This version of the page http://www.panic.com.ua/ukr/studio (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-07. The original page over time could change.
PanicDesign : студія



1. Паніка. Засади.

Ми люди посполиті. Як можна зрозуміти, єдине наше вміння полягає в  тому, що ми даємо коксу в графічному дизайні, веб-дизайні та промоційних матеріялах. Якщо вам здається, що вашому завданню бракує коксу в одному (чи кількох) із цих напрямків — ми можемо дечим зарадити: телефонуйте, пишіть, заходьте. Вас чемно вислухають і невдовзі подадуть чітку, виважену пропозицію, де вкажуть графік виконання та затратність робіт. Доти ніхто не зможе повідомити вам тривалість чи вартість проєкту. Однакових проєктів не буває. Отже в нас немає, та й де б вони взялися, прайс-листів.

Розуміючи, що суб’єктивнішого поняття ніж краса, мабуть, не існує, ми все ж маємо сміливість стверджувати, що для замовника, який вирішив із нами працювати, ми стаємо останньою інстанцією, яка визначає, де цукерка, а де лайно. І важливо, щоб він розумів і приймав таку позицію. Тоді проєкт відбувається любо й тихо. Ви знаєте кому замовляєте, ми знаємо на кого працюємо.

Тут мусимо зауважити, що у вартість будь-якого проєкту вже включено неабияку знижку у вигляді нашого задоволення від праці. Якщо нас позбавити задоволення, знижку скасовується і відтак проєкт набуває повної вартості. Нічого особистого — сам бізнес.

Отакоєот! ©

2. Де ми є?

Долом кожної сторінки. Ласкаво просимо.

обличчя
часописи

«Засаднича навичка дизайнера — то хист. Хист є рідкісним товаром. Це все інтуїція. А інтуїції не навчиш.»

Пол Ранд, 1996


+38 057 719 89 98, 706 44 36, 717 72 97 (факс)
вул. Пушкінська, 32, корп 3, Харків, 61057, Україна
на головну