This version of the page http://ps.org.ua/fishers_chacti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
Перекреstock - музыкальная неформация
Перекрё
stock
 
неформация

Навигация
Главная Исполнители BBS Чат (beta) - works!


Пользователь
Login:
Password:
Login
Register

Комментарии раздела
karea
Saeko, 06 авг 19:08
ТОЛ
Pink, 06 авг 19:05
Cry Неба
jonn3, 06 авг 18:54
Caine
MEDVED4882, 06 авг 18:53
ШарадА
LP, 06 авг 09:52

Последние треки
Omun Ra
OFF
daFreak's show
Паскуда
Underground Dimension
Розбіжності
Underground Dimension
Мій Біль
Underground Dimension
Сон


Партнеры
Интернет-магазин "ДИСК"
Юридическую поддержку сайта осуществляет Kesha





Заведующий

ICQ #69046138
email: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] gmail.com
jid: nuclon [гав] jabber.ru
Исполните
ли

FIшеR'S CHacTI

г.Дніпропетровськ
Инфо Музыка Гостевая
Новости группы
Ближайшая афиша
нет данных
Состав
Юлькаспів
Птєнєцбасуха
AloEдрамси
ПолячОК або ЛокомотивгИтара

История создания
Багато мільйонів років тому (ну можливо не так вже й багато), ще за царя Панька (ну за правління Л.Д. Кучми), ще коли не вимерли динозаври та мамонти та
папонти (хоча вони і зараз живі, гопота завжди жива як дідусь Ленін), десь посередині світу (ну можливо не зовсім світу), на Великій неньці Україні (хто не згоден виходь битися на кулачках), там де тече велика ріка («Реве та стогне Дніпр широкий…» Т.Г.Шевченко) у славному місті Січеславі, Катеринославі (корочше кажучі Дніпропетровську, комуняки блін таку назву запороли – Січе слав, тьху!!!!!), там де тече молоко і мед (ну сало с часником) народилися славні парубки та дівчина. Парубки справжні козаки, оце бувало як вийдуть у степ та як завалають: «ЩЕ НЕ ВМЕРЛА Україна» або «Ой на горі два дубки» аж хан турецький здригається (ну хан не хан а сусіди вскриваються!!!!) тікі Полячок (це один з хлопців) іноді щось по москальскі як ляпне хоч стій хоч сало їж (ну короче кажучі по морді получе і знов по українські співати починає, у нас все чьотко). А дівчина справжня україночка, теж полюбляла з хлопцями до поля ходити та горланити. А голос в неї ух який до Московії чутно було. Отак ходили вони ходили до поля та міркувати стали, чого ми так прост о ходимо глотки рвемо. Мож до іскуства подамося. Взяли бандури та пішли на чумацький шлях. Співали співали, а потім зрозуміли шо ж це ми без назви треба шось з цим робити. Спочатку так і хотіли назватися «Гурт чумаки», «Ліхтарики» багато ще було придуркуватих назв. Міркували, міркували та зустріли одного хлопця (Тіг велика тобі подяка) який потім і став хрещеним батьком гурту він і придумав нам назву!!!!! Багато музикантів пройшло через цей гурт: Жоржик (грав на барабані) - зараз ми про нього фактично нічого не знаємо тому і не можемо щось розповісти; Кібальчіш (грав на басу) – зараз грає в гурті «Таінші», дуже файний гурт усім радимо послухати; Андрюха Чєкалов (гитара) – зараз грає у гурті «Апрєль». Льолік (теж грав на барабані) – зараз грає у гурті «Ріо»; Сергій (грав на клавішах) – зараз допомогає братам кліпашити машини, він дуже класний клавішник так шо шукайте його та вмовляйте грати; DJ Аномалія (грав на патіфоні, на пластинках) – буде великим архітектором; Езоп (грав спочатку на перкусії, а потім на гитарі) – зараз грає у гурті «Альфа та Омега»; Омєля (грав на гитарі) – зараз живе на басурманьщіні. Ще були люди які допомогали: Льоха Сішнєнко (клавішнік) – керівник гурту «Альфа та Омега», дуже класний та талановитий музикант, майже усі клавішні партії в нашому першому альбомі написани їм, та декілька концертів ми робили з ним; Льоха Зирянов (барабанщік) – грає у гурті «Альфа та Омега». у важкий період коли в нас не було драмера він нам допомогав, та майже всі драм треки в нашому першому альбомі прописани їм. С тих далеких часів залишилася лише наша україночка Юля (наш голос). Та з’явилися три парубки, три козаченька: Птєнец, Алое та ПолячОК. Ось с того часу вони і грають.
А зараз трохи про них:

Птенец (Гладков Дмитро Володимирович) – грає на чотирьох струнній бандурі (басуха). Такий собі худесенький котигорошок. Бандура в нього велика, а він худесенький. Аж сльози навертаються, накормити хочеться!!! Почалося все з баяну, в музичній школі. Потім клавиши. Ну а вже потім басуха. Грав спочатку у гурьі у якого і назви не було на клавішах, потім на Клавиних у гурті «Свежий хлеб», а потім на басухі в гурті «Воанергез» (типа «Deep Purple», ги), ну а вже потім у нашому ансамблі пісні та пляскі.
Полюбляє: грати на своії бандурі, жрати морепродукти та ще багато чого про що історія мовчить, бо не вистачіть ні часу ні бажання описувати.
Любить: Господа Бога та неньку Україну
Улюблена музика: “Coldplay”, “Oasis”, “Linkin Park”, “… и друг мой грузовик”, Victor Vuton (хоч це і не группа, але басіла чума), “DC Talk”, “Audio Adrenalin”, “Skillet”, “Nevsboys”, “Jars of Clay”, усілякий фолк. Слухає музику усіляких напрямкив, такий собі допитливий хлопчина. Крейдоман (меломан).

AloE (Щетинін Антон Миколайович) - забадай його комар так гуркотить що ідолам тошно (короче кажучі довбає в свої адські бочечкі що земля здригається, ух. Барабанщік він ось!). Все почалося з віолончелі, хоча це було не довго декілька місяців. Не вставило його пілікати плюнув він на все це і почав двійки у школі по музиці получати. Перша двійка у школі була по музиці причому за поведінку. І цим все сказано. І до сього дня він ьак себе поводить за барабасами, хоча в житті вдає з себе дуже спокійну і врівноважену «лічность» (хоча в своїй душі він трошки панк в хорошому розумінні цього слова). В гурт прийшов як освітлювач на першому концерті, йому дуже сподобалося і він залишився звукооператором, ну а потім коли не було барабанєра Птєнец єму сказав щоб він сідав за барабани і почав вчитися. От так і сталося. С того часу він і грає!!!!!
Полюбляє: стучати в бочечкі, їсти, спати, знов їсти, знов стучати, знов спати і так замкнуте коло.
Любить: Господа Бога та неньку Україну
Улюблена музика: “Nirvana”, “Deftons”, „METRO”, “Guano Apes”, ”, “Blin 182”, “Linkin Park”, “… и друг мой грузовик”,„DC Talk”, “Audio Adrenalin”, “Skillet”, “Nevsboys”, “Jars of Clay”, “ДДТ”, „Машина времени”, усілякий фолк, ну і авжеж Віктора Цоя (Віктор Цой завжди живий, Ги).

Юлька (Гладкова Юлія Викторівна, хм десь я вже тут бачив це призвище?????) – дуже файно співа. Все почалося з танців. Якось Юлька мріяла про гурт, та про такий гурт з яким можна бульби вийти у поле та поорати, ну а то одній в поле ходите небезпечно. Також така мрія була у Омєлі (це колишній гітарист. Він подався на басурманьщіну. Гарний хлопчина. Може ще поверниться та ми пограємо разом!!!!). Ось вони і зійшлись у мріях, так і почали вони ходити до поля орати на зорі та на місяць ясний, та перекрикувати співи зозуль та шкреканя жаб. Ех яка романтика! Кодлом в полі народ співом лякати! Ось так Юлька и почала свою співучу діяльність. Вона чесно кажучи гордість нашої команди, дуже вчена і кмітлива. Всім дівка на заздрість!
Полюбляє: відпочивати, тому що вона багато працює і відпочинку їй завжди не вистачає.
Любить: Господа Бога та неньку Україну
Улюблена музика: “Coldplay”, “Oasis”, “Linkin Park”, “… и друг мой грузовик”,
“DC Talk”, “Audio Adrenalin”, “Skillet”, “Nevsboys”, “Jars of Clay”, усілякий фолк.

ПолячОК але багацько народу знають його як Локомотив(Поляков Олексій Леонідович): Грає на 6-струнній бандурі. Дякуючи Богові, бандура не дванадцяти-струнна чи двохгрифна, бо соляків було до ……. Коротше кажучи: «Господи, велика Тобі подяка, що в нього один гриф та маленький процесор!!!» Музіцирувати він почав ще давно. Почалося все з труби, в музичній школі. Потім в технікумі він почав грати гітарі. Перші його роботи можно охарактеризувати просто: джі-джі-джі. Грав спочатку в команді технікуму, в якому вчився, потім у гурті «Свєжий хлєб», потім «Для Тєбя», потім «Х – Press», ну а вже потім, після того, як на басурманщіну підався Омеля, Полячок вирішив нам допомогти. Та так і залишився з нами!!!!! Але був такий період коли Льоха вирішив пограти в іншому гурті, "Вільний простір", але потім передумав і повернувся!
Полюбляє: грати на бандурі, їсти, «Металіку» (якийсь басурманський гурт), спати, та кошаків!!!!!
Любить: Господа Бога та неньку Україну
Улюблена музика: “Metallica”, “Led Zeppelin”, “Pantera”, “Guano Apes”, “Nirvana”, “Drims Teatr”, “Korn”, “Third Day”, “Kutles”.

Не будемо вам описувати всі концерти та всякі історичні події нашої діяльності в усіх деталях, так в двох словах: почали діяльність в молодіжному центрі «Альфа та Омега» там же записали перший альбом. Грали в Києві («Пісочниця» та в кафе у В. Коропа), Ніколаєві, Херсоні, Криму (фестиваль «Білі ночі в Криму»), Одесі, Комсомольські (день Незалежності), Зеленодольску ну і звичайно у Дніпропетровську (не будемо перелічувати концерти тут, бо їх було більш менш багато) ну ще десь, але щось вже не пам’ятаю де. Коротше кажучи працюємо і працювати будемо багато планів та ідей (якщо хтось проти приходьте пику начистимо!!!!)
Слава ГОСПОДУ БОГУ та УКРАЇНІ!!!!!!!!!!
Україна ФОРЕВА!!!!!!
Як кажуть
ТУ БІ КОНТІНІУД ……………!!!!!!!!!