Структура
Навчання
Наука
Абітурієнтові
Новини
Про нас
 



 
  Пошук
Довідка


Eng
Rus
 



  Науково-педагогічний потенціал

     Міжнародні зв'язки


Мiжнароднi зв'язки унiверситету
 
 
  Наші партнери
 

Наші партнери

Назад

      Зв'язки з навчально-науковими закладами зарубіжжя реалізувалися і тривають через підготовку інженерів, кандидатів і докторів наук, через обмін науково- педагогічними працівниками на підставі договорів про співробітництво, участь у міжнародних конференціях, симпозіумах і виставках.

      Встановилися тісні зв'язки з вищими закладами освіти Республіки Куба - Центральним університетом Лас Вільяс, м. Санта Клара, Вищим агроіндустріальним інститутом в м. Матансас, Гаванським політехнічним інститутом, політехнічним інститутом в м. Камагуей. Широко розгорнуто спільну наукову роботу з питань техніки і технології цукрового виробництва, процесів і апаратів, теплоенерговикористання, технології машинобудування, біотехнологїї очищення стічних вод, економіки цукрового виробництва. Під керівництвом науковців університету для Республіки Куба підготовлено 34 кандидати наук. Підписані і діють угоди про співробітництво з Вищим інститутом харчової і смакової промисловості в м. Пловдів, Болгарія; Словацьким політехнічним інститутом в м. Братислава; Ханойським політехнічним інститутом, м. Ханой, В'єтнам; Комп'єнським технологічним університетом, м. Комп'єн, Франція; Люблінською політехнікою, м. Люблін, Польща; Білостоцькою політехнікою, м. Білосток, Польща; Мюнхенським університетом, м. Мюнхен, ФРН. Університет бере участь у міжнародному проекті "Арго-Інтас" з питань навчально-методичної роботи зі спеціальності "Машини і технологія пакування". Викладачі економічних кафедр проходять наукове стажування за програмою "Кохран" (США). З питань наукової і науково-методичної роботи викладачі університету беруть участь у програмі ТАСІС АФУКР-005.

      Університет тісно співпрацює з СП "Фесто", філія якого розташована в приміщенні університеті. Викладачі університету на контрактній основі вели викладацьку і наукову роботу в вищих закладах освіти Алжиру, Малі, Конго, Республіки Куба, Угорщини, Югославії, Монголії та інших країн.

 

© 2001 Design by LightGraphics