Гарна новина для телегурманів та всіх, хто визнає тільки якісну телекухню і звик зустрічати ранок за Сніданком з 1+1! Спеціально для вас  ми підготували веселе меню вихідного дня у програмі "Сніданок плюс"! Гарний вікенд починається з гарного ранку! А для того, щоб він  відбувся на всі сто, ми пропонуємо універсальний рецепт. Просто щосуботи та щонеділі підтримуйте спортивну форму, слухайте приємні новини, створюйте актуальні речі, смійтеся, подорожуйте, співайте   –  одним словом, відпочивайте разом з найбадьорішим ранковим дуетом Юрієм Горбуновим та Марічкою Падалко!
 
У вихідний день не варто напружуватися. Відтак, наша програма – легка та цікава, наші сюжети – веселі та несподівані, наші гості – зірки і не тільки, наша музика – абсолютно різнопланова! І все це для того, щоб ваш вікенд тепер завжди був насиченим та безтурботним!

Почнемо зі "Спортивної форми" -  жартівливого мінісюжету чи відеоролика, що демонструє  потішну ранкову розминку.

"Приємні  новини" – новини шоу-бізнесу, а саме: музики, кіно, мистецтва, світських та інших цікавих заходів у нас та за кордоном.

"Халтурка" – гумористичний сюжет, у якому "зоряні" персони демонструють, як можна зробити гроші навіть на власному хобі.

"Модні штучки" - міні- майстер-клас відомого дизайнера, який навчить вас, як із нічого зробити дещо.

"Дошка пошани" – на появу у цій рубриці заслуговують звичайні люди... із незвичайними талантами!

"Не спи - мандруй!" разом із непосидючими журналістами "Сніданку плюс", що навіть у всім відомій місцині віднайдуть нікому невідому цікавинку!

Уважно прогляньте  нашу "Афішку" – щоб від самого ранку бути в курсі подій поточного вікенду. Причому інформація нашої рубрики стосується подій не тільки столиці, а й більшості великих міст України та подій національного масштабу.

А крім цього - відомі гості, сучасні кліпи, веселі жарти і звичайно ж – прогноз погоди на весь вікенд!