This version of the page http://ifportal.net/articles/-6284.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-23. The original page over time could change.
ifPortal.net - інформаційна агенція - Івано-Франківськ, новини



 

Головна
Останні новини
Останні статті
Погода
Курси валют
Івано-Франківськ
Фотогалерея
Про сайт
Контакти
Анонси



    


статті
За рік - всього: 0
cторінка: попередня наступна



1.06.2006
15:28
Галицький Кореспондент
Знайомтесь - особистість
рейтинг:--
комент:0

ГУЛІВЕР — МІЛІЦІОНЕР

Як живеться людям, чий зріст перевищує два метри? Чи зустрічали ви у Франківську міліціонера, зріст якого 2 метри 6 сантиметрів? Знайомтесь — найвищий міліціонер Прикарпаття, майстер спорту з баскетболу Володимир Марковецький.
   читати »

1.06.2006
14:59
Галицький Кореспондент
Суспільство
рейтинг:--
комент:0

В обласній лікарні роблять надскладні операції

Ногу пришити — не проблема, каже лікар-ординатор відділення травматології і ортопедії Івано-Франківської обласної клінічної лікарні Андрій Стефанишин. "У нас роблять просто феноменальні операції. Відновлюють травмовані кінцівки, проводять заміну суглобів колін і стегон. Фактично наші хірурги піднімають на ноги хворих, які приречені на інвалідність" — обгрунтовує він.
   читати »

1.06.2006
14:54
Галицький Кореспондент
Суспільство
рейтинг:--
комент:0

НА ТОМУ Ж МІСЦІ, В ТОЙ ЖЕ ЧАС

Закон про те, що для того, аби відбулося щось справжнє, потрібно лише збігу відповідного місця, відповідного часу і відповідних людей, дістає ще одне підтвердження. 3 червня в Івано-Франківську відбудеться урочисте відкриття нового двозального кінотеатру "Люм'єр".
   читати »

1.06.2006
14:40
Галицький Кореспондент
Економіка
рейтинг:--
комент:0

"Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ" готують до приватизації.

ПРИВАТний інтерес
Цілісний майновий комплекс "Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ" облдержадміністрація передала ВАТ "Нафтохіміку Прикарпаття" в січні 2005 року. На перший погляд, вже сам вибір орендаря сумнівний: мовляв, навіщо нафтохімікам аеропорт? Та це тільки на перший погляд.
   читати »

1.06.2006
10:42
Західний кур'єр
Суспільство
рейтинг:1.3
комент:0

„Шаоліні” – „камікадзе”? Китайські автобуси небезпечні?

На міських маршрутах з’явились китайські автобуси „Шаолінь”. Відгуки про ці машини досить суперечливі. Як і все китайське, вони вважаються „другосортними”, неякісними і навіть небезпечними.
   читати »

1.06.2006
10:35
Західний кур'єр
Суспільство
рейтинг:--
комент:0

Інстинкт самозбереження

Щоб врятувати фонди, бібліотека поступилась своїм приміщенням
Дитяча міська бібліотека, що на вулиці Мазепи, переїжджає в нове приміщення у зведеній поруч новобудові. Однак, на відміну від самих бібліотекарів, не всі цьому раді. Дехто у договорі міни приміщень воліє бачити кримінал.
   читати »

1.06.2006
9:59
Негатив
рейтинг:--
комент:0

Дерева вмирають стоячи

Небезпека може з’явитись зненацька і звідти, звідки її не чекаєш. Гарна сонячна погода, а за мить – чорні-чорні хмари. Збирається на грозу. І гроза може нести в собі загрозу. Сильний порив вітру розхитує дерева. Чуємо тріск і на голову перехожим падає здоровенна гілляка. Це в кращому випадку. Може впасти й ціле дерево. І не обов’язково під час грози чи вітру. Хто ж має пильнувати за деревами і вчасно зрізати ті, які можуть бути небезпечними? Виявляється – територіальна громада міста!
   читати »

1.06.2006
9:56
Західний кур'єр
Політика
рейтинг:5.0
комент:0

Михайло ВИШИВАНЮК: “Помаранчевої коаліції не буде”

Екс-голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка і сьогодні називають однією з найвпливовіших фігур області. За його кроками нерідко намагаються визначати політичні розклади. Під час закулісної боротьби за посаду голови обласної ради прізвище Михайла Вишиванюка теж було на слуху.
   читати »

31.05.2006
23:01
ifPortal
Культура
рейтинг:5.0
комент:0

Інша сторона. “Служниці”, Прикарпатський Молодий Театр
Потрапивши якось у напівтемну залу лялькового театру і спостерігаючи за нерухомими жіночими постатями на сцені, випало навіть замислитись над сенсом людського життя. Якось так між іншим. Або над сенсом життя, що його проживає кожна вистава, вибухаючи на якісь дві-три години згустком рухів, поглядів, жестів і лише потім слів; вириваючи зі звичного повсякдення, зазираючи у найглибші глибини підсвідомості. Вже згодом, по завершенню вистави, прийшло усвідомлення доречності подібних роздумів саме тут і саме зараз.
   читати »

30.05.2006
13:15
ifPortal
Економіка
рейтинг:--
комент:0

Ціни на електричну енергію не є високими. Вони є економічно обґрунтованими

Починаючи з 1999 року, за спожиті електроносії споживачі заборгували Оптовому ринку електричної енергії України 10 млрд. гривень. На Прикарпатті, завдячуючи налагодженій роботі ВАТ Прикарпаттяобленерго”, проблем із розрахунками немає.
   читати »

26.05.2006
14:41
Статус
Економіка
рейтинг:--
комент:0

Хаотичні рухи навколо нерухомості

Український ринок нерухомості змінюється швидкими темпами. Вартість квартир в новобудовах збільшується в півтора-два рази, але попит продовжує перевищувати пропозицію в два рази. Всезагальна криза поглинула в першу чергу столицю і великі міста, але в провінціях теж не відстають. За деякими даними, Івано-Франківськ займає третє місце в Україні за темпами росту попиту на нерухомість.

Українські будівельні компанії та ріелтори відмовляються знижувати ціни на нерухомість і не отримувати надприбутків. Центральна і місцеві влади в ситуацію не втручаються. Нікому з великих політичних та економічних гравців зміни існуючого стану справ не вигідні.

   читати »

26.05.2006
14:20
Галицький Кореспондент
Спорт
рейтинг:--
комент:0

"ГОЛОВНЕ ЗАВДАННЯ "ФАКЕЛА" — ВТРИМАТИСЯ У СУПЕРЛІЗІ"

Головним здобутком вже минулого ігрового сезону для команд Прикараття є, безперечно, впевнений дебют івано-франківського волейбольного клубу "Факел-НТУНГ" у вищій всеукраїнській лізі. Відмінно відігравши впродовж усього сезону, волейболісти технічного університету вибороли у підсумку золоті нагороди, а з ними — і путівку до суперліги України. Проте, здобувши таке почесне право, клуб зіткнувся із чималими клопотами. В першу чергу організаційними і фінансовими. Ходили чутки, що "Факел" навіть може відмовитися від суперліги, зважаючи на те, які витрати несе за собою виступ у змаганнях такого рівня. Прокоментувати ситуацію ми попросили президента клубу Богдана Бучка.
   читати »

26.05.2006
14:09
Галицький Кореспондент
Суспільство
рейтинг:--
комент:0

У ПОШУКАХ СМІТТЄВОЗА

Трохи менше двох місяців залишилося до відкриття в гуцульському селі Шешори чергового, уже четвертого Міжнародного фестивалю етнічної музики та ленд-арту. Впродовж 12-14 липня до цього, як зазвичай кажуть, "мальовничого куточка Карпат" у Косівському районі з'їдуться гості з цілої України та з-за кордону. Знову буде музика, забави, продаж сувенірів. Але настрій очікування свята селянам затьмарюють торішні фестивальні "недоробки".
   читати »

26.05.2006
8:38
ifPortal
Економіка
рейтинг:--
комент:0

Андрій Дронюк: „Голден Телеком готовий інвестувати розвиток телекомунікаційної галузі Івано-Франківська”

Наприкінці квітня стало відомо про те, що Івано-Франківський оператор «ТТК» перейшов у власність провідного альтернативного провайдера зв’язку «Голден Телеком». Як вплинуть такі зміни на телекомунікаційний ринок міста ми запитали у Генерального директора ТОВ „Голден Телеком” Андрія Дронюка, який минулого тижня перебував в нашому місті з робочим візитом.
   читати »

25.05.2006
13:26
ifPortal
Суспільство
рейтинг:5.0
комент:0

Кому потрібне українське туристичне село?

Кожного разу, як до керма держави чи області, чи навіть простого управління, яке відповідає за туризм приходить нова людина, у селян з’являється надія. Надія на те, що їхні потуги зняти з українського села логотип «виключної аграрності» нарешті увінчаються успіхом. Згадаймо, хоча б, початки роботи керівника ОДА – Романа Ткача: перш за все, Роман Володимирович визначив приорітетом нашої області туризм.
   читати »


календар

Червень 2007
   пн вт ср чт пт сб нд   
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
  • статті за останні дні •



реклама


погода

Івано-Франківськ
23 Червня
Вечір (20:28)
Небо t'C Тиск Вол% Вітер
хмарно,
часом зливи
+22
+20
733
731
70
65
Зх
2-5
::детальніше:. 


фінанси

Готівкові курси валют
1.06.2007 [12:38]
купівля продаж
USD
EUR
5.00
6.73
5.05
6.83
::детальніше:. 


голосування
Хто кому заважає працювати?
 Депутати міської ради меру і виконкому
 Мер і виконком міській раді
 У них налагоджена хороша співпраця
статті
21.06.2007
Галицький Кореспондент
Політика
Як Віктор Анушкевичус перед арматурним заводом звітував...
   

У понеділок нашу увагу привернуло повідомлення про те, що "мешканці міста задоволені роботою міського голови", розміщене на офіційному сайті Івано-Франківська. Стверджувалося, що це показали вже перші три звіти міського голови перед трудовими колективами міста — Локомотиворемонтного заводу, КП "Водоекотехпром" та жителями села Хриплин. Оскільки така форма роботи мера з громадою виявилася новою, ми вирішили особисто пересвідчитися, як відбуваються ці зустрічі бодай на одному прикладі. Благо, чекати довго не довелося. Пополудні Віктор Анушкевичус зустрічався з працівниками ВАТ "Івано-Франківський арматурний завод".

читати »

14.06.2007
ifPortal
Політика
БЮТ проти міськвиконкому = Палиця проти Анушкевичуса?
   

У минулому номері ми повідомляли про перші два засідання Івано-Франківської територіальної виборчої комісії, на яких розглядалося питання про дострокове припинення повноважень шести депутатів від фракції БЮТ Івано-Франківської міськрад, які в свій час створили в склад фракції групу «Демократична платформа». Але найцікавіше події розвивалися 6 червня – на День журналіста. За словами «демплатформівців» під час засідання комісії керівництво партії БЮТ, фактично, захопило в заручники голову ТВК Галину Михайлишин, вимагаючи підписати протокол засідання. А вже наступного дня в інформаційно-рекламному тижневику «Анонс-контракт» з’явилася стаття редактора Олега Олексюка (який і є одним з претендентів на виключення із фракції міського БЮТу), в якій йдеться про те що народний депутат 5-го скликання Дмитро Шлемко послав Олексюка на «х…й».

читати »

• Всі останні статті •





Студія [c] 2003-2005

Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.