Ольга Сумська
ВЕДУЧА ПРОГРАМИ
 
 
 

 


Анатолій Єрема
ВЕДУЧИЙ ПРОГРАМИ
 
 
 
 
 
 
Фірмова продукція каналу "1+1" програма "Імперія кіно" знайомить глядачів із безсмертною класикою, з новинками світового кіно і просто цікавими фільмами, з їхніми творцями, з закулісними інтригами та сенсаціями кіносвіту. Ведучі заохочують глядачів переглянути фільм, дають точні та лаконічні коментарі, пропонують цікаву інформацію та свій, іноді несподіваний погляд на кінотвір.
 
Супроводжують глядача в подорожах "Імперією кіно" Юрій Макаров, Ольга Сумська та Анатолій Єрема, яких глядачі давно знають і люблять.
 
Юрія Макарова називають обличчям нового, інтелектуального українського телебачення. Своєю ерудованістю та компетентністю він наближає українське ТБ до європейських стандартів. Над "Імперією кіно" працює з перших її випусків.
 
Популярна актриса українського театру й кіно, "Жінка року" Ольга Сумська, яка вважається найчарівнішою жінкою України, в ролі ведучої "Імперії кіно" дебютувала майже 2 роки тому і вже встигла завоювати щиру любов та повагу глядачів.
 
Анатолій Єрема, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Документ", "Імперія кіно", у 2006 році став Генеральним продюсером та головним режисером телеканалу "1+1 International".