This version of the page http://likarnya.org.ua/ukr/fundraising/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-12. The original page over time could change.
Дитяча лікарня майбутнього: Збір грошей

Збір коштів

Сьогодні охорона здоров’я дитинства та материнства є пріоритетним напрямом політики у сфері охорони здоров’я в усьому світі. Україна багато зробила для покращення цієї сфери. Але у питаннях фінансування медицини наше суспільство потребує світоглядних змін – адже жодна, навіть найбагатша країна світу не фінансує медицину виключно з державних джерел, за рахунок бюджетних надходжень.

Сучасна якісна система охорони здоров’я неможлива, по-перше, без страхової медицини. Саме страхова медицина є тією рушійною силою, яка дозволяє удосконалювати та осучаснювати систему охорони здоров’я в країні.

По-друге, сучасна медицина неможлива без допомоги приватного сектору, благодійників та громади.

Україна має багаті традиції благодійності, які сягають ще доби Київської Русі. За радянських часів цю культуру було винищено – людей привчили до того, що всі соціальні проблеми повинна вирішувати держава. Сьогодні ми відновлюємо ці традиції, повертаючи українцям віру в те, що навіть одна людина може змінити на краще життя інших.

Орієнтовна вартість проекту «Дитяча лікарня майбутнього» – 600 млн. гривень. Лікарня, побудована на ці гроші, може допомогти тисячам українських дітей.

Ми звертаємося до всіх небайдужих з пропозицією взяти участь у створенні «Дитячої лікарні майбутнього». Адже відкриття цього унікального медичного закладу дасть нашим дітям надію та життя. Вже сьогодні власними руками ми творимо здорове майбутнє України. Об’єднаймося заради майбутнього наших дітей!

Ви можете зробити свій внесок, переказавши кошти на рахунок Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього». Порядок перерахування коштів – тут.

Абоненти «UMC», «Київстар», «Golden Telecom», «Life:)», «Beeline» можуть зробити благодійний внесок у розмірі 5 грн., відправивши SMS на номер 353 або зателефонувавши за цим номером.

На підтримку проекту Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» провів промо-тур, який охопив усі обласні центри України. Мета цієї акції – представлення проекту майбутньої лікарні та збирання коштів на її створення та будівництво. Представники Фонду «Україна 3000», разом із відомими політиками, бізнесменами, громадськими діячами, зірками телебачення і шоу-бізнесу, іншими відомими українцями, проводили прес-конференції для місцевих ЗМІ та влаштовували презентаційні заходи для медичних і бізнесових кіл областей.

Зустрічі з провідними медиками України, які проводилися у кожному обласному центрі, влаштовані передусім для того, аби порадитися із лікарями – фахівцями у різних галузях практичної медицини. Їхні пропозиції будуть розглянуті та враховані при створенні проекту будівництва «Дитячої лікарні майбутнього».

Крім того, підписано Меморандум про співпрацю у рамках проекту створення «Дитячої лікарні майбутнього» між Фондом «Україна 3000» та провідними українськими телевізійними каналами. Меморандум підтримали канали «М1», «СТБ», «К1», «Новий», «Тоніс», «24», НТКУ, «1+1», «НТН», «ICTV», «Інтер», «5 канал», «ТЕТ» і ТРК «Україна». 1 листопада 2006 року на цих телевізійних каналах стартував телемарафон на підтримку проекту.

Новини

12 липня 2007  11:49
Надходять кошти на реалізацію благодійного проекту «Дитяча лікарня майбутнього»
далі...

09 липня 2007  12:36
Директор Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Юрій Антипкін став академіком Академії медичних наук України
далі...

04 червня 2007  16:13
Учасники конкурсу на відбір Генерального проектувальника будівництва Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини отримують Конкурсну документацію
далі...

01 червня 2007  12:40
Благодійний фонд Андрія Шевченка і ЗАТ «Оболонь» ініціюють проведення благодійного футбольного матчу «Подаруйте своє серце дітям»
далі...

24 травня 2007  15:44
В Канаді зібрали понад 50 тисяч доларів на підтримку проекту «Дитяча лікарня майбутнього»
далі...

21 травня 2007  16:21
Оголошено конкурс на відбір Генерального проектувальника будівництва Дитячої лікарні майбутнього
далі...

всі новини
розсилка






 
© Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», 2006
© Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього», 2006
© Розроблено Ukrainian Communication Group, 2006