Структура
Навчання
Наука
Абітурієнтові
Новини
Про нас
 



 
  Пошук
Довідка


Eng
Rus
 


  Перелік місяців
     Березень 2004

      4 березня 2004 року. В актовій залі університету було проведено урочисті збори та святковий концерт присвячені Міжнародному жіночому дню.


      4 березня 2004 року. На базі нашого університету Українським державним центром міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України був проведений навчально-методичний семінар "Роль суб'єктів підприємницької діяльності в організації залучення іноземців для здобуття освіти в вищих навчальних закладах України. Реалії та перспективи".

     Кількість запрошених на семінар склала близько 130 осіб. Серед них були представники МВС, МЗС, Держкомкордону та інших служб, які контролюють перебування студентів та забеспечують наказ Президента України щодо боротьби з незаконною міграцією. На семінарі також були присутні суб'єкти підприємницької діяльності, які залучають громадян іноземних країн на навчання в вищих навчальних закладах України. Також були запрошені представники ВНЗ України проректори, декани та завідувачі підготовчих відділень по роботі з іноземними громадянами.


      4 березня 2004 року. Студенти нашого вузу прийняли участь в першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування.


      4 березня 2004 року. В нашому університеті пройшов семінар у рамках проекту " Молодь та пенсійна реформа".


      10 березня 2004 року. Свою кмітливість та здатність до жартів продемонстрували студенти на чемпіонаті "Кубок КВН НУХТ - 2004", який було проведено в актовій залі нашого університету.


      17 березня 2004 року. Відбувся семінар для молодих викладачів.


      23 березня 2004 року. В приміщенні музею історії НУХТ відкрилась ювілейна виставка присвячена 100 - річчю з дня народження член-кореспондента Онісіма Даниловича Куриленка.


      22-23 березня 2004 року. В спорткомплексі пройшла першість НУХТ з гирьового спорту.


      24 березня 2004 року. В актовій залі нашого університету відбулась 47-а звітно-виборча конференція Первинної профспілкової студентської організації НУХТ.


      24 березня 2004 року. В приміщенні спорткомплекса відбулись передсуддівські змагання з танцювальної аеробіки.


      25 березня 2004 року. В спорткомплексі пройшла особиста першість НУХТ з настільного тенісу.


      27 березня 2004 року. Для всіх бажаючих познайомитись з нашим університетом відбувся День відкритих дверей, який розпочався об 11.00 в актовій залі.


      30 березня - 1 квітня 2004 року. П’ятий рік поспіль на базі Національного університету харчових технологій була проведена Науково-технічна конференція цукровиків України “Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва”, в якій прийняли участь керівники та головні спеціалісти підприємств України, Росії, Молдови, Білорусі та Чехії, а також провідні українські науковці.

     Упродовж трьох днів роботи визначили основні напрямки розвитку бурякоцукрового комплексу на 2004 рік, підвели підсумки роботи цукрових заводів за 2003 рік, обговорили сучасний стан бурякоцукрової галузі України в цілому, проблеми науково-технічного забезпечення цукрової галузі, питання реформування цукрової промисловості низки країн СНД тощо.

     В перше на конференції такого рівня була апробована нова форма доведення до фахівців галузі сучасного рівня надання послуг та обладнання підприємств як презентація організацій та фірм, що на них спеціалізуються. Особливу увагу привернула перезентація створеного на передодні “Науково-виробничого комплексу НУХТ”, до складу якого увійшли науково-дослідні інститути та підприємства, що працюють на базі унівеситету.

 

© 2001 Design by LightGraphics