This version of the page http://adfestival.com.ua/ukr/ruben.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
8-й Київский Міжнародний Фестиваль реклами - Рубен Джагинян

Рубен Джагинян

 

Генеральний директор ТОВ «Шарм Холдинг» ( Єреван, Вірменія).  Академік  міжнародної Академії Телебачення і Радіо. Керівник курсу «Менеджмент у сфері мистецтва» Єреванського Державного  Інституту театру і кіно.
 
Освіта :
У 1994 році закінчив Єреванський Державний Політехнічний Інститут (електротехнічний факультет).
Професійний досвід:
 
Виступав в відомій команді КВН ЕРМІ, Вищої Ліги команд КВН, що двічі ставала чемпіоном.
З 1991г.- генеральний директор ТОВ "Шарм Холдинг" - компанії, що веде у Вірменії, в області реклами, телебачення і шоу-бізнесу. У активі компанії також створення телеканалу і радіостанції, випуск журналу, концептуальна розробка ребрендінгу найбільшої авіакомпанії, виробництво ряду художніх і анімаційних фільмів.
Продюсер ряду розважальних передач; сумісних з РТР і СТС (м. Москва) телевізійних проектів; художніх і документальних фільмів; музичних проектів, відмічених престижними міжнародними нагородами;  телевізійних проектів для дітей, зокрема за замовленням ВВС Scotland і S4C ; fashion-шоу для Fashion TV і HBO (США); ряду соціальних проектів, здійснених спільно з такими організаціями, як USAID, UNICEF, UNESCO, "Save the children" і інших.
 
Генеральний продюсер проекту "Ереван-Москва-транзит" - безпрецедентного музичного російський-вірменського проекту за участю зірок російської і вірменської естради.
 

Пиво Фестивалю