This version of the page http://tatet.com.ua/ua/reg-__Kiev_Kyiv-90372_5.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
місто Київ Tatet - сторiнка 5 -
Європа  - Україна  - Адміністративні регіони України  - Київська область  - місто Київ
Play Online Games
UkrRusEngGerEsp
  
Топ Новини



v1.4
Останні новини



v1.4
Каталог  Регіони  Європа  Україна  Адміністративні регіони України  Київська область 
місто Київ
Сайти  41 - 50 з 81
    ·
    v1.4
  1. Management Consulting, Kiev, Ukraine, Recruitment and Selection
    Пошук керiвникiв та персонала у Києві та регіонах України, HRM-консультування, психологичне тестування особистості та здібностей, организаційні та мотиваційні опитування. Для кандидатів - вакансіі, поради рекрутерів та психологів.
    Каталог: Кадрові агентства
    Регіони: місто Київ


  1. DOMART - Галерея картин в Киеве. Где купить картины, прикладное искусство, живопись, абстракцию? В магазине Домарт абстракцию и дизайн живопись купить картины картину картина для интерьера Дизайн-картины для стильного интерьер дома и оффиса. В Украин
    Стильно жить не запретишь. Дизайн-картины для дома и оффиса. Не отъемлимая часть дизайна интерьера. Дизайн-картини для дома та оффіса. Стильно жити не заборониш. Не від'ємна частина дизайна інтерьєру.
    Каталог: Фото
    Регіони: місто Київ


  2. Мистецька сторінка - віртуальна галерея
    Віртуальна галерея - картини, фото, кераміка, вишиванки, старожитності, вірші, проза відомих та невідомих авторів. Всі бажаючі можуть добавити свої роботи, а також проголосувати за твори інших митців.
    Каталог: Живопис
    Регіони: місто Київ


  3. Портативні комп’ютери: ноутбуки та КПК
    Продаж ноутбуків та КПК у Києві, широкий вибір аксесуарів, доставка по Києву
    Каталог: Портативні електронні пристрої
    Регіони: місто Київ


  4. Персональний сайт адвокатів - юридичні послуги
    Персональний сайт двокатів - юридичні послуги: захист осіб по кримінальних справах, господарські справи, супровід діяльності юридичних осіб, усні та письмові юридичні консультації, захист прав та інтересів осіб в цивільних справах. Юридична консультація на сторінках сайту.
    Каталог: Юридичні
    Регіони: місто Київ


  5. Upbeat Catering - Головна
    Наша спеціальність - це вечірки . Це може бути інтимна вечеря з групою...
    Каталог: Різне
    Регіони: місто Київ


  6. Весняні подарунки для конханих
    Цифрові камери. Точне попадання - так можна охарактеризувати цей варіант подарунка. Пристрій можна вибрати на всі випадки життя - благо, серед камер UFO є пропозиції на будь-який смак. Питання про переваги тієї або іншої моделі - дуже індивідуальний. Проте можна виділити універсальні побажання, яким повинна задовольняти сучасна цифрова камера: зовнішня привабливість (компактність розмірів, товщина корпусу), матриця не нижче 3 мегапікселей, великий кольоровий дисплей. Представлені моделі володіють всіма цими достоїнствами і "уміють" навіть більше, радуючи при цьому дуже демократичною ціною. Приємно, що всі моделі комплектуються USB-кабелем, чохлом, CD з програмним забезпеченням, шнурком на руку. У кожній камері - російськомовне меню.
    Каталог: Аксесуари, Сувеніри, Ручки, Подарункові свічки
    Регіони: місто Київ


  7. Цифрові фотокамери UFO нового покоління
    Цифрова фотокамера UFO DS 2080S призначена для тих, хто любить бути завжди в центрі уваги. Камера має яскравий, привертаючий зовнішній вигляд і достатньо компактні розміри. У камері використовується 2-х мегапіксельная матриця, що дозволяє робити прекрасні фотознімки з дозволом 1600 х 1200 крапок. Зняті кадри записуються на внутрішню пам'ять об'ємом 16 MB, але при необхідності можна скористатися додатковою SD-картою місткістю до 512 МВ.
    Каталог: Фото
    Регіони: місто Київ


  8. Balkanfolk.melody-ua.com: Поліфонічні рінгтони, Монофонічні рінгтони, 40-голосна поліфонія, Пакети Nokia, Пакети Sony-Ericsson
    Новинки Crazy Mission, MP3 мелодіїImpossible S.O.S. One , Поліфонічні рінгтони, So Sick No Promises Naive Pump It mp3 Just Be Tiesto Banquet Bloc Party mp3 Indian outraged,
    Каталог: Мобільник Мелодії Ігри Логотипи
    Регіони: місто Київ


  9. Мобільні телефони та аксесуари у Києві
    Продаж мобільних телефонів Samsung, LG, Nokia, Motorola, SonyEricsson, Siemens, Philips та аксесуарів до мобільних телефонів
    Каталог: Зв'язок
    Регіони: місто Київ


  Сайти  41 - 50 з 81
... 34567 ...
Інтернет крамниця
Мобильная связь

Nokia E50-2

Портативная электроника

Samsung R40 T_5500 NP-R40K009

Портативная электроника

Sony VAIO VGN-FE21HR.RU3

Фото техника

KODAK EasyShare P712

Портативная электроника

Samsung R50 Cel M380 NP-R50K002


Новини
Цифровые камеры FujiFilm
 



Європа  - Україна  - Адміністративні регіони України  - Київська область  - місто Київ