This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ua/payments_cards/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-30. The original page over time could change.
Укргазбанк / Платіжні картки
Eng.   Рус.  
    Про банк
    Приватним клієнтам
    Корпоративним клієнтам
    Фінансовим установам
    Допомога
   
  Пошук  

  Підписка

Підписатися
Відписатися

 

Платіжні картки

/ Приватним клієнтам / Платіжні картки /

Заява на отримання кредиту

Акція 15-річчя Disneyland Resort® Paris з карткою Visa

Тарифи на обслуговування за платіжними картками та документи, необхідні для відкриття платіжної картки

     ВАТ АБ „Укргазбанк” працює на ринку платіжних карток з 2000 року. У лютому 2000 року банк вийшов на ринок платіжних карток України з платіжними картками власної платіжної системи “Енергія”, за допомогою яких були впроваджені проекти по виплаті заробітної плати та інших платежів. Ці проекти були реалізовані з низкою підприємств та організацій – клієнтів банку. Уже 28 вересня 2000 року банк був прийнятий до платіжної системи Europay International із статусом принципового члена платіжної системи. З березня 2001 року Банк розпочав емісію міжнародних платіжних карток Eurocard/MasterCard та Cirrus/Maestro. У травні 2002 року Банк розширив своє співробітництво з міжнародними платіжними системами, отримавши статус принципового члена платіжної системи VISA International. 

     Сьогодні, як  принциповий член платіжних систем MasterCard та VISA, “Укргазбанк” забезпечує участь 11-ти банків України у платіжній системі MasterCard та 11-ти банків – у платіжній системі VISA. Участь банку в платіжній системі „УкрКарт” забезпечує держателям платіжних карток банку можливість отримання готівкових коштів у більш ніж 1450 банкоматах і POS-терміналах "Укргазбанку" та банків-партнерів.

Платіжні картки ВАТ АБ „Укргазбанк” сьогодні це:

  • Швидкий та надійний доступ до карткового рахунку з будь-якої країни світу 24 години на добу 7 днів на тиждень. 
  • Цілодобове отримання готівкових коштів більш ніж в 1240 банкоматах та пунктах видачі готівкових коштів АБ „Укргазбанк” та банків-партнерів на території України, та більш ніж в 1 200 000 банкоматів та відділень банків в усьому світі.
  • Проведення розрахунків за товари та послуги більш ніж в 20 000 000 підприємствах торгівлі та послуг в Україні та усьому світі.
  • Цілодобова інформаційна та сервісна підтримка службами банку та за телефонами 8-044-239-2849 та 8-800-5000-310 (дзвінки з території України безкоштовні).
  • Операційне обслуговування 7 днів на тиждень.
  • Можливість оплати комунальних та інших платежів безпосередньо з карткового рахунку у будь-якому банкоматі банку.
  • Можливість оперативного отримання інформації про здійснені операції у вигляді SMS-повідомлень, які надходять на Ваш мобільний телефон.
  • Можливість відкриття до Вашого карткового рахунку додаткових карток довіреним особам.
  • Можливість встановлення індивідуальних лімітів щоденних операцій по кожній з Ваших карток.
  • Можливість відкриття кредитної лінії на зручних та вигідних умовах.
  • Можливість зміни ПІН-коду картки за допомогою будь-якого з банкоматів банку.
  • Можливість отримання дисконтних карток.
  • Можливість участі у програмах страхування.

ВАТ АБ „Укргазбанк” пропонує наступні картки систем MasterCard та VISA:


MasterCard Platinum.
Новий елітний картковий продукт від платіжної системи MasterCard який задовольнить потреби найвибагливішого клієнта і підтвердить Ваш високий статус у суспільстві.


MasterCard Gold.  Кредитна картка від міжнародної платіжної системи MasterCard яка надасть можливість скористатися світовою дисконтною системою створеною саме для держателів Вашої картки.



Visa Gold.
Кредитна картка елітного рівня від міжнародної платіжної системи Visa International користування якою надасть можливість оцінити "справжній сервіс"



MasterCard Standart.
Кредитна картка від платіжної системи MasterCard яка стане в пригоді як  під час подорожі, так і повсякденному житті.


Visa Classiс.
Кредитна картка від міжнародної платіжної системи Visa International скористатися якою Ви зможете у найвіддаленішому куточку світу.



Free Design картка.

Новий картковий продукт, зібраження на якому Ви оберете сами на свій россуд.



MasterCard ARGO.
Це універсальна міжнародна платіжна картка MasterCard Standart від ТМ "Арго - торгівельна мережа" та ВАТ АБ "Укргазбанк" яка надасть Вам можливість отримати знижку в торгівельній мережі "ARGO".


MasterCard Electronic.
Новий картковий прдукт від компанії MasterCard та "Укргазбанку", призначений для проведення розрахунків та отримання готівки будь-де, де є логотип MasterCard Electronic.


Maestro Prepaid.

Це неперсоналізована наперед оплачена дебетна картка Maestro від платіжної системи MasterCard яку можна отримати впродовж  10-15 хвилин.



Visa Electron.
Платіжна картка від міжнародної платіжної системи Visa International, яка задовільнить максимальні потреби при мінімальних витратах.


MasterCard Virtual.

Саме за допомогою цієї карти Ви зможете робити свої покупки в мережі Інтернет, робити замовлення по телефону або замовити будь-який товар поштою.


Maestro
. Дебетна картка міжнародної платіжної системи, яка стане електронним гаманцем яким Ви зможете скористатись 24 години на добу.


"Visa Electron чіп". 
Нова картка за допомогою якої Ви зможете бути впевненими у безпеці своїх грошей та безкоштовно отримаєте додатковий сервіс у вигляді паливної картки, картки лояльності, дисконтної картки тощо. Випускається на базі карток Visa Electron, Visa Classiс,Visa Gold.

"Visa Electron чіп+", "Visa Classiс чіп+", "Visa Gold чіп+"
Новий картковий продукт створений спільно з платіжною системою Visa на базі платіжної картки відповідно Visa Electron, Visa Classiс та  Visa Gold  з вмонтованим чіпом найвищої технологічної потужності. Наявність чіпу унеможливлює підробку картки і значно скорочує час, необхідний для обслуговування картки. На відміну від звичайної "Visa Electron чіп" картка має можливість завантаження на неї бензинового, дисконтного та транспортного додатків.

Petrol Plus
Чіпова платіжна картка Visa Electron Chip+, Visa Classic Chip+ або Visa Gold Chip+ з паливним додатком. Ця картка має всі функціональні можливості чіпової картки Visa, а також має додаткові переваги. Використовуючи цю картку Ви можете: придбати паливо у мережі АЗС м. Київ із знижкою до 2%; сплачувати операції по придбанню палива тільки по закінченню календарного місяця без сплати будь-яких відсотків або комісій; придбати паливо у разі відсутності коштів на картрахунку; у разі необхідності автоматично отримувати кредит для сплати операцій по придбанню палива.


За більш детальнішою інфрмацієюстосовно платіжних карток  звертайтеся до відділу платіжних карток департаменту клієнтської політики ВАТ АБ "Укргазбанк" (вул.Червоноармійська, 39, тел. 494-46-50), або у будь-яку установу банку.





EC/MC Gold

Visa Gold

Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб без пакета додаткових послуг Послуга не передбачена
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб з пакетом додаткових послуг 550,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” без пакета додаткових послуг Послуга не передбачена
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” з пакетом додаткових послуг 550,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб без пакета додаткових послуг Послуга не передбачена
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб з пакетом додаткових послуг 1100,00 грн
Оформлення основної або додаткової платіжної картки з вільним дизайном (за кожну картку) Послуга не передбачена
Оформлення додаткової платіжної картки (за кожну додаткову картку) 275,00 грн
Закриття картрахунку Окремо плата не стягується
Обслуговування картрахунку 55,00 грн
за місяць
Зарахування коштів на картрахунок (за безготівковим переказом або шляхом внесення готівки) Окремо плата не стягується. Зарахування коштів на картрахунки, випущені по зарплатних проектах здійснюється за індивідуально визначеним тарифом
Переказ коштів з картрахунку: безготівкова оплата товарів чи послуг Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку: за допомогою банкоматів (на інший картарахунок, сплата комунальних послуг, послуг операторів зв'язку та інші) Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: гривні 1 % від суми залишку
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: іноземна валюта 1 % від суми залишку+ комісія за рахунок бенефіціара
Подовження терміну дії платіжної картки за ініціативою клієнта (у тому числі при її втраті та пошкодженні) Окремо плата не стягується
Видача готівкових грошових коштів фізичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банків-партнерів 0,5%, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів юридичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банкоматах партнерів 0,5 %, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів через установи інших банків (та банкомати інших банків) в Україні 1,5% + 3 грн
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банківських установах 1,5 %, min 5 USD
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банкоматах 1,5 %, min 3 USD
Надання щомісячної виписки по картрахунку особисто у приміщенні банку Окремо плата не стягується
Надання щомісячної виписки по картрахунку поштою 6,00 грн
Надання щомісячної виписки по картрахунку електронною поштою 6,00 грн
Надання виписки про поточний стан картрахунку 0,30 грн
Надання додаткової щомісячної виписки 6,00 грн
Надання виписки про поточний стан карткового рахунку за допомогою SMS-повідомлення (на кожний телефонний номер) 10,00 грн щомісячно.
Тариф не передбачає плату за послугу оператора мобільного зв’язку за доставку на мобільний телефон SMS-повідомлення
Здійснення інформаційних запитів (сповіщень) через банкомати 0,30 грн
Зміна індивідуальних операційних лімітів по картрахунках за заявою клієнта Окремо плата не стягується
Встановлення та перегляд ліміту овердрафту / кредитної лінії за картковими рахунками 50 грн
Зміна умов розрахункового обслуговування: заміна ПІН-коду 1 грн
Внесення картки до міжнародного стоп-списку Visa/MasterCard, заміна статусу картки і т.п.) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Запити щодо міжнародних платежів (та інші пов’язані з цим операції) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по гривневих картрахунках 2750 грн
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках в євро 500 EUR
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках у доларах США 500 USD
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по гривневих картрахунках 2750 грн + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках в євро 500 EUR + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках у доларах США 500 USD + 1,5% від залишку
По кожній додатковій картці по гривневих картрахунках 1370,50 грн
По кожній додатковій картці по картрахунках в євро 250 EUR
По кожній додатковій картці по картрахунках у доларах США 250 USD
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у гривнях 4 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у євро 3 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у доларах США 3 % річних
Проценти за користування дозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) За ставкою, встановленою Кредитним комітетом
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у гривнях 5-кратна облікова ставка НБУ
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у євро 30 % річних
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у доларах США 30 % річних



EC/MC Standard

Visa Classic

Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб без пакета додаткових послуг Окремо плата не стягується
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб з пакетом додаткових послуг 150,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” без пакета додаткових послуг Окремо плата не стягується
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” з пакетом додаткових послуг 195,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб без пакета додаткових послуг 55,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб з пакетом додаткових послуг 250,00 грн
Оформлення додаткової платіжної картки довіреній особі (за кожну картку) 5,00 грн
Подовження терміну дії платіжної картки за ініціативою клієнта (у тому числі при її втраті та пошкодженні) 60,00 грн
Подовження терміну дії платіжної картки по закінченню терміну її дії Окремо плата не стягується
Термінове оформлення (переоформлення) пластикової картки (протягом двох годин) 55 грн (+ комісія)
Закриття картрахунку Окремо плата не стягується
Обслуговування картрахунку 15,00 грн
Зарахування коштів на картрахунок (за безготівковим переказом або шляхом внесення готівки) Окремо плата не стягується. Зарахування коштів на картрахунки, випущені по зарплатних проектах здійснюється за індивідуально визначеним тарифом
Переказ коштів з картрахунку: безготівкова оплата товарів чи послуг Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку за допомогою банкоматів (на іншій картрахунок, сплата комунальних послуг, послуг операторів зв'язку та інші) Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: гривні 1 % від суми залишку
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: іноземна валюта 1 % від суми залишку + (комісія за рахунок бенефіціара)
Видача готівкових грошових коштів фізичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банкоматах партнерів 0,5%, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів юридичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банкоматах партнерів 0,5 %, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів через установи інших банків (та банкомати інших банків) в Україні 1,5% + 3 грн
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банківських установах 1,5 %, min 5 USD
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банкоматах 1,5 %, min 3 USD
Надання щомісячної виписки по картрахунку особисто у приміщенні банку Окремо плата не стягується
Надання щомісячної виписки по картрахунку поштою 6,00 грн
Надання щомісячної виписки по картрахунку електронною поштою 6,00 грн
Надання інформації про поточний стан картрахунку за допомогою банкомату та ПОС-терміналу 0,30 грн
Надання додаткової щомісячної виписки 6,0 грн
Надання виписки про поточний стан карткового рахунку за допомогою SMS-повідомлення 10,00 грн щомісячно.
Тариф не передбачає плату за послугу оператора мобільного зв’язку за доставку на мобільний телефон SMS-повідомлення
Здійснення інформаційних запитів (сповіщень) через банкомати 0,30 грн
Зміна індивідуальних операційних лімітів по картрахунках за заявою клієнта 1,00 грн
Встановлення та перегляд ліміту овердрафту / кредитної лінії за картковими рахунками 50 грн
Зміна умов розрахункового обслуговування: заміна ПІН-коду 1 грн
Внесення картки до міжнародного стоп-списку Visa/MasterCard, заміна статусу картки і т.п.) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Запити щодо міжнародних платежів (та інші пов’язані з цим операції) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по гривневих картрахунках 275 грн
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках в євро 50 EUR
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках у доларах США 50 USD
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по гривневих картрахунках 275 грн. + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках в євро 50 EUR + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках у доларах США 50 USD + 1,5% від залишку
По кожній додатковій картці по гривневих картрахунках 137,50 грн
По кожній додатковій картці по картрахунках в євро 25 EUR
По кожній додатковій картці по картрахунках у доларах США 25 USD
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у гривнях 4 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у євро 3 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у доларах США 3 % річних
Проценти за користування дозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) За ставкою, встановленою Кредитним комітетом
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у гривнях 5-кратна облікова ставка НБУ
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у євро 30 % річних
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у доларах США 30 % річних



Maestro

Cirrus

Visa Electron

Укркарт

Енергія

Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб без пакета додаткових послуг Окремо плата не стягується
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для фізичних осіб з пакетом додаткових послуг 150,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” без пакета додаткових послуг Окремо плата не стягується
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для юридичних осіб, клієнтів, що обслуговуються за тарифним планом “Стандарт плюс” з пакетом додаткових послуг 220,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб без пакета додаткових послуг 30,00 грн
Відкриття картрахунку з оформленням основної платіжної пластикової картки для інших юридичних осіб з пакетом додаткових послуг 250,00 грн
Оформлення платіжної картки довіреній особі (за кожну картку) Окремо плата не стягується
Переоформлення платіжної картки протягом її дії за ініціативою клієнта (у тому числі при її втраті та пошкодженні) 30,00 грн
Подовження терміну дії платіжної картки по закінченню терміну її дії Окремо плата не стягується
Термінове відкриття картрахунку або подовження терміну дії платіжної картки (протягом двох годин) за ініціативою клієнта 55 грн (+ комісія)
Закриття картрахунку Окремо плата не стягується
Обслуговування картрахунку 3,00 грн/міс
Зарахування коштів на картрахунок (за безготівковим переказом або шляхом внесення готівки) Окремо плата не стягується. Зарахування коштів на картрахунки, випущені по зарплатних проектах здійснюється за індивідуально визначеним тарифом
Переказ коштів з картрахунку: безготівкова оплата товарів чи послуг Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку за допомогою банкоматів (на іншій картрахунок, сплата комунальних послуг, послуг операторів зв'язку та інші) Окремо плата не стягується
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: гривні 1 % від суми залишку
Переказ коштів з картрахунку на рахунок в інший банк у разі закриття рахунку: іноземна валюта 1 % від суми залишку (+ комісія за рахунок бенефіціара)
Видача готівкових грошових коштів фізичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банкоматах партнерів 0,5%, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів юридичним особам в установах та банкоматах ВАТ АБ"Укргазбанк" та банкоматах партнерів 0,5 %, min 1 грн
Видача готівкових грошових коштів через установи інших банків (та банкомати інших банків) в Україні 1,5% + 3 грн
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банківських установах 1,5 %, min 5 USD
Видача готівкових грошових коштів через банки (та банкомати) за межами України у банкоматах 1,5 %, min 3 USD
Надання щомісячної виписки по картрахунку особисто у приміщенні банку Окремо плата не стягується
Надання щомісячної виписки по картрахунку поштою 6,00 грн
Надання щомісячної виписки по картрахунку електронною поштою 6,00 грн
Надання виписки про поточний стан картрахунку 0,30 грн
Надання додаткової щомісячної виписки 6,00 грн
Надання виписки про поточний стан карткового рахунку за допомогою SMS-повідомлення 10,00 грн щомісячно.
Тариф не передбачає плату за послугу оператора мобільного зв’язку за доставку на мобільний телефон SMS-повідомлення
Здійснення інформаційних запитів (сповіщень) через банкомати 0,30 грн
Зміна індивідуальних операційних лімітів по картрахунках за заявою клієнта 1,00 грн
Встановлення та перегляд ліміту овердрафту / кредитної лінії за картковими рахунками 50 грн
Зміна умов розрахункового обслуговування: заміна ПІН-коду 1,00 грн
внесення картки до міжнародного стоп-списку Visa/MasterCard, заміна статусу картки і т.п.) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Запити щодо міжнародних платежів (та інші пов’язані з цим операції) додаткові витрати банку перед міжнародними платіжними організаціями згідно з розрахунком
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по гривневих картрахунках 55 грн
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках в євро 10 EUR
Мінімальний внесок на картрахунок – без врахування ліміту обов’язкового залишку по картрахунках у доларах США 10 USD
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по гривневих картрахунках 55 грн + + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках в євро 10 EUR + 1,5% від залишку
Ліміт обов’язкового залишку на картрахунку по картрахунках у доларах США 10 USD + 1,5% від залишку
По кожній додатковій картці по гривневих картрахунках 27,50 грн
По кожній додатковій картці по картрахунках в євро 5 EUR
По кожній додатковій картці по картрахунках у доларах США 5USD
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у гривнях 4 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у євро 3 % річних
Відсотки, які нараховуються на залишки коштів на картрахунку (% річних) – у валюті картрахунку по картрахунках у доларах США 3 % річних
Проценти за користування дозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) За ставкою, встановленою Кредитним комітетом
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у гривнях 5-кратна облікова ставка НБУ
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у євро 30 % річних
Проценти за користування недозволеним овердрафтом (у валюті картрахунку) по картрахунках у доларах США 30 % річних

  версія для друку



 

Головний офіс

Адреса:
01004, Київ, вул. Червоноармійська (Велика Васильківська), 39

Тел/Факс:
(044) 494-46-50

Телефон Цілодобової підтримки
8 800 309 00 00


Філії та відділення
Контакти
Банкомати
Вакансії
Центр корпоративних зв'язків

27 липня 2007 р.
Курс обміну іноземних валют "Укргазбанку"
Валюта Купівля Продаж
USD 5.000 5.030
EUR 6.870 6.970
GBP 10.100 10.400
RUR 0.188 0.199

Офіційний курс гривні
Валюта Курс  
USD 5.050  
EUR 6.940  
GBP 10.373  
RUR 0.199  

   
Укр.
Рус.
Eng.
 


   
Банківська ліцензія НБУ № 123 вiд 19 листопада 2001 року
© 2001—2005 Укргазбанк
Розроблено: I-Djin.com