This version of the page http://jeans.invaders.com.ua/dj (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-03. The original page over time could change.
JEANS DJParade

Завтра открытие JEANS DJ Parade!!!

(03/08/07)

РАСПИСАНИЕ

JEANS DJ Parade, четвертое ежегодное музыкальное событие года! В этом году JEANS DJ Parade станет еще ярче и веселее. Вместе с новыми именами и законодателями модной музыки  мы предлагаем инновационные решения в оформлении сцены, музыки и света. JEANS DJ Parade - это парад танцевальной музыки с многотысячной аудиторией поклонников. Учитывая тот факт, что с каждым годом парад привлекает все больше внимания, и уже превратился в главное событие лета для JEANS сообщества, у участников есть все шансы стать настоящими звездами клубной музыки.

JEANS DJ Parade 2007 стартует 4 августа на Европейской Площади Киева. Затем эстафету примут Львов (5 августа), Харьков (10 августа), Днепропетровск (12 августа), Ялта (17 августа)и Одесса  (19 августа). Гала-концерт парада состоится в Киеве на Европейской площади 26 августа, на котором будут играть лучшие ди-джеи.

16.00 - Старт колонны

18.00 - Начала концерта

22.00 - Финиш концерта

Все о DJ



Номінація «DJ року»

  

DJ Danny Boy

Київ

  

Danny Boy - найзагадковіший персонаж столичного клубного життя.

27 років

Стаж роботи: 6 років 

Стиль музики: House

В 2006 році випустив дебютний трек Danny Boy & Key900 feat. Riffmaster-do u feelin love. Ремікс на Polina Griffith-love is independent-/dannyboy & key900 tastysound rmx/ отримує величезну кількість позитивних відгуків і включається в мікси і компіляції багатьох ді-джеїв по всьому світу. Услід за ним поступає пропозиція від Nevergreen і Danny Boy дарує музичному світу чергове творіння - Nevergreen-she believes in gold-/dannyboy & key900 tasty radio rmx/. Не залишилася непоміченою і чергова авторська робота діджея - Danny Boy & Key900 feat. Riffmaster-beautyful day(original full vox).

  

Бінокль

Дніпропетровськ

  

Стаж роботи: 8 років.

Його авторський проект OPTIKA почав свій розвиток в 2004 році за підтримки музичної компанії ВІРУС Production і танцювальної радіостанції KISS FM. Вечірки OPTIKA грали David Gausa, D-Formation, David Penn і Gabi Newman. 11 червня 2005 року, за підсумками TOP DJ, Бінокль посідає друге місце в рейтингу кращих ді-джеїв країни, а його компіляція Deep&Sexy стає кращим мікс-альбомом 2005 року. Вже зараз власний лейбл і студія дозволяє здійснювати спільні музичні проекти разом з Pavliga.

  

Dj Anna Lee

Київ

  

1996р.- початок професійної кар'єри в клубі «NEW YORK» (м. Київ).  Визнана першою дівчиною-ді-джеєм в Україні. 

2002 р. - зміна резиденства на активну гастрольну діяльність. 

2003 р. - сходження у небуття улюбленого стилю speed-garage, спричинило за собою пошук нового напрямку (House, Progressive house, Euro trance).  Сумісний клубний проект з «ТЕЛЕМЕГАПОЛИС». З'являється нова програма про клубне життя «КЛУБ».  З цієї миті  основні стилі  DJ Anna Lee  - progressive trance, euro trance.  Учасниця всеукраїнського рейтингу ді-джеїв TOP DJ, за підсумками рейтингу 2004-2005 входить в кращу п'ятірку ді-джеїв країни.

2005 р. В рамках проекту "JEANS EURO DJ PARTY" сумісний тур по Україні з Ashley Casselle (Gatecrasher resident / Англія), Andy Moor (Baroque Records/Lost Language/Англія).  У квітні 2005г. виходить в світ сумісний проект DJ Anna Lee і радіо станції STAR FM - «CLUB-STYLES».
З листопада 2006р. DJ Anna Lee  стає резидентом всесвітньо відомої радіостанції AFTERHOURS FM.

2007 - проект CLUB-STYLES стартує на інтернет-радіостанції Electro DJ`s radio.

  

DJ TONIKA

Львів

  

26 років

Стаж роботи: 6 років

Стиль музики: DrumNbass

В її активі участь у найбільших клубних заходах і фестивалях країни,  а так само, виступи на головній сцені фестивалю «Казантип» (2004, 2005, 2006)  і пітерського танцполу «Щастье» (2002, 2004, 2005, 2006).  На сьогоднішній день, вона одна з найвідоміших Dj України.  Щороку Тоніка встигає відвідати більше 40 клубів України (Київ, Харків,  Львів, Одеса), Польщі (Варшава, Люблін, Краків, Вроцлав, Закопане), Росії  (Москва, C. Петербург), Молдавії (Кишинів), Румунії (Бухарест, Яши), Білорусії  (Мінськ, Брест, Вітебськ).

  

DJ Spartaque

Харків

 Spartaque - DJ і Sound продюсер.  Концепція творчості музиканта полягає в створенні якісного танцювального продукту, що не поступається по критеріям західним аналогам. Дотримання останніх тенденцій в музиці, а також неординарна робота із звуком додає особливу енергетику композиціям від Spartaque. Досвід роботи з кращими українськими і зарубіжними як ді-джеями, так і музикантами привів до професійного підходу в продюсуванні.  Співпраця з найбільшими українськими лейблами (Virus Music, Send Records, Relax Recordings) привела до становлення Віталія як вельми успішного персонажа Української клубної культури. Про що свідчать результати першого всеукраїнського інтерактивного рейтингу ді-джєєв TOPDJ, а також номінує Spartaque відразу в трьох номінаціях премії Ukrainian Dance Music Awards.  З 2007 року починається щільна робота з найбільшою танцювальною радіостанцією України - Kiss FM. На даний момент Spartaque є резидентом нічного клубу "MASKA".

  

Donatas

Дніпропетровськ

  

Стаж - 6 років

Робота на різних dj устаткуваннях (cd/vynil). Працював у багатьох містах і клубах України. Робота на радіо(powerfm/kissfm) більше 3-х років, за 3 роки більше 500 міксів. Улюблена музика: hardhouse, trance, hardcore and all substyles.

  

DJ Євгеній Коляскін

Одеса

  

25 років 

Стаж роботи: 7 років

Стиль музики: Acid, Minimal, Tech house, Electro-Tech

У 2001 році він зіграв свій перший сет в кращому afterparty клубі Одеси - «Капітан Морган». У 2003 році став арт-директором клубу «Молоко». Літом 2004 року стає резидентом літнього клубу "Острів Скарбів". У 2005 році Євгеній свідомо йде від резидентства, приділяючи більше зусиль і часу гастрольній діяльності. На даний момент географія виступів налічує більше 20 міст України та Росії. 2006 рік ознаменувався вже традиційними(2004-2006) виступами на фестивалі Kazantip & Каzантипська „маёвка", а також участю у фестивалях Techno Invasion, Kyiv Techno Fest. 

В 2006 після майже 5 літньої перерви Євгеній Коляскін повертається на радіо, ставши учасником відомого радіошоу United Grooves на Star FM".

  

DJ Veronika

Львів

  

24 роки

Стаж роботи: 6 років

Стиль музики: Electro, Progressive, Techno, Electro-tech

Дуже швидко Вероніка стає одним з самих поважаних і популярних ді-джеїв м. Львова. Незабаром почалися гастролі, географія яких постійно розширюється. Була запрошена в клуби Росії, Білорусі, Польщі, Угорщини. Учасниця багатьох широкомасштабних проектів, таких як Казантип 04/05/06, I Love Techno UA 03/04/05/06, To4ka 05/06, Електроосінь 03/04/05, Techno. net. ua та ін.

Грала разом з багатьма зірками української і зарубіжної клубної сцени, такими як: Chris Liberator, Fashist, Володя Фонарь, Ондрік, Леша Кінь, Олена Попова, Mays, Сухар, Shushukin, Урман, Energun, Cannon Project, MISC (Germany), Hyper (UK), Tetsuo (Norway), Sami Koivikko (Finland), Christian Fischer (Germany), Mario Ranieri.

  

DJ Brat

Харків

  

Знакова фігура харківської клубної сцени. Це ім'я залізно асоціюється з кращим танцювальним клубом міста party bar Dom. І саме там, Вадік створив неповторну максимально енергетичну атмосферу.

Brat вже давно пов'язаний з клубною музикою. Він учасник безлічі танцювальних заходів і з 2002 у складі промоутерських команд він об'їздив мало не всю Україну. У послужному списку Brat'a виступи в більш ніж сорока клубах України. Ganesha, Dancing Groove, Grinvich, Opium Bich, Arena, Кактус (Ялта),117 Club (Феодосія) до цих пір пам'ятають високовольтне електро, привезене Вадимом. За свою діджейську кар'єру Brat грав з кращими ді-джеями Росії і України: Spy.der, Fish, Suhov, List, Kon, Light, Doomsky стояли за пультом разом з Вадимом.

  

Dj Уран

Ялта

  

Почав грати абсолютно випадково, на одній студентській вечірці його поставили за пульт. . . і понеслося.

З середини 1998 року до початку 1999 з товаришем займався організацією вечірок під лейблом «Реактор».

У 1999 - 2001 році співпрацював з Кримським клубним проектом . У той же час займався музичним оформленням телепрограми, що присвячена клубному життю і електронній музиці  на кримському телеканалі .

З початку 2001 до кінця 2002 року була невелика творча перерва.

Кінець 2002 року - знову повернувся на клубну сцену.

Співпрацював з лейблом  `Le Club`.

За цей час  встиг пограти практично у всіх клубах Криму та деяких клубах України.

  

Dj iLFAT

Ялта

  

Почав кар'єру ді-джея в 2002 році. Потрапивши в атмосферу клубного життя, узяв на озброєння стиль House, а пізніше почав віддавати перевагу Електронній музиці. Так він потрапляє в проект, який був заснований в 2004 році Максом Гідра, - «Electrostatica project». Під цією маркою проводиться ряд вибухових вечірок в клубах України і Росії. Також він є учасником радіо передачі «Електроза» м. Курськ.

В даний час актуальні напрями в музиці - Deep House, Electro, Minimal Tech. Прихильник інтелектуальної музики. 2007 рік для нього почався насиченим графіком гастролей в такі міста як: Тула, Курськ, Казань, Тверь, Орел, Москва, Дніпропетровськ, Одеса, Харків. І в цьому він бачить тільки початок результатів своєї роботи в кар'єрі ді-джея. Це його мета життя, яку він веде до висот!

  

DJ Plato

Одесса

  

Plato є засновником першого цифрового лейбла в Україні - Ton Records, за допомогою якого розвиває не тільки свої здібності, але і відкриває нові українські таланти всьому світу. Починаючи з 1999 року, Plato встиг підкорити танцполи безлічі клубів України: Euro Club, 1961, Africa, Calipso, Captain Morgan, Chicago, Club 23, Cosmo, DJ Cafй, Faktura, Island, GOA, Magma, Miami, Millenium OD, Millenium ZP, Mi100, Open Air Most, Opium DC, Patipa, Saxon, Skazka, Sound Planet, Stereo, Studio21, Tuse, Wenzel та інших. Plato - учасник таких гучних івентів, як Dj's Session (Паго - 2001), Точка Збірки (Одеса, Пл. Спорту - 2003), World DJ Day (Студіо 21 - 2003), 1-е квітня (Молоко - 2004), а також Каzантип, де з 2002 року є постійним офіційним учасником фестивалю.

Окрім клубних перфомансів, Plato також займається професійним ді-джеїнгом і продюсуванням радіо-проектів - роботу в цьому напрямку почав ще в 2000 році, працюючи в програмі "Авто Мікс" на АВТО FM. Після чого продовжив кар'єру проектом "Бікіні" для легендарної одеської радіостанції "Радіо-Філ".

Номінація «Відкриття року»

 

Sam Plahotin

Дніпропетровськ 

 Dj Sam Plahotin добре себе зарекомендував в колі любителів пекучого електро-хауса, оскільки техніка його гри вражає з першого біта. Цей Dj не тільки грає за вертушками, але і чудово заводить публіку своїми витівками.  Треки і ремікси, які грає Sam піддаються ретельному відбору і переробці. Можна стверджувати, що довгі години тренувань, проведені за пультом кращих клубів міста  не пройшли дарма. Тепер Sam Plahotin може радувати всю клубну тусовку, в якій при його грі можна спостерігати тільки щасливих осіб, з яких не сходить вираз екстазу. Перераховувати назви клубів, в яких грав Sam не має сенсу, оскільки грав він практично у всіх клубах міста.

  

Dj Misha Zaitsev

Київ

 Його так і звуть - Міша Зайцев і він представляє нове покоління, яке виховане на хорошій європейській музиці, яке на «ти» з новітньою технікою, це покоління амбітної і перспективної молоді . Міша Зайцев став кращим випускником діджейської школи «Vestax dj studio» 2005 року. На фестивалі Qiev Dance 2006 він виступав  як спеціально запрошений ді-джей. На фестивалях він відіграв разом з: Markuz Shultz, Above & Beyond, Zoo Brazil, Sander van Doorn,Azzido da Bass,Global deejays, JD Davis, Erick Morillo, Axwell, Eddie Thoneick, Morandi, Steve Edwards, Andrea T Mendoza, Freemasons. І не дивлячись на свою на свою нещодавно почату кар'єру, послужний список у хлопця не поганий:  - Резидент D&G листопад-лютий 2005-2006. Резидент Orangerea Supper club: февраль- 2006-июнь 2006. Резидент РК ARENA Entertainment з вересня 2006 (пройшов два тури жорстких кастінгов, і став одним з двох нових резидентів)

  

VZLET

Київ

 В 2000 році майбутній Dj Vzlet почав кар'єру в світі музики.  2006 рік приніс DJ Vzletу відмінну практику в найпомпезнішому ресторані Коктебеля, на березі  Чорного моря. Після наступила низка розчарувань - дві вечірки за участю Dj Vzleta зриваються, але на цьому  Vzlet не зупиняється і вже в травні 2007 року вперше він грає в місті Донецьку.  Щоб завести публіку, подарувати кожній дівчині усмішку і радість - міксуючи по черзі Uplifting Trance, Progressive Trance і Tech-Trance, він все-таки заводить донецьку публіку і разом з ними відіграє півторагодинний сет. Чим доводить в першу чергу собі самому, що може заводити публіку з пів-обороту. А на даний момент він не поспішаючи працює у себе над створенням клубно-танцювальної музики і як кожен Dj планети хоче збагатити клубно-танцювальну культуру.

  

WEST

Львів

  

Любов до музики прийшла ще з шкільних років, тоді і відбулись перші проби на шкільних дискотеках (98-99-й). В 2000-му році , після закічення школи, проходить знайомство з професійною апаратурою, перші сети на професійній апартурі. Зразу ж починає працювати резидентом в клубах. Разом з товаришами створює проект WESTA DJ's(DJ Shock[Metro@club], DJ Slawikoff ) та починає організовувати вечірки, гостями яких стали популярні ді-джеї України. В 2003-му розпочинаються і власні гастролі.
DJ-во для нього - це не тільки робота, це стиль життя!
Своїми сетами намагається подарувати людям позитив.

Надає перевагу стилям : Electro, Progresive, Minimal, Breaks

  

DJ Lola Palmer

Харків

 Свою кар'єру ді-джея Настя почала зовсім недавно - всього лише рік тому вона вперше встала за вертушки в клубі «Малібу» в рідній Евпаторії. За цей короткий термін любов до музики і природжена цілеспрямованість зробили з неї одного з найперспективніших ді-джеїв України.  Вже опісля два місяці резидентства в «Малібу», Lola переїздить до Харкова і відразу стає резидентом одного з найпопулярніших клубів першої столиці «Місто». Дивовижний підбір музичного матеріалу і неперевершена чарівливість не залишається непоміченим і через короткий час Настя відправляється в перші гастролі за межі України. Вона з успіхом виступає в Росії (П'ятигорськ). Зараз її гастрольна географія розширюється кожного тижня: Рівно, Харків, Феодосія, Сімферополь і Севастополь, Тернопіль і далі - більше!

  

DJ MalYar

Ялта

 Один з піонерів електро руху в м. Алчевськ.  Перший свій електро-трек "inside" записав в 2006-му році, яким же відразу зацікавилася купа лейблів. Засновник progressive лейблу Inside Recordings. У його активі - виступи на Українських рейвах: Молодь проти наркотиків, в клубах НЕО (Алчевськ), ПАТИZONE(Алчевськ), Круїз (Брянка), ВІТРИЛО (Сімеїз ), а також в багатьох містах України. Активно співпрацює з продюсерами R-tem, Boyko, Roma Pafos, Oliver Rhobes, Abstract Vision, Phyton, Starfroove, Heatch Play, Proff та іншими. У його активі близько 15 різних синглів і ЕР, ремікси і DJ-мікси. Участь в множині збірок в Україні, Росії і за кордоном - все це складає обширну дискографію MalYarа. В даний час MalYar займається своїм progressive лейблом Inside Recording.

  

DJ Booch

Одеса

 З 12-ти років Діма Booch став усвідомлено слухати електронну музику. Його першими кумирами стали такі групи і проекти як Chemical Brothers, Crystal Method, Future Sound of London, Fotek та багато інших команд, що пишуть музику в стилях Break Beat і Acid Beat. З 17 років Діма став активно цікавитися клубним життям міста, відвідувати різні закриті вечірки. У 19 років закінчив школу ді-джеїв. Заробляючи репутацію цікавого і перспективного ді-джея, став поступово грати в маленьких клубах таких як Underground (що нині вже не існує) і на закритих, приватних вечірках. Літом 2006 року був резидентом пляжного клубу "Plyaj.com". У той період довелося грати на розігріванні у такого відомого і цікавого музиканта як Danton Eeprom, а так само у багатьох зірок російської і української клубної сцени. На даний момент є п'ятничним резидентом пляжного клубу Taboo, Одеса.

Голосование

Борьба за участие в финальном гала-концерте будет происходить в номинациях «Открытие года» и «Лучший DJ года». Победители будут определены в результате SMS-голосования: во время выступления ди-джеев в городах, любой абонент JEANS сможет проголосовать за понравившегося ди-джея, отправив SMS с порядковым номером ди-джея на номер 1073. Два ди-джея, набравшие наибольшее количество голосов в абсолютном зачете, попадут в полуфинал и будут бороться за звание лучшего в Киеве 26 августа.

Тот, который заработает наибольшее количество голосов, заслуженно станет «Лучшим диджеем года». Победитель в номинации «Открытие года» определяется простым большинством SMS-голосов, проголосовавших во время тура.

Стоимость отправки SMS-сообщения - стандартная в соответствии с тарифным планом абонента.

Прими участие в акции - и стань обладателем  мобильного телефона.

Отправь наибольшее количество СМС-ок и получи в подарок телефон - Nokia 5300! Подробная информация в правилах акции.

Порядковые номера:

Киев

Профессионалы:

DJ Danny Boy, 1

Dj Anna Lee 2

Любители: VZLET, 3

Dj Misha Zaitsev 4

Львов

Профессионалы:

DJ Veronika, 5

DJ TONIKA 6

Любители: WEST 7

Харьков

Профессионалы:

DJ Spartaque, 8

Dj Brat 9

Любители: DJ Lola Palmer 10

Днепропетровск

Профессионалы:

Dj Donatas, 11

DJ Бинокль 12

Любители: Sam Plahotin 13

Ялта

Профессионалы:

Dj Уран, 14

Dj iLFAT 15

Любители: DJ MalYar 16

Одесса:

Профессионалы:

DJ Plato, 17

DJ Евгений Коляскин 18

Любители: Booch 19

 

ПОБЕДИТЕЛИ ОТБОРОЧНОГО ТУРА JEANS DJ Parade 2007!!!

(16/07/07)
 Ура! VIVA! Ole! Hurray!

 

Cвершилось! В результате упорной борьбы, был определен список победителей отборочного тура JEANS DJ Parade!!!

Киев

Профессионалы: DJ Danny Boy, Dj Anna Lee

Любители: VZLET, Dj Misha Zaitsev

Львов

Профессионалы: DJ Veronika, DJ TONIKA

Любители: WEST

Харьков

Профессионалы: DJ Spartaque, Dj Brat

Любители: DJ Lola Palmer

Одесса:

Профессионалы: DJ Plato, DJ Евгений Коляскин

Любители: Booch

Днепропетровск

Профессионалы: Dj Donatas, DJ Бинокль

Любители: Sam Plahotin

Ялта

Профессионалы: Dj Уран, Dj iLFAT

Любители: DJ MalYar

Поздравляем!

Ваших сетов уже ждут Киев (4.08.07. и 26.08.07), Львов (5.08.07), Харьков (10.08.07), Днепропетровск (12.08.07), Ялта (17.08.07) и Одесса (19.08.07)!!!

Август - месяц, когда Украину накроет волной JEANS DJ Parade!!!

Всем участникам спасибо за миксы!!! Удачи в следующем году!

Диджеи-победители из Одессы на KISS FM

(11/07/07)
KISS FM и JEANS DJ PARADE поздравляют диджеев-победителей из Одессы. По результатам голосования на 18.00 сегодняшнего дня (11.07.07) ими стали DJ Andy Spirit и KRISTINA_DJ! Желаем удачного выступления нашим новичкам в эфире KISS FM в субботу (14.07.07)!

JEANS DJ Parade и KISS FM поздравляют львовских диджеев-новичков!

(05/07/07)
Команда JEANS DJ Парада и KISS FM с радостью объявляют победителей среди львовских диджеев-новичков! Ими стали DJ WEST и DJ Belkin. Согласно условиям конкурса, они получают право представить себя в эфире KISS FM в субботу утром (7.07.07). Удачи!

Внимание! Следим только за официальной информацией!

(02/07/07)

В виду участившихся недоразумений команда JEANS DJ Парада решила подчеркнуть, что официальную позицию администрации портала может озвучивать только один пользователь - admin (дата регистрации 01.09.2004). Информации, размещаемой от имени других ников, верить не стоит.

Диджеи-новички из Киева на KISS FM

(27/06/07)
Поздравляем киевских диджеев-новичков Dj Vipper и Dj Lars Dive с победой в конкурсе от JEANS DJ PARADE и KISS FM! Именно они по результатам голосования на 18.00 сегодняшнего дня (27.06.07) получают эксклюзивное право отыграть свои миксы в эфире KISS FM в субботу утром.

Миксы новичков из Днепропетровска на KISS FM!

(21/06/07)

По результатам голосования на 18:00 в среду 20.06.07 среди новичков в Днепропетровске лидируют DJ Slava HitRay и Sam Plahotin!!! С чем мы их и поздравляем. Они получили эксклюзивное право попасть в эфир KISS FM в эту субботу.

Фальсификациям - НЕТ!

(21/06/07)
Организаторы с прискорбием вынуждены объявить о том, что вчера было предпринято несколько попыток масштабной фальсификации результатов голосования за участников-любителей из Днепропетровска. C целью соблюдения принципов честного соревнования сообщаем как участникам, так и их фанатам о том, что любые попытки фальсификации результатов любого из претендентов будут отслеживаться и пресекаться.

На данном этапе (в качестве предупреждения) все сфальсифицированные голоса будут просто сняты. Но в дальнейшем, в случае повторения попыток фальсификации, DJ-участник будет снят с голосования.

 

Дорогу диджеям-новичкам на KISS FM!!!

(18/06/07)
Учитывая многочисленные обращения, просьбы и вопросы претендентов на звание "Открытие года" в стиле: "Дорогу молодым!", "А новички ничем не хуже!" и т.д., JEANS изыскал возможность предоставить шанс лучшим из новичков попасть в эфир KISS FM!

По аналогии с профессионалами, право заявить о себе (дать интервью) и отыграть миксы (по 30 мин каждый) на KISS FM получат те диджеи-новички, которые по итогам Интренет-голосования на момент 18:00 текущей среды займут две верхние строчки рейтинга в своем городе. Соответственно, двое лучших новичков попадают в субботнюю программу на KISS FM, которая будет транслироваться с 10 до 11 часов утра.

Первая программа выйдет на этой неделе (23 июня). За эфир на KISS FM будут бороться диджеи-новички из Днепропетровска. Участники из остальных городов будут соревноваться на последующих неделях - согласно списку:
Киев Львов Одесса Харьков Ялта

Внимание! Важное условие! Следи за своим рейтингом и, если увидишь, что по состоянию на 18:00 в среду ты занимаешь первое или второе места в рейтинге - будь на связи. С тобой свяжутся и расскажут, что делать дальше. Если организаторы не смогут связаться с тобой до 10 утра в четверг, право на участие в программе переходит к следующему претенденту по списку.

Удачи!

Внимание! Сенсация JEANS DJ Парада!

(18/06/07)
Принимая во внимание высокую активность диджеев-новичков, организаторы JEANS DJ Парада решили увеличить количество номинантов звания «Открытие года». Теперь в Киеве за него будут бороться не один, а два диджея-новичка! И таким образом, 4 августа на стартовом мероприятии в Киеве сыграют два новичка, набравшие наибольшее количество голосов по итогам Интернет-голосования (т.е. занимающие две верхние строки рейтинга новичков).

JEANS DJ PARADE 2007

миксы ди-джеев на KISS FM

JEANS DJ Parade Открытие года

DJ_PARADE

фальсификации

Jeans_DJ_Parade

победители отборочного тура