Структура
Навчання
Наука
Абітурієнтові
Новини
Про нас
 



 
  Пошук
Довідка


Eng
Rus
 


  Перелік місяців
     Листопад 2003

      4 листопада 2003 року. Студенти факультету технології бродильних та хлібопекарських виробництв розпочали традиційний щорічний загальноуніверситетський фестиваль “Вечір першокурсника”.


      5 листопада 2003 року. З ініціативи кафедри соціально-політичної теорії напередодні 60-річчя від дня визволення Києва від німецько-фашистських загарбників відбулася зустріч ветерана війни, представника Ради ветеранів м. Києва з першокурсниками факультету автоматизації та комп’ютерних систем НУХТ.


      6 листопада 2003 року. Студенти факультету технології цукристих речовин та функціональних харчових продуктів перейняли естафету в проведенні фестивалю “Вечір першокурсника”.


      7 листопада 2003 року. З нагоди 60-річчя визволення Києва від німецьких окупантів в Національному університеті харчових технологій відбувся концерт, в якому взяли участь всесвітньо відома оперна співачка – народна артистка СРСР, лауреат Державних премій України, член Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка, професор Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського Євгенія Мирошніченко та її численні учні.


      11 листопада 2003 року. Свої таланти продемонстрували першокурсники факультету технології м’ясо-молочних виробництв.


      12-15 листопада 2003 року. Наш університет взяв активну участь у IX спеціалізованій виставці кондитерської промисловості “Ласощі ’2003”, що проводилася у виставковому центрі “АККО Інтернешнл”.


      13 листопада 2003 року. Студенти механічного факультету організували вечір першокурсника.


      13-15 листопада 2003 року. За активну участь у спеціалізованій виставці “Освіта та кар’єра – 2003”, присвяченій Міжнародному дню студентів, Національний університет харчових технологій нагороджено дипломом за підготовку висококваліфікованих фахівців.


      15 листопада 2003 року. За участь у IX спеціалізованій виставці кондитерської промисловості “Ласощі ’2003” наш університет нагороджено дипломом. Також нагороджено сімома дипломами в різних номінаціях продукцію, розроблену науковцями НУХТ.

     За допомогу в організації та проведенні IV професійного конкурсу кондитерських виробів “Солодкий тріумф ’2003” у рамках IX спеціалізованої виставки кондитерської промисловості “Ласощі ’2003” оголошено подяку професорові Антонеллі Дорохович.


      18 листопада 2003 року. Продовжили низку вечорів першокурсника студенти факультету економіки і менеджменту.


      20 листопада 2003 року. Свої уміння та здібності студентському загалові репрезентували першокурсники енергетичного факультету.


      25 листопада 2003 року. Першокурсники факультету автоматизації та комп’ютерних систем завершили загальноуніверситетський фестиваль.

 

© 2001 Design by LightGraphics