Структура
Навчання
Наука
Абітурієнтові
Новини
Про нас
 



 
  Пошук
Довідка


Eng
Rus
 


  Перелік місяців
     Лютий 2003

      4 лютого 2003 року. На базі кафедри технологічного обладнання харчових виробництв механічного факультету НУХТ відбувся семінар з використання програмного комплексу "АРМ WinMachine". Організаторами заходу є фірма "АСКОН-К" (м. Київ), НТЦ "Автоматизоване проектування машин" (м. Москва) та кафедра ТОХВ НУХТ.


      6-9 лютого 2003 року. Національний університет харчових технологій взяв активну участь в шостій міжнародній виставці "Сучасна освіта в Україні - 2003". За вагомий внесок у модернізацію національної системи освіти наш університет нагороджено дипломом.


      18 лютого 2003 року. На кафедрі автоматизації та комп'ютерно-інтеґрованих технологій відбувся семінар "Використання технічних засобів Mitsubishi у навчальному процесі".


      19 лютого 2003 року. В рамках науково-методичного семінару "Актуальні проблеми вищої освіти", що пройшов в університеті, обговорювалося питання "Державні стандарти вищої освіти як складові забезпечення якості підготовки фахівців". Викладали матеріал висококваліфіковані спеціалісти, у тім числі й провідні фахівці Міністерства освіти і науки України.

 

© 2001 Design by LightGraphics