This version of the page http://www.narodnapravda.com.ua/history/4683c0e0c8a4e/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Своя Конституція – добре, а розумна – ще краще | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Про що ви, пане?  0
Красота требует жертв от телезрителей  -2
"Я был и остаюсь русским художником"  -2
Зачем Грузия придумала новую российскую агрессию?  -2
До питання геройства  3
Лет до ста расти нам без старости  -2
Мы были последовательными в отстаивании интересов народа и государства  -2
"Народна правда"  Історія  Статті
конституція   історія страждань   іго   сучасні проблеми   влада

Своя Конституція – добре, а розумна – ще краще

VANO | 28.06.2007 17:08

0
Рейтинг
0


Голосів "за"
3

Голосів "проти"
3

7
Свідомий народ України може закінчити перехідний період і знову, як спочатку, але вже розумніше, будувати свою прогресивну державу.

Чому Україна (з такими природними ресурсами!) – так жебракує?! Навіть державний борг – шалений для внуків!

Ну, монгольське, ну, московське іго (Іван Грозний – також монголоїд зовні, академік Герасімов по черепу виліпив). Та й менталітет у нас – ще той залишився (чуть шо – секім башка).

Війна з дурними гітлерівцями, колгоспний феодалізм. Покоряли (гадили!) Сибір і Північ (трупами засіяли). Втридорога уран збагачували, пекельні бомби і Чорнобиль випробовували.

Але ж тепер "незалежна"? А для 94% українців матеріально стало ще гірше. Що, Україна не "вільна", а свавільна? То хто нею так керує? Чому це лихо майже тисячоліття нахлинає повінню, топить!

Вважайте, з моменту Хрещення – громадянська війна! Вбивали братів-язичників, палили капища волхвів-лікарів, князь на князя йшов, зарізали Бориса і Гліба, знищили Новгородське Віче.

Сусідів-хозарів "дипломатично" карали "мечем і пожаром", навипередки прислуговували орді, аж поки Іван Калита розбагатів. Та не дай, боже, з Івана – Пана!

Свій народ страшним оброком грабували, в кріпаки-пролетарії заганяли, лизали "святим" царям-генсекам чи то руки, чи голови, чи... А воно – все одно. Лихо!

Бо з людськими ресурсами біда! Серед тих, що генетично лишились на багатостраждальній землі України, переважає така собі дуже терпляча популяція! ("А братія мовчить собі, витріщивши очі. Нехай", – каже, – Може так і треба", – Т.Г. Шевченко).

Та ми – гордий народ! Зате ми добре співаєм. І кожен знає про себе, що він – гетьман! А де двоє-троє – там аж три-чотири гетьмани. І ніяка тобі "правиця"-десниця, і в срац* – договориця.

Що історія робила з такими народами? А бог випробовував їх, посилаючи їм Жанну Д'Арк. Не вірите – так спитайте Юлю Тимошенко. (А можете не питати – скоро в неї вулкан – сам вибухне. І лава в Помпею закопає Київ, а може – і всю Україну!)

Німцям бог посилав Бісмарка, як нам Януковича, або те і попереднє – на їх голову, щоб таки порозумнішали. Правда отії герої не торгували газом і общак не поповнювали при Лазаренку. Та й проклинали Жанну уже потім, коли англійців прогнали.

Супернику юдеїв голову відрізала патріотична любовниця Юдіф. "Старшому брату?" бог висвятив в царі "кроткого, тишайшего" Михайла Федоровича і Віктора Андрійовича, ой вибачте, Олексія Михайловича. Та за спиною ж у них були Сусанін, громадянин Мінін та князь Пожарський.

А в українців хто за спиною? Нам зверху на голову... і тим на уші "демократичну лапшу" вішають, га? А щоб виздихали вони, узурпатори! Ну, навіщо, Господи, в керівництво Україною таких калік ставиш!?

За винятком останніх років, спасибочко! Щось, Господи, швидше млинок завертівся? Достроково хочеш? Думаєш старі не встрибнуть? Вже напились крові людської?

Так же ж куми та навіть "любі друзі", як показились! Так їх же під с-ку в двері, а вони в вікно лізуть! Сарана! Мухи! Блохи! Кліщі кляті! Біла гарячка якась! Рятуй, Господи!

Уф! Так що робити? Не той козак, хто скніє – не оре, а той, хто викрутиться – і поборе! Давайте в коло, "перетрем", як тепер бувалий народ каже.

Чого начальство так смердить? Бо ніхто його не перебирає, гниле не вибраковує. Духовної вентиляції нема. Свіже повітря прогресу, край, треба!

Хто повинен постійно контролювати начальство? – Тільки весь свідомий народ. Як народ організувати? – Пора ВІЧЕ сучасно відновити так, щоб усі паралельні влади були під постійним контролем системно діючого Референдуму (ВІЧЕ).

Які паралельні влади потрібні? – Законодавча хай компетентно (конкретно професійно) мізкує, як закони писати так, щоб розумно виконувались.

В Палаті Професіоналів потрібні найуспішніші представники основних професій: агрономи, бухгалтери, ветеринари, геологи... юристи, ядерні фізики. Верхогляди-вискочки 137 політичних партій це – атавізм, сором, курячий лемент.

В Сенаті Земель необхідні досвідчені, талановиті, розумно активні знавці місцевих умов і проблем. Дійсні патріоти повинні бути вище куцих, близоруких, містечкових обмежень.

Депутатів і сенаторів обирати в два етапи (на професійних, місцевих і всеукраїнських виборах). Умови праці, заробітна плата, винагороди визначати Референдумом (ВІЧЕ).

Виконавча влада хай господарює під відповідальністю одного керівника – Президента (Як у США). Геть весільних генералів! Працювати і відповідати пора. (Конкретно і "без базару", на економічно вивіреному ринку).

Судді і присяжні повірені повинні обиратись народом. Мотивовані вироки треба публікувати у ЗМІ в цілях профілактики злочинів. Свідки можна повністю надійно захищені від злочинців.

Інформаційна влада має об'єктивно і своєчасно інформувати про важливі для народу і держави події і проблеми так, щоб громадяни не впадали під вплив екзальтованих, злочинних та неадекватних інформаційних технологій.

Свідомий народ України може закінчити перехідний період і знову, як спочатку, але вже розумніше, будувати свою прогресивну державу. Для цього необхідно всенародно опрацювати Конституцію так, щоб керуватись законами однозначно.

З СВЯТОМ КОНСТИТУЦІЇ, ШАНОВНІ!!!

P.S. Якщо і на цей "крик душі" знову буде тільки 3 відгуки, то ніякої "правди", ніяких модераторів, редакторів, прогресивних добродіїв нема. Значить, ще не пройшло тисячолітнє прокляття волхвів. Дозріваймо до світлого Розуму!

  • Додати коментар
  • 7
  • Версія для друку
  • Код для блогу

Незарегистрированный пользователь
"крик душі", кажеш... А душа не хвора, часом? Чомусь текст так гумором приправлений, що скидається на розіграш в "день Дурнів" 1 квітня.
Юрій Самсон
"Якщо і на цей "крик душі" знову буде тільки 3 відгуки, то ніякої "правди""
Додаю свій відгук, щоб Ви не були такі категоричні! А то ще після малої кількості коментарів перестанете писати:)))
довіра
ВЛАДА НАЛЕЖИТЬ НАРОДУ. ЦЕ НЕ ВЕРХ.РАДА ЧИ КАБ.МІН ГОДУЮТЬ НАРОД УКРАЇНИ, А НАВПАКИ, ЦЕ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ЇХ ГОДУЄ, ДО РЕЧІ, ЦІ НАРОДНІ ОБРАНЦІ, НА ЖАЛЬ, ПРАЦЮЮ ЛИШЕ НА СЕБЕ ТА СВОЇХ РОДИЧІВ...
А НАРОД РОЗУМНІШИЙ ЗА БУДЬ-ЯКОГО, НАВІТЬ САМОГО РОЗУМНОГО ПОЛІТИКА, ТОМУ НОВУ КОНСТИТУЦІЮ ТРЕБА ПРИЙМАТИ НА РЕФЕРЕНДУМІ.
ДЕРЖАВА В НЕБЕЗПЕЦІ, ТОМУ НА ЦЕЙ ЧАС ПРЕЗИДЕНТУ БУЛО Б ДОРЕЧНИМ ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНИТИ ДЕЯКІ СТАТТІ КОНСТИТУЦІЇ
Незарегистрированный пользователь
А може всі негаразди від того, що наша влада просто не бажає бути саме нашою владою, ну не представляє вона (влада) інтересів народу України, тому й всі конфлікти в суспільстві, так саме тому така велика прірва між здобутками тих, хто при владі, та тими хто не там, вони, тобто представники цієї влади, навіть живуть за іншою мораллю та за своїми законами!
Про висновки стосовно що та як зробити казати не хочу, для цього кожен з нас має достатньо розуму...
Незарегистрированный пользователь
Шановний добродію Вано, цікава Ваша стаття, та й модель Ви нібито непогану намалювали. В теорії. Але у нашому практичному втіленні, боюся, може вийти... ну, як завжди. Он, скажімо, у Вас в Росії є Нижня Палата – і що, багато з неї користі? В нас, звісно, не Росія, та все одно – чим більше депутатів, тим більше негараздів.
А от щодо необхідності постійного громадського контролю влади – так проти цього нема чого заперечити.
Так знов таки, один навіть партію із такою назвою колись заснував, і де вона тепер? а сам – такого покидька навіть в останній Раді іще пошукати треба.
А ГАК? (якщо Ви, звісно, знаєте, що воно таке):-)
Будь-яку ідею можна спаплюжити.
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







"Монітор та клавіатура" проти "паперу і ручки". Хто кого?

Гетьман | 1.08.2007 18:36
В кінці двадцятого століття цивілізований світ включився у фазу динамічного розвитку нових технологій нерозривно пов'язаних з комп'ютерними технологіями. Таким чином завершилась стадія персоналізації комп'ютерів і почалось лиш удосконалення їх можливостей та надання більшої зручності. А яка ж доля чекає попередників ПК: папір, книги, ручки?
Скрізь життя  |    монітор  клавіатура  папір  ручка  прогрес  цивілізація 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  44
Звернення редакції "Народної правди" до своїх дописувачів і читачів  27
Реальна політика: а що в мішку?  22
Мордовороты в политике...и гордость  21
Спасите жизнь Владику Люльчуку  19
"Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?" або Чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"  19
Новая Украина как вызов путинской России  18
Кружка  18
Прогулянки Києвом. Частина третя: Шоколадний будинок  16
От "человеческого омлета" – к нормальному человеку  16

Юрій Самсон  592
museum-ukraine  583
Eugene  377
Александр Ковалевский  363
Станіслав Овчаренко  352
Олекса Косар  311
Пайташ  302
Молонов Сергій  241
Олена Олійник  235
Володимир  214
Гетьман  213
Александр Шиманский  207
Всього 296 авторів



© 2007, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Редакційна пошта: narodna@pravda.com.ua
Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон