Ти не один, ти з "Забавою"!
 
Інтерпретуючи таким чином добре знайомий слоган найпопулярнішого українського телеканалу "1+1", ми хочемо привернути вашу увагу до абсолютно нового для України виду розваги - телевізійної лотерейної гри, розіграші тиражів якої стануть справжніми спектаклями, а головні ролі виконуватимуть... лототрон, потужний американський комп'ютер та Її Величність Фортуна.
 
Ми говоримо про видовище веселе та азартне, яке вже давно завоювало серця телеглядачів на Заході й нарешті прийшло до нас в Україну.
 
Спільний проект найдосвідченішого та найнадійнішого оператора державних лотерей "Молодьспортлото" (МСЛ) і телеканалу "1+1" здійснено завдяки підтримці Європейської асоціаціії державних лотерей, дійсним членом якої є МСЛ, і співпраці з американськими фірмами, які привезли в Україну унікальне обладнання і новітні технології: потужний комп'ютер з унікальними характеристиками та програмне забезпечення, що гарантує абсолютну надійність гри.
 
Ви хочете стати учасником гри? Білет лотереї "Лото-забава" Вам запропонують буквально всюди: на вулицях, поблизу зупинок міського транспорту, станцій метро, в магазинах, на стадіонах, в парках, кафе і, зрозуміло, в кіосках і на розкладках "Молодьспортлото" в усіх великих і маленьких містах та селищах України.
 
Якщо Вас заінтригувала розповідь про нову гру і Ви готові в неї включитися - купуйте білети "Забави"! Зробіть подарунок собі і всій своїй родині. Де саме шукати яскраві, привабливі білети нової лотереї? У фірмових кіосках МСЛ, на вуличних розкладках, які розташуються в найлюдніших місцях - словом, з цим проблем не буде. Розповсюджувачі працюватимуть без вихідних.
 
Вже на четвертий день після розіграшу переможці "Лото-Забави" можуть одержати виграні гроші в усіх стаціонарних пунктах розповсюдження, в представництвах МСЛ. Особливо великі виграші буде переведено на Ваш особистий рахунок - який при потребі відкриють - у банку.
 
Щонеділі о 9:15 ранку в ефірі каналу "1+1" ви можете побачити розіграш чергового тиражу "Лото-Забави". Яскраве, веселе і прибуткове телевізійне шоу ведуть чарівна Ілона Бойко, шанований Валентин Опалєв та "ігротехнік усіх часів і народів" Петро Забава в особі непередбачуваного Віктора Андрієнка. Подзвоніть до студії і Ви матимете чудову можливість виграти путівку на Кіпр та в Крим або новенький автомобіль. За розіграшем лотереї стежить найповажніша тиражна комісія представників Держкомспорту.
 
"Лото-Забава" має свідоцтво Міністерства фінансів України і є державною лотереєю. Виграші "Лото-Забави" не оподатковуються.
 
Не можна не сказати й про те, на що піде прибуток від проведення лотереї. Прийнято рішення про цільове призначення цих коштів на підтримку та розвиток дитячого спорту в Україні. Чи мають Ваші діти можливість плавати в сучасному басейні, тренуватися на добре обладнаному стадіоні чи в спортзалі? Далеко не всі з Вас зможуть дати на це питання ствердну відповідь. "Лото-Забава" повинно стати тим важелем, який допоможе вирішити цю проблему. Здоров'я дітей, здоров'я нації - отакий серйозний приціл розважальної гри "Лото-Забава".
 
"Просто грати - легко вигравати" - такий девіз лотереї. Тож грайте і вигравайте! Хай Вам щастить! 
 
На сторінку "Молодьспортлото"