This version of the page http://www.developers.org.ua/company-db/marksoft/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
Марксофт - Реестр украинских IT-компаний

Марксофт

Опубликовано в рубриках: ИТ, Киев, Днепропетровск, Харьков, Павлоград
28 Мар 2007

Веб-сайт: http://www.marksoft.com.ua

3 отзывов на запись “Марксофт”

  1. оценка: +1
      
    fg говорит:

    Компанія Марксофт - це дуже цікавий та своєрідний колектив. Хоча компанією цю організацію назвати важко. Іноді складається враження, що для людей це якась сходинка до чогось важливішого. Людина починає віддавати організації свою працю, сили, старання, сподівання, а натомість не отримує нічого, окрім довгих розмов з директором цієї “милої” організації. Всі, хто там працюють і мріяти не можуть про те, щоб одного дня просто спокійно попрацювати, віддати свої сили на досягненння чогось величного. Але цього не виходить, тому що любому директору впало на голову якесь яблуко і він вирішив, що він - новий Ньютон, але сили повинні віддавати співробітники. І чомусь виходить так, що праця 2-3 місяців летить під три чорти, тому що директор, погано спав і йому примарилися нові перспективи розвитку компанії. Можливо, такі приклади бувають у кожній компанії. Нові ідеї, нові можливості - це лише крок до прогресу. Проте якщо кожен горлає, що це призведе до лише регресу, у цієї людини просто відмовляє слух. Відношення до іншої людини багато хто вважає дуже важливим у житті, адже таким самим способом інші відносяться до тебе. Але директор не знає такої істини, не читав, мабуть, Фрейда та Карнегі. Проте вихваляється своїми знаннями у сфері маркетингу, фінансах та економіки. По секрету всьому світу - накупив книжок, роздав співробітникам, а потім дав гору завдань - виконуйте, діточки!!! Але ця людина якимось чином примушувала любити свою роботу. І має дар збирати цікавих, працелюбних готових до спілкування людей. Вечори після роботи проходили у дружній та веселій обстановці. Проте новий робочий день починався з великим небажанням іти на роботу. Часто доводилося вибивати кілограм печива чи цукру, щоб досидіти до законної перерви у півгодини з живими думками. І тут парадокс - під час законного відпочинку у півгодини дзвонить нестерпна звична мелодія виклику на директора. І тоді вже не хочеться ні їсти, ні пити. Просто в голові лунає - “а чому це ти не в офісі? А хто за тебе це повинен робити? Давай, плотненько, плотненько.” А в кінці робочого дня мрії про домашню обстановку, теплий чай та цікаву бесіду з домашніми розвіюються через гору нових завдань, які “осінили” директора як раз наприкінці дня і які він хоче реалізувати якомога швидше. Тому для людей, хто хоче перевірити свою нервову систему, перевірити свої вуха на кількість локшини, яка може поміститися на вухах, реалізувати свої можливості, поспілкуватися з цікавими людьми, Марксофт - нова домівка. Саме домівка, бо вдома нічого, окрім ліжка після роботи вже не бачиш.

  2. оценка: +1
      
    Voffka говорит:

    Единственным плюсом этой компании был отличный коллектив. Правда, сейчас от него уже ничего не осталось. Общая численность сотрудников - около 12 человек. Оплата почасовая, причем руководство следит за каждой минутой Вашего рабочего времени. Рабочие субботы. Причем Вы обязаны находиться на связи 24/7 - начальник считает нормой позвонить на мобильный в полодиннадцатого ночи в воскресенье с вопросами типа “Кто ушел вчера последний?”. Никакой служебной иерархии не соблюдается - начальник может просто наплевать на тим лида и занять сотрудника совершенно левой “срочной” работой. Как правило, “срочные” задания появляются ежедневно, а потом о них благополучно вспоминают дай бог через месяц, при этом текущую работу, которую приходится откладывать, никто не отменял.

    Итак, если Вы

    1. мечтаете работать всем вместе в крохотной комнатке без ремонта с путающимися под ногами проводами - Вам сюда!

    2. тащитесь от морально устаревших компьютеров - Вам сюда!

    3. всегда хотели иметь неадекватного начальника, который устанавливает камеры слежения на компы, запрещает внешние коммуникации, считает минуты, проведенные Вами в туалете и за распитием чая - Марксофт ждет Вас!

  3. оценка: +1
      
    igorok говорит:

    Всем здрасти:)
    Двум первым каментам +1 и зачОт так и есть…
    Хочу лишь добавить, что обещания (даже не о повышении зп, а какие нить мелкие, данные директором) или не выполняются вообще или с очень большой задержкой.
    Часто приходилось заниматься работой не по своему профилю. Директор думает, что он сильно кучеряво шарит во всех областях ИТ (это не так) и по этому его трудно переубедить не только рядовому девелоперу, но и нач отдела. Чел думает только о прибыли и забывает, что это “арт-студия”.
    А коллектив там реально отменный… всем им чмоки-чмоки.

Подписаться на комментарии


Получать новые комментарии

Ответить »

Вы должны зайти, чтобы отправить комментарий. » зайти.