Структура
Навчання
Наука
Абітурієнтові
Новини
Про нас
 



 
  Пошук
Довідка


Eng
Rus
 


  Перелік місяців
     Жовтень 2002

      8 жовтня 2002 року. Відбувся вечір-конкурс української студентської пісні, на який була запрошена та виступила відома співачка Оля Юнакова.


      9-10 жовтня 2002 року. Упродовж цих днів у Національному університеті харчових технологій відбудеться Всеукраїнська науково-методична конференція "Актуальні проблеми виховання студентів, формування їх як особистостей у вищих закладах освіти". На пленарному засіданні, що відбудеться 9 жовтня, очікується виступ заступника державного секретаря Міністерства освіти і науки України Михайла Степка.


      12 жовтня 2002 року. Студенти-активісти факультету автоматизації та комп'ютерних систем відвідають Уманський дендрологічний парк "Софіївка".


      17 жовтня 2002 року. З нагоди Дня працівників харчової промисловості відбулася зустріч випускників минулих років, викладачів та сьогоднішніх студентів кафедри біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.

      Спогадами про студентські роки та досвідом роботи на виробництві поділилися колишній директор ЗАТ "Оболонь" Леонід Рябченюк, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Ніна Ємельянова та інші.


      25 жовтня 2002 року. Відбулися загальні збори студентів І-V курсів факультету технології бродильних та хлібопекарських виробництв.


      29 жовтня 2002 року. Відбудуться загальні збори студентів І-V курсів факультету автоматизації та комп'ютерних систем, на яких зі звітною доповіддю виступить декан доцент Ігор Ельперін. Крім цього, планується переобрання ради студентського самоврядування факультету.

 

© 2001 Design by LightGraphics