/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Вийти з болота політиканства | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Про що ви, пане?  0
Красота требует жертв от телезрителей  -2
"Я был и остаюсь русским художником"  -2
Зачем Грузия придумала новую российскую агрессию?  -2
До питання геройства  3
Лет до ста расти нам без старости  -2
Мы были последовательными в отстаивании интересов народа и государства  -2
"Народна правда"  Скрізь життя  Статті
політики-хабарники   законодавство   депутатам-професіоналам

Вийти з болота політиканства

VANO | 21.05.2007 07:37

3
Рейтинг
3


Голосів "за"
3

Голосів "проти"
0

2
Відсталість політики и політиків. Об'єктивні закони можуть писати тільки Депутати-Професіонали. Україні пора удосконалити цивілізацію.

Щирому українцю, де б він не жив, надто прикро спостерігати "сором на всю Європу", що діється в 2007 році після Різдва Хрестового навколо Президента, ВР та Уряду України. Приходиться глибше, історично, розмірковувати, питати у Господа-Бога. Тарас Григорович Шевченко знаменно написав: "Чи може сам на небесі, смієшся, батечку, над нами, та може радишся з панами, як миром править?". Вже тричі громадяни "вільної" України довіряли свою долю найбільш знатним лідерам найбільш галасливих партій – а народ вимирав, деградував від горілки, іншої наркоти, поганої їжі, екології та душевної отрути. Мільйони тікають за кордон. Вже ордам не потрібно полонити українок, гнати їх, зв'язаних, на продаж в гарем. Самі їдуть! "Посилає мати на хліб заробляти". То от -запитання до лідерів: "Наїлись, накрались обоє? А що взяли на той світ з собою?"

Кажуть: "Нація мусить мати своїх багатих поводирів, бо весь світ на грошах помішаний. Грати, мовляв, приходиться по правилах Європи та враховувати, що шепче старший брат ("по Европе бродит призрак коммунизма"). Слухаємо, що далеко аж там он каже ООН. "Німець скаже: – "Ви славяне". – Славяне! Славяне!" Славних прадідів великих правнуки погані!"... "Раби, подножки, грязь Москви, Варшавське сміття ваші пани!". Квазі-Мойсеї закликають: "також 40 років впроголодь блукати по пустелі. Та ще 2 століття, в свідомих муках "за демократію", в чемній боротьбі за свої права, дозрівати до вищої суспільної культури. Але вже зараз "треба миром, громадою обух сталить".

Якщо керуватись добрим колективним розумом, то не враховуючи попереднього досвіду, довірятись третій раз якійсь політичній "партії" – наївно. Їх більше 100, на сміх воронам. Часто партії та блоки – це обмежене "кодло", яке рекламують накрадені у народу гроші (за обіцянку недоторканості). Грошей партіям завжди не хватає, як і більшості в парламенті. Тільки "з-за бідності" вони продаються кому попало? Ні! Вони бідні, бо дурні, а дурні, бо бідні! Майже всі (значна більшість) політичних лідерів, – в значній мірі підставні "козли", які бекають або брешуть, в залежності від подачки. А, коли допнуться до бюджетного корита – псуються особливо гидко. Пихато комизяться, жадібно тупо зирять навколо, мовби на своє майбутнє, та гребуть під себе, мов півень на кучі гною. Черговий раз добрим людям шитись в політично довірливі дурні – це вже перебір! "О, люди, люди небораки, нащо здалися вам царі? Нащо здалися вам псарі?"

Отож, закони повинні писати не верхогляди-політики, а Депутати-Професіонали, котрі добре знають свою фахову справу. Оперативно доповнювати конкретних професіоналів (та економно мобілізованих НДІ) повинні Депутати-Професіонали усіх основних (100?) сумісних галузей народного господарства. Без зволікань, законодавчо редагувати закони можуть компетентні Депутати-Юристи. То ж в Парламенті закони повинні технологічно "варитись і пектись" в 1-й "Палаті Професіоналів". В 2-й Палаті Парламенту – "Сенаті Земель" – в найвищій мірі регіонально досвідчені Сенатори повинні трактувати Закони України так, щоб доцільніше виконувати їх, відповідно існуючим і майбутнім проблемам. Оберігаючи як голову єдність України, кандидатів, висунутих професійно та територіально, в Депутати Парламенту України потрібно обирати – ВСЕНАРОДНО.

Колективним розумом ці пропозиції можливо вдосконалити та конкретизувати і прийняти на Конституційному Референдумі. Нема ж іншого (навіть з підказкою ЄЕПу чи європейських чиновників), розумного, виходу з цього потворно-правового лабіринту, в який хабарники-політики та їх зловмисні покровителі заганяють український народ. Не чвалати б у засмоктуючому багні політиканства. Етично б залишити політиків історикам, як малопристосованих хижаків-бронтозаврів. Професійно-законодавчий парламент став би прогресивним внеском України в сучасну цивілізацію.

Та, "...Боже милий! Як хотілось, щоб хто-небудь мені сказав хоч слово мудре; А на громаду хоч наплюй, вона – капуста головата. А втім, як знаєш пане-брате, не дурень, сам собі міркуй". Т.Г.Шевченко.

  • Додати коментар
  • 2
  • Версія для друку
  • Код для блогу

Незарегистрированный пользователь
Тільки професионали, а не "проффесионали" мають відбудовувати Україну! Народе, ти маєжш шанс на виборах обрати професіоналів і ченсих політиків.Не голосуй за ІУД, комуняк, які знищили церкви, організували голод, здійснювали репресії.
Гетьман
Ох, давно не чув Шевченківських слів Правди!

А й справді пора удосконалити цивілізацію. А то ці політичні ігри й справді виглядають як безнадійні футбольні матчі команд другої ліги, що ніколи не попадуть у Вищу.

З Повагою, Тарас
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







"Монітор та клавіатура" проти "паперу і ручки". Хто кого?

Гетьман | 1.08.2007 18:36
В кінці двадцятого століття цивілізований світ включився у фазу динамічного розвитку нових технологій нерозривно пов'язаних з комп'ютерними технологіями. Таким чином завершилась стадія персоналізації комп'ютерів і почалось лиш удосконалення їх можливостей та надання більшої зручності. А яка ж доля чекає попередників ПК: папір, книги, ручки?
Скрізь життя  |    монітор  клавіатура  папір  ручка  прогрес  цивілізація 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  44
Звернення редакції "Народної правди" до своїх дописувачів і читачів  27
Реальна політика: а що в мішку?  22
Мордовороты в политике...и гордость  21
Спасите жизнь Владику Люльчуку  19
"Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?" або Чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"  19
Новая Украина как вызов путинской России  18
Кружка  18
Прогулянки Києвом. Частина третя: Шоколадний будинок  16
От "человеческого омлета" – к нормальному человеку  16

Юрій Самсон  592
museum-ukraine  583
Eugene  377
Александр Ковалевский  363
Станіслав Овчаренко  352
Олекса Косар  311
Пайташ  302
Молонов Сергій  241
Олена Олійник  235
Володимир  214
Гетьман  213
Александр Шиманский  207
Всього 296 авторів



© 2007, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Редакційна пошта: narodna@pravda.com.ua
Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон