This version of the page http://www.chem.univ.kiev.ua/doctorantura/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-07. The original page over time could change.
Doctorantura
Ласкаво просимо
Новини
Про факультет
Структура факультету
Абітурієнту
Навчання
Наукова робота
Аспірантура
Докторантура
Міжнародні зв'язки
Ресурси
Фотогалерея
Контакти
Про сайт
Пошук

Докторантура

Прийом до докторантури хімічного факультету на 2007-2008 навчальний рік


Наукові спеціальності

Підготовка здійснюється за рахунок…

Подаються документи

Терміни подачі документів

Забезпечення гуртожитком

Канікули

Взаємозобов'язання докторанта та КНУ (Угода)

Наукові спеціальності:
02.00.01 - неорганічна хімія
02.00.02 - аналітична хімія
02.00.03 - органічна хімія
02.00.04 - фізична хімія
02.00.06 - хімія високомолекулярних сполук

До докторантури приймаються особи, які мають науковий ступінь кандидата хімічних наук, наукові здобутки та опубліковані праці з обраної наукової спеціальності і які в змозі на високому науковому рівні проводити фундаментальні, пошукові і прикладні наукові дослідження.

Підготовка в докторантурі університету здійснюється за рахунок:
коштів Державного бюджету України (за державним замовленням);
коштів юридичних та фізичних осіб (на умовах контракту) - понад державне замовлення.

Вступники до докторантури подають на ім'я ректора університету такі документи:

  1. заяву
  2. особовий листок з обліку кадрів
  3. список опублікованих наукових праць і винаходів (за встановленим зразком, з визначенням фахових видань за науковою спеціальністю передбачуваної дисертації)
  4. медичну довідку про стан здоров'я за формою № 286-у
  5. копію диплома про закінчення вищого навчального закладу із зазначенням одержаної кваліфікації спеціаліста або магістра (особи, які здобули відповідну освіту за кордоном - копію нострифікованого диплома)
  6. копію диплома про присудження наукового ступеня кандидата наук (у разі здобуття відповідної освіти за кордоном – копію нострифікованого диплома).
  7. копію атестата про присвоєння вченого звання доцента (професора, старшого наукового співробітника) (за наявності)
  8. розгорнутий план дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук
  9. копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (за формою встановленого зразку)
  10. дві фотокартки (3х4)

Паспорт, диплом про вищу освіту, диплом про присудження наукового ступеня кандидата наук, атестат про присвоєння вченого звання доцента (професора, старшого наукового співробітника) подаються вступником особисто.

Трудова книжка із записом про звільнення з останнього місця роботи у зв'язку зі вступом до докторантури та довідка з останнього місця роботи про середньомісячну заробітну плату (за підписом головного бухгалтера та керівника установи) для нарахування стипендії подаються докторантом особисто в десятиденний термін після зарахування до докторантури.

Терміни подачі документів: документи для вступу до докторантури приймаються в два етапи: перший – до 10 травня 2007 року, другий - до 31 серпня 2007 року, на хімічному факультеті щодня, крім суботи та неділі, з 900 до 1800 .

Докторанти університету:
отримують державну стипендію у разі зарахування за державним замовленням у відповідності з чинним законодавством України
іногородні докторанти на підставі довідки з постійного місця проживання забезпечуються гуртожитком для несімейних
користуються щорічно канікулами тривалістю до двох календарних місяців, які включаються до загального терміну перебування в докторантурі

Взаємозобов'язання докторанта, підготовка якого здійснюється за державним замовленням, та університету визначаються в угоді, якою передбачається своєчасне закінчення роботи над дисертацією, працевлаштування після закінчення докторантури та відповідальність сторін у разі невиконання умов угоди.

За грубе порушення правил внутрішнього розпорядку університету, вчинення протиправних дій, невиконання індивідуального плану роботи без поважних причин докторант може бути відрахованим з докторантури.

Докторант, який був зарахований до докторантури за державним замовленням і відрахований через зазначені причини, відшкодовує вартість перебування в докторантурі згідно із законодавством України.

Термін перебування в докторантурі на загальних підставах не перевершує трьох років.

Телефон докторантури хімічного факультету 239-32-09.

Додаткова інформація надається за телефоном 239-33-37, 239-31-40, кім. 221 головного корпусу університету за адресою: 01033, Київ-33, вул.Володимирська, 60.