This version of the page http://tema.in.ua/article/2137.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Справжній Київ - ТЕМА
Депутат-любовник Лановой: поматросил и на бабки бросил
БЮТ: Единение партии с братвой
Порошенко и Стеллс-технологии

Справжній Київ

27 июля 2007 | 10:10

Що таке Київ? Це студенти і бариги. Звісно ще є бомжі, але їх ми в розрахунок, не беремо. А ще пролетаріат - платники податків. Чім вони цікаві? Та не чім. Менш цікаві навіть за бомжів. Вони є опорою стабільності і джерелом домашніх тоскних розмов про те, шо тра ж вчитись, та потім йти працювати.


Справжній Київ – це акцентуйована молодь з романтичним ухилом: пісеньками в переходах, квартирних тусовках та гуртками з претензією на креативність, особливість, а інколи і секретність. Менти, як перешкода вільному рухові по вулиці, вишибали бабок з пацанів, що грають в переходах на гітарах, падонкі, що ходять в неестетичних панамках і підозріло блакитних сорочках. І все це на фоні безформенної маси пролетаріату, куди має шанс потрапити кожен після чого про нього згадують притишивши голос і з сумною фізіономією наче про покійника. І це зрозуміло, адже людина вливається в море однорідності, банальності й нецікавості і стає звичайним фоном для тих, хто ще живий, креативний, молодий, ідейний, мудакуватий і має претензію на особливість і авангардність.

Кожної осені тисячі молодих роблять свого роду самогубства і вступають в буденність обивательського існування. Кожної весни ешелони відбірних (наївних і пришелебкуватих… але все ж) провінціальних індивідуумів приїздить до Києва поступати (як вони думають) в інститути. Вони бо і не знають, що інститут для їхнього нікчемного життя нічого не значить, а є лише заманухою. Насправді підлітки як мухи на… варення злітаються на прожектори столиці аби бути новобранцями крєативів, перформенсів, ідейних п’янок… Коротше кажучи, стають на місця тих що пропали безвісті.

Життя з новою силою починає бурлити. СБУ починає нові вербовочні роботи. Політичні та студентські організації агітацію та промивання мізків всілякою філософською хєрньою. Суди видаватимуть новим людям нові штрафи, а міліціянти ставитимуть на облік нових хуліганів, растоманів і різного роду небезпечну для суспільства публіку. З огляду на те, що молодь не звертає в принципі на пролетаріат уваги, це нормально. Але з боку пролетаріату, який живить податками репресивний апарат ці підозрілі молоді переселенці є загрозою і підозрілими особами. Вони осуджують, пишуть на нас заяви і всім своїм єством намагаються погасити полум’я прогресу, яке несуть (ну, буває інколи і регресу… і шо з того?) студенти, хулігани, та ідейні з політичними активістами різноманітних організацій.

Я люблю тебе Київ - «столиця Світу»! Аби бути тут основою основ я маю байдикувати, пити пиво з дівками і ходити на акції за 50 гр (якщо посередник, сука, не кине). Життя прекрасне, декан - урод… скоро перше вересня. От!


сайт "Братство"


также читайте

[19.06.2007]
Главный враг россиян - не НАТО, а одеколон
[08.06.2007]
Дубай: здесь будет город-сад
[25.05.2007]
Уик-энд в Качановке
[22.05.2007]
Киев цветной глазами фашистов
[22.05.2007]
In Verka We Trust!
[16.05.2007]
«ОЙ, НЕ РIЖ КОСУ, БО ХОРОШАЯ!»
Поиск на сайте

по теме

Чат с Владимиром Быстряковым

19. 07. 2007 | 08:57

В. Быстряков: «Наш эфир заполнен дочками, внучками, жучками, а также женами и любовницами сильных мира сего»

Рокоргия

17. 07. 2007 | 08:46

sexual photo-gonzo from Red Hot Chili Peppers concert

50 фраз, которые должен сказать мужчина в своей жизни

01. 07. 2007 | 09:10

Гламур как чума

26. 06. 2007 | 11:58

Тема "гламуризации" и культурного изменения мирового искусства во всех его "отраслях" и ипостасях, уже довольно долгое время, обсасывается в средствах массовой информации, довольно гламурными мыслителями и философами современности. Что такое гламур? Предлагаю рассматривать это явление через восемь аспектов гламура

Украинские политики и бизнесмены стимулируют черную археологию

22. 06. 2007 | 15:03

У сокровищ, найденных в украинской земле, есть два пути - нелегально выехать за рубеж, или осесть в частных коллекциях отечественных ценителей древностей. Оба эти пути одинаково незаконны и требуют подкупа чиновников для легализации подобных операций. По сути, собирая частные археологические коллекции, отечественные политики и бизнесмены стимулируют работу черных археологов, пишет в своем свежем номере всеукраинский еженедельный журнал Корреспондент.

новости

07 августа 2007
[13:59]
Евпаторийский маньяк не задержан?
06 августа 2007
[11:23]
Депутата Шкиряка изуродовали не просто так
[00:03]
Сын Виктора Ющенко женится
Загрузка...

фототема (архивное фото)

© фото: Євгеній Кравс

Працівники Львівського музею Історії релігії, що розмістився у стародавньому Домініканському соборі віднедавна внесли новинку до своєї роботи: відтепер організовані туристи мають змогу замовити оригінальну екскурсію у нічний час. У затемнених залах музею про історію релігії вам цікаво розкажуть „живі” персонажі: княгиня Ольга, Роксолана, лицарь-князь Потоцький та нші переодягнені екскурсоводи- вони ж працівники музею.

 
новости   |   архив   |   фототема   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Разработка сайта Максим Сидоренко