This version of the page http://adfestival.com.ua/ukr/damian.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
8-й Київский Міжнародний Фестиваль реклами - Damian O'Malley

Damian O'Malley

 

Деміан закінчив коледж Wadham, Оксфордського університету, де вивчав експериментальну психологію.
 
В даний час він займає пост директора по стратегічному плануванню в Європі, Африці
і на Середньому Сході в компанії EMEA McCann WorldGroup. До цього Деміан управляв достатньо успішним брендом міжнародного рівня – Brand Architecture International. Ця компанія була створена в Дубліні у 1997 самим же Деміаном і була одна з перших, що спеціалізувалася на консультаціях по архітектурі бренду.
Пізніше компанію купив холдинг TBWA group.
 
Деміан починав кар'єру в агентстві BMP Стенлі Полита, зараз відомого як DDB Лондон, а в агентстві Gold Greenlees Trott в 1984 він став наймолодшим директором по плануванню в Лондоні. Наступний крок О’меллі – створення компанії Woolams Moira Gaskin, яка стрімко росла і розвивалася.
 
Після цього пристрасть Деміана до зміни місць привела його до Нью-Йорка, щоб там зайнятися плануванням в легендарній компанії  Doyle Dane Bernbach. У 1996 році Деміан створив для неї абсолютно новий корпоративний імідж.
 
Деміан О’меллі працював з багатьма компаніями і брендами, починаючи від Morrisons і закінчуючи Cadbury. В процесі своєї багатогранної діяльності він зацікавився питаннями відмінності «великих» брендів від «звичайних».
 
Деміан одружився 18 років тому і має троє дітей. Він читає курс психології в коледжі Wadham, який закінчив колись сам. Деміан чудовий кухар, досвідчений саксофононіст і великий прихильник поезії. Ця дивовижна людина є автором численних статей в міжнародних рекламних виданнях.
 
 
З 1977 року Деміан О’меллі отримав свої перші нагороди на міжнародних фестивалях реклами. З тих пір в активі Деміана безліч нагород Канн, EFFIE і інших фестивалів, а окрім цього, він є постійним почесним членом APG і членом Campaign’s Fantasy agency
 
 

Пиво Фестивалю