Родове Вогнище
РІД УКРАЇНЦІВ-РУСИЧІВ
НОВИНИ
ХОРИВИЦЯ - ОСТРІВ БОГІВ
 
Підписка на інформаційну розсилку <<<INFOLIST>>>
Ваш E-mail:
Укр:
Рус:

Споріднені сайти





Дружні сайти




Стартував проект
РІД УКРАЇНЦІВ-РУСИЧІВ

Координати РВ РПВ:
tryglav@ukr.net
 

Чи варто причаровувати коханих?

Із тим, що магічна практика в народі розвинена на достатньо високому рівні, мабуть, погодиться кожен. Знайшовши землю біля порогу своєї хати, кожна господиня обережно обійде її, при тому згадавши усіх своїх "друзів". І віриш ти в народну магію, чи ні, вона все-таки діє. Сьогодні поговоримо про замовляння на коханих.

"... Причарувала серце і душу, тепер з тобою ходити мушу"- слова усім відомої народної пісні гарно ілюструють нашу тематику. Отже, ви закохались, а ваш "обранець" не реагує на вас. Після багатьох жіночих хитрощів результат не змінюється. З великою надією ви купуєте літературу, де описуються методи замовляння, або йдете до тітоньки, яка на цьому непогано заробляє і...

Примусити кохати, значить зробити людину нещасною. Якщо ваші почуття справжні і серйозні, не варто грубо втручатись в енергетичний кокон людини. Можливо, на свідомому рівні вона не дізнається, що ви зробили, але в енергетичному світі кожна ваша думка є надбанням усього Всесвіту, тому ця людина добре бачить, що ви робите. Відповідно, у неї закладається прихована ненависть до вас, адже ви втручаєтесь у найсвятіше - свободу вибору. Вже не кажемо про те, що за духовне рабство карає увесь Всесвіт. Коли ви створюєте сімейну пару і при тому скористались такою магією, страждання вам забезпечене на все життя. Як би ви не старались бути ідеальною дружиною, він ніколи по-справжньому не віддячить вам, а навпаки буде мстити, сам не розуміючи своїх вчинків. Проста дівоча забава може призвести до достатньо серйозних наслідків.

Коли вже перед вами виникла така проблема, зверніться хоча би до такої науки як Соціоніка - вона відкриє перед вами зовсім інший світ і дасть відповіді на запитання, які хвилюють. Повірте, це набагато простіше, ніж все життя тягти на собі закляття чорної магії. Причарувавши не свого чоловіка чи хлопця, ви не даєте можливості справжній своїй "половині" гармонійно зійтися з вами.

Окрім того, завтра ви знайдете іншого, а ця людина привидом блукатиме біля вас, створюючи труднощі, причому не в одній реінкарнації. І ніхто не гарантує, що в наступному житті він вам не відплатить насильництвом. Справжнє кохання не викличеш магією, його можна лише народити у своїй душі та душі того, кого кохаєте. Коли всі ваші спроби безнадійні, спробуйте проаналізувати ситуацію, яка склалась, як сторонній спостерігач - можливо, для вас це урок, з якого ви маєте винести певні духовні якості. Іноді лише через страждання приходить велике розуміння і людина стає іншою.

Хочеться звернутись до тих жінок, яким зраджують чоловіки. Зрозуміло, що це, м'яко кажучи, неприємно, але і ви не поспішайте звертатись до магії, вважаючи, що маєте на це право. Зберігати сім'ю потрібно не магією, а розумом та коханням. Усі замовляння на кшталт "присушування коханого" чи "щоб до інших не ходив" - це пастка для вашої душі.

Невже ви гадаєте, що справжні ведичні знання наших предків, дозволяли їм займатись такою чорною магією. Поробки, відробки і усе, що з цим пов`язано створене на основі мутації християнства із двоєвір`ям. Магічні обряди Рідновірів несуть у собі суть спілкування з Рідними Богами: принесення пожертв, вшановування Їх на великі свята супроводжуються магічними діями. І лише особистість, яка йде шляхом Відаючих і має певну посвяту, може творити магію, оскільки відчуває, що саме в цей момент потрібно Богам, свідомо беручи на себе усю відповідальність за такі дії. Він добре знає, що на помилку, права не має. Така якість Відаючих дозволяє Богам впорядковувати наш з вами світ.

Якщо ж ви відчули, що на вашого судженого був зроблений чужий вплив, використайте обряд очищення. Від нього ніхто, крім винуватців, не постраждає. Такі обряди проводять Волхви та Жреці Рідної Православної Віри, то ж можете звертатись до наших громад. А потім задумайтесь, чого бракує вашому коханому - чи уваги, чи вашої любові? Але не такої, яку ви собі уявляєте, а саме такої, якої він потребує. І не варто себе жаліти та обманювати. Сьогодні ви подумаєте про нього і не помітите, як завтра його очі загоряться тими ж іскорками, якими світились у перший день вашого знайомства.

Насправді для кохання потрібно не багато, але кожному - своє. Оце своє (при тій умові, що ви саме його половина) завжди можна дати, варто лише трохи задуматись. Коли ж ви взяли шлюб не зі своєю половиною, будьте готовими до того, що протягом усього життя ваш обранець чи обраниця шукатиме "свого" на стороні, і тоді, на жаль, ніяка магія не зробить вас щасливими. То ж будьте мудрими і дослуховуйтесь до свого серця, а не до емоцій.

Нехай Мати Лада береже ваше кохання, а Купало єднає лише "зоряні" половинки.

Відаюча мати.
З усіх питань можна звертатись на електронну адресу: volx@ua.fm

 

Вийшла книга Волхвині Лади
"Народження Богині.
Священні знання слав’янського роду"


Відкрився сайт РОДОСВІТ
"Акадємія Розвитку Людини"


Вийшла книга "Відичне Православ'я: наш шлях до Бога"

Відкриття капища Ярила на Хоревиці


Вийшла книга "Малий требник Рідної Православної Віри"


Вийшла №3 журналу "Родове Вогнище"

"Щит Перуна"
збірка сучасних пісень-славнів Перуничів України-Руси

Авторський альбом пісень-славнів бояна Живосила (В.Лютого)

Коло Свароже на 7513р.




Образи.
Автор Сонцеслав Крижанівський


Вийшла книга "З Богами у Триглаві"