This version of the page http://ps.org.ua/green_silence (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
Перекреstock - музыкальная неформация
Перекрё
stock
 
неформация

Навигация
Главная Исполнители BBS Чат (beta) - works!


Пользователь
Login:
Password:
Login
Register

Комментарии раздела
karea
Saeko, 06 авг 19:08
ТОЛ
Pink, 06 авг 19:05
Cry Неба
jonn3, 06 авг 18:54
Caine
MEDVED4882, 06 авг 18:53
ШарадА
LP, 06 авг 09:52

Последние треки
Omun Ra
OFF
daFreak's show
Паскуда
Underground Dimension
Розбіжності
Underground Dimension
Мій Біль
Underground Dimension
Сон


Партнеры
Интернет-магазин "ДИСК"
Юридическую поддержку сайта осуществляет Kesha





Заведующий

ICQ #69046138
email: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] jabber.ru
Исполните
ли

Green Silence

г.Львів
Инфо Музыка Гостевая
Новости группы
Ближайшая афиша
нет данных
Состав
Barmavocal
Юра Рокецькийбас, бек-вокал
Толік Горадрамс
Діма Слєпухінсоло-гітара, бек-вокал
Пришляк Андрійклавіші
Радомський Люксаксофон
Вадіктруба
Діма тромбон

История создания
Green Silence - це суміш джазу, фанку, боссанови, блюзу. А також втілення всіх позитивних емоцій кожного хто віддає частину себе Зеленій Тиші.
За весь період існування гурту багато чого перегралось та й багато хто тут грав, але дороги часто розходяться а часто і зплітаються. Тому одні залишаються , на зміну одним приходять інші, але це життя в якому іноді бувають справжі jaZZZZZZZZZZZZZZZZZY!

Все почалось у вже ,далекому 2003 році, коли двоє студентів ЛНУ ім.І.Франка Гарасимович (Боб) Юрій та Барна (Барма) Максим познайомились на площі перед університетом при вельми неприємних обставинах.згодом хлопаки затусили разом і та тусня породила у двох туманно, на той час, мислячих головах зробити свою групу. Натхненні творчістю Radiohead, Morphine, the Cure etc. хлопці всетаки зібрали в собі бажання та наполегливість. Барма - вокал, Боб - гітара і стали на цей не легкий шлях. Поставало питання де ж взяти інших членів музикантів , щоб група вже могла функціонувати як група.Ось тут і підвернувся Рокецький (Ленон) Юрко, який тоді співав у хеві-метальовій команді "Кода". Юра охоче підписався грати на басу маючи досвід гри на цьому інструменті лише на халтурах (весіллях).Далі Барма привів свого одногрупника Вітю Сасіна на ударні і настав історични момент,23 березня 2003 року - ПЕРША РЕПЕТИЦІЯ і ПЕРША НАЗВА - "Silence".Тексти були англомовні а музика нагадувала щось схоже на брит-поп з панком, що і стало об'єктом подальшої творчості Зелених. Проте Вітя пробув лише на одній репетиції і групі довелось шукати нового ударника, яким став Курташ (Батанік) Руслан. Разом з Батаніком до групи приєднався Сашко Гарасимович (старший брат Боба), який виконував роль соло-гітариста, і додаток до назви "Green". З цим складом група вперше виступила на відбірковому турі фестивалю "Червона Рута 2004", який закінчився повним фіаско, в зв'язку забсолютно не тверезим виглядом групи на сцені а також відсутності зіграності і практики як такої.
Згодом Сашко та Руслан покинули команду кожний по своїх причинах (на даний момент Саша соло-гітарист блек-метал формації "Lamia Culta").З цього часу в групі почався повний безлад відсутність соло-гітари, ударника , та до того всього халатне відношення. Але на допомогу прийшли ударник Діма (Навер)Навроцький колишній ударник львівської Оі - групи "Нахтігаль", та Микола (Нікмен) Максименко гітарист "Замкова Тінь". З цими людьми вдалось виступити 26 серпня 2004 року в клубі кафе "Лялька" разом з старими Жовквівськими рок-н-рольщиками "Vox Populi", а після цього 4 листопада того ж року в тому ж місці з командою "Ворождень". Після цього Навер покинув групу, і на пів року група зникає зі сцени андеграунду та тусівок.Але вже у березні місяці група з нагоди свого дня народження знову збирається, на ударні приходить Андрій Войтюк, який завдяки свому досвіду в таких метрах української музики, як "Брати Гадюкіни", "Джек О'Лентерн", "Файно" і ще багато чому, вселяє хлопцям віру у себе і бажання працювати. Звідси, 23 березня 2004року група відзначає свою першу річницю з тими ж таки "Vox Populi" та "Тетіс". Група відіграла усю свою напів-англомовну порграму і виглядала вже набагато впевненіше ніж до того, а що найголовніше що у хлопців з'явилось бажання працювати серйозно. На цьому концерті група експерементувала з флейтою на якій грав Рома Бран.
Весною 2005 року в групу на ударні приходить Кириллов Станіслав і !!! УВАГА !!! в групі з'являється саксофоніст Радомський "Люк" Любчик студент Львівської консерваторії та джазер за характером, і все те що робилось до того просто зникає в нікуди натомість з'являються нові Green Silence серйозні, фанково - джазові, демо записи на пісні "Ти забула про сніг" та "L'amour de trois" і шалене бажання винести це все на широкий загал. Що їм дуже вдало вийшло на фестивалі "Рок Львів", що проходив восени 2005 року у клубі "С.Далі". Після цього навколо зелених почалось купу шуму, адже такої музики Львів ще не чув і це було для Львова іновацією. З того часу Зелених почали тягати з одного концерту на інший, інколи траплялось навіть таке що доводилось грати по два або й три концерти в один день. Загалом з осінь 2005 року група відіграла близько 20 концертів з яких один у м. Калуші у рамках фестивалю "Рок проти сніду та наркотиків". Тої ж таки осені Микола Нікмен покидає групу , що було дуже значним ударом для всіх, але на зміну йому прийшов Саша Алімов, який пограв з хлопцями близько 4-ох місяців. Взимку 2005 року хлопці відіграли у прямому ефірі Радіо "Львівська Хвиля" у рамках щорічної радіо-тусівки "Вечорниці на Андрія", куди їх запросив пордюсер "Студії Лева" Андрій Віхоть, з якою хлопці,тої ж таки зими, підписали контракт на запис пісні "L'amour de trois" . Перезимувавши хлопці на раніше зроблений запис на пісню "Море" знімаютьвідео-матеріал, а також Барма і Люк долучились до своєрідного проекту трьох груп разом "Оратанією" та "АССА" в проект "G.O.A" та записали разом пісню "Доїжджєючий", яка майже завжди звучить коли ці три колективи виступають на одній сцені. Весною 2006 року група порходить на відбір фестивалю "Перлини Сезону 2006", але разом з тим відбуваються кардинальні зміни. Боб, Стас, Саша покидають групу за два тижні до поїздки до Києва на відбір на "Перлини Сезону" (Стас покинув групу місяцем раніше і зараз грає у команді під назвою "Горіховий Сад"). В таких екстремальних умовах хлопці, які залишились Барма, Люк та Ленон знаходять ударника Толіка (Блек) Гору, котрий буквально кілька днів тому покинув "Vox Populi" та клавішника Романа Бардуна, котрий колись грав у "Файно" , а на гітару став старий друг Грінів Діма Слєпухін з "Блек Джек".З приходом цих людей музика зазвучала ще краще та ще професійніше, але часу до відбору залишалось дуже мало... Але хлопці змогли перебороти усі труднощі і Києві всетаки пройшли у фінал "Перлин Сезону". Після цього Зелені грали вже як фіналісти на відкритті фестивалю у Києві на Майдані Незалежності порте замість Романа ,який тоді перебував у Польщі на клавішах на відкритті та вже і у фіналі був Вадим Кальченко з добре знайомої "Оратанії". 14 липня 2006 року у м. Запоріжжя "Green Silence" завойовують 2 премію у номінації поп-музика, що стало першим серйозним досягненням у житті групи.
1 вересня 2006 року група грала на міжнародному фестивалі „Рокотека”, в рамках європейського туру легенди світової рок –сцени Lake of Tears. В грудні місяці цього ж року в групу приходять Давид „Бідзе” Меладзе- труба, та Сергій „Іча” (яких в звязку з відїздом заміняють Діма-Тромбон, Вадік -труба)– тромбон , з якими а також з екс-вокалісткою „Файно” було записано пісню Ріо- де – Жанейро. В звязку з тим що Рома Бардун покинив команду, його замінив новий клавішник Пришляк Андрій (екс Файно). Вже в такому складі гурт виступив на „Андрієвському Анплаггді” та на найбільшому закритому фестивалі в Україні – „Руйнація” разом з такими метрами українського року як ТОЛ, СКІНХЕЙТ, АННА. Хоч команда на фестивалі була далеко не в форматі , але публіка буле дуже задоволена. На лютий-березень 2007р плануються сольні виступи у Львові , Ужгороді, Луцьку, Харкові та Києві. Далі буде....