This version of the page http://ps.org.ua/ud (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
Перекреstock - музыкальная неформация
Перекрё
stock
 
неформация

Навигация
Главная Исполнители BBS Чат (beta) - works!


Пользователь
Login:
Password:
Login
Register

Комментарии раздела
Caine
Dimos, 06 авг 04:02
karea
Hovard, 05 авг 23:03
ТОЛ
Oldman, 05 авг 19:18
Septic Blood
panakllla, 04 авг 23:19
Cry Неба
LP, 04 авг 08:44

Последние треки
Underground Dimension
Розбіжності
Underground Dimension
Мій Біль
Underground Dimension
Сон
MONKEY DEAD
Пустеля
DueL
Иероглиф


Партнеры
Интернет-магазин "ДИСК"
Юридическую поддержку сайта осуществляет Kesha





Заведующий

ICQ #69046138
email: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] jabber.ru
Исполните
ли

Underground Dimension

г.Ivano-Frankivsk
Инфо Музыка Гостевая
Новости группы
Ближайшая афиша
нет данных
Состав
ArsenVokal
ShafaDrums
TolikBass
NazGuitar
GlyukGuitar/Scream

История создания
Власна історія гурту, склад якого існує й понині, розпочалась на початку 2007. Хлопці зібрались не зразу, але до такого складу, як сьогоднішній дійшли досить скоро. Після незначних прослуховувань, на місце вокаліста взяли Арсена. Решта учасників вже були сформовані до того. Створивши перші чотири композиції, хлопці в перший же місяць почали активно виступати на локальних масових збіговиськах. Перший виступ повним складом відбувся у одному з народних домів, де команда проводила репетиції, пізніше три РОК-Вибухи, дві закриті вечірки, Ж-Рок, розігрів пітерської команди “Jane Air” та виступ у арт-клубі „Лялька”, що у Львові, тернопільський фестиваль „Креатив” та коломийське збіговисько байкерів “Wild Fire”. Протягом цих вступів U.D. записали демо версії трьох пісень та live video, яке виклали на власній, першій сторінці: myspace.com/undergrounddimension . На даний момент група створює нові композиції і готується до нових виступів. В планах запис однієї чи декількох студійних композицій та зйомки кліпу на одну з них. Власна історія underground dimension продовжується...

Про створення гурту

Андрій: Два роки тому я грав у різних гуртах, та гурти розпадались, тому шукав щось нове. В один момент я залишився сам, і не знайшов іншого виходу, як шукати когось для створення власного гурту. Знайшов спочатку гітариста, Назара. Потім барабанщика, Вітю. Грали, та з часом це переросло від захоплення до чогось більшого. Далі знайшли Толіка і відтоді починається історія нашого гурту. На початку існування з нами була дівчинка Іванка, яка в нас вокалила. Ми з нею попрацювали два місяці. Після того, як наші з нею шляхи розійшлись(через несумісність ?), ми почали шукати нового вокаліста. Через дуже тривалий час пошуку ми зупинились на Арсені.

Назар: Я познайомився з Глюком в лютому 2006 року. Потім одна дівчина сказала, що він шукає гітариста. Через деякий час ми з ним зігрались, і тоді Глюк запропонував Віті бути нашим “поваром на кухні”?. А Вітя привів цілу ритм-секцію, тобто Толіка(басист) і самого себе. А Арсена відшукали через NET. Він нас покорив тим, що при прослуховуванні від старту заспівав (кастингову пісню ?) дуже класно і вільно імпровізував.