This version of the page http://zak.tis-www.com.ua/uk/reklam6.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-18. The original page over time could change.
Реклама. Розміщення інформації та реклами на порталі.

Турбази Бази відпочинку Гірськолижні бази Пансіонати Готелі Мотелі Автокемпінги Кемпінги Санаторії Профілакторії

Туроператори Турагенції та інші турфірми Сільський зелений туризм Екотуризм Садиби

Кінні прогулянки Гірські лижі Риболовля Охота Винні тури Туризм та відпочинок в Карпатах, Закарпатті

Відпочинок та оздоровлення в Карпатах, Закарпатті Статті Фотоальбом Розміщення інформації та реклами на порталі

Обмін посиланнями Контакти

Туристичні Інформаційні Системи представляють ЗАКАРПАТТЯ - край туризму, перлину туристичної України. Ласкаво просимо в Карпати! Тут розповідається про те, як можна розміщювати інформацію та рекламу на порталі.

Мова
Меню порталу
 Головна
 Навігатор
 Виставки
Бути в курсі всіх справ! 
Новини
Основна інформація 
Туризм і відпочинок
Відпочинок і здоров'я
Природа
Історія і культура
Розваги і дозвілля
Статті
Фотоальбом
Для екстрених випадків 
Охорона здоров'я
Комунікації 
Пошта і зв'язок
Транспорт
Автоаматорам
А як без цього? 
Банки і фінанси
Правозахист, нотаріат
Для Вашого бізнесу
Супутні послуги
Різне
Приєднуйтесь! 
Рекламодавцям
Контакти
Корисно знати 
Статистика порталу
Посилання
Наші друзі




Остання новина
05-01-2007 16:27


З Новим роком і Різдвом Хрістовим!   Дозвольте побажати нових звершень і досягнень у Ваших справах!       Хочемо повідомити, що почала діяти програма наближення нашого порталу до рекламодавця.     
...

Докладніше про це...

Архів новин...
Участь на порталі
Ставши рекламодавцем порталу, Ви зможете скористатися можливостями, що не мають аналогів, для реклами своєї діяльності.

Подробиці...
Корисні посилання
На нашому порталі є каталоги посилань на інші сайти, які можуть бути корисні для наших відвідувачів.

Каталог корисних посилань

РЕКЛАМА. РОЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА РЕКЛАМИ НА ПОРТАЛІ.

 

Зміст:


  • Розміщення інформації та реклами на порталі
  • Концепція багатомовності порталу
  • Огляд рекламних можливостей порталу
  • Можливості рекламного плану А
  • Можливості рекламного плану В
  • Можливості рекламного плану С
  • Можливості рекламного плану Х
  • Додаткові послуги
  • Прейскурант цін на рекламні плани
  • Прейскурант цін на додаткові послуги

Ваш час прийшов!

Можливості рекламування своєї діяльності на нашому порталі не мають собі рівних:

  • Строго цільова аудиторія відвідувачів.
  • Широкі технічні можливості для простого забезпечення презентабельності Ваших рекламних матеріалів.
  • Дуже низькі ціни у сукупності з гнучкими рекламними планами.
 

Розміщення інформації та реклами на порталі

 

Зацікавилися розміщенням інформації та реклами на порталі? Правильно!


Перш за все відзначимо, що розміщувати можна як безкоштовно, так і на комерційній основі. Природно, можливості будуть різними.

 

Безкоштовна участь.

Це дуже просто. Зводиться вона до того, що ми просто розміщуємо основні відомості про Ваш об'єкт (назву, адресу, телефон, факс) в одному, або в декількох цільових каталогах порталу. Чому в декількох? Може бути випадок, коли Ваш об'єкт підходить під визначення відразу декількох каталогів. На приклад: готель з публічним рестораном. Такий об'єкт можна зареєструвати в двох каталогах: "Готелі, мотелі, кемпінги" і "Ресторани, бари, кафе, кавові і чайні будинки". При некомерційній участі, інформація про Ваш об'єкт заноситься на підставі присланих Вами анкет (окремо для кожного каталога). Ця інформація не обновляється з часом і ми маємо повне право видалити її на власний розсуд і без попереднього сповіщення. Даний вид участі, приблизно відповідає занесенню Вас в якийсь друкований каталог. У вас немає можливості проведення оперативної реклами, розміщення розширеної інформації про свої об'єкти, що так важливо для ухвалення рішення потенційними клієнтами на вашу користь, але, проте, інформація про Вас фігурує на крупному інформаційному ресурсі і доступна постійно. Навіть для такого виду участі, на кожен Ваш об'єкт в кожному каталозі заводиться окремий обліковий запис учасника і об'єкту в каталозі привласнюється індивідуальний код (виводиться у верхньому правому кутку Вашого інформаційного блоку в каталозі). Кожен Ваш об'єкт в кожному каталозі стає учасником порталу із статусом "Простий учасник каталогу". Надалі, Ви можете ухвалити рішення про комерційний вид участі.

Отримати анкету в режимі on-line можна тут...

 

Комерційна участь.

 

Цей вид участі здійснюється на договірній основі (укладається договір або контракт). Залежно від обраного Вами рекламного плану, Ви отримуєте різні можливості оперативної реклами на порталі. Договір складається один раз із необмеженим строком дії, але для кожного об'єкту в каталозі , окремо , складається та підписується додаток до договору ( додаткові угоди ), які є невід ' ємною частиною договору і визначають рекламний план і строки його дії для кожного об ' єкта. Для наведеного вище випадку, є потенційна можливість укладення двох додаткових угод : на об'єкт внесений до каталогу "Готелі, мотелі, кемпінги", тобто для готелю в цілому, і на об'єкт внесений до каталогу "Ресторани, бари, кафе, кавові і чайні будинки", тобто для ресторану в Вашому готелі. У даній ситуації, Ви самі обираєте рекламний план для кожного з об ' єктів, але головний об' єкт повинен мати якийсь із основних рекламних планів . Для інших об' єктів, що є складовими частинами головного, можуть бути використані допоміжні, менш коштовні рекламні плани. Більш того, зовсім не обов'язково укладати всі додаткові угоди одночасно - це можна зробити у будь-який час, але додаткова угода на головний об' єкт повинна бути укладена разом із основним Договором. У Вас є можливість гнучко варіювати витрати. Після укладення договору, об'єкт в каталозі приймає статус "Рекламодавець за планом XXX". Виникає питання: "Що буде після завершення терміну дії договору?". Відповідаємо:

- програмне забезпечення порталу відстежує момент завершення проплаченого Вами періоду. Після його закінчення, об'єкту в каталозі присвоюється статус "Простий учасник каталогу". Вся ваша рекламна інформація зберігається на протязі ще 30-ти календарних днів, але не виводиться. Якщо, в перебігу цього терміну, Ви не пролонгуєте рекламний план, то вся рекламна інформація (ваші інформаційні ресурси) автоматично знищується. В період дії рекламного плану Ви можете переходити на вищий план з доплатою різниці або продовжувати дію наявного плану на ще один період.

 

Безкоштовна участь з рекламними можливостями.

 

Проявляючи турботу про рекламодавців, ми прагнемо максимально спростити для них як процес входження в Інтернет, так і саме перебування в ньому в якості джерела рекламноі інформації. Ми усвідомлюємо той факт, що багато операторів туристичного ринку можуть і, швидше за все, зіткнуться з необхідністю звернутися до різнопрофільних фахівців: web-дизайнерів, рекламістів, маркетологів, фоторгафів і, можливо, журналістів або письменників, за наданням тієї або іншой допомоги. Фізичним і юридичним особам, чия діяльність відповідає вказаному вище профілю, готових і маючих нагоду співпрацювати з нашими рекламодавцями ми можемо відкривати рекламні плани безкоштовно, на підставі окремого договору. Але ми залишаємо за собою право самостійно ухвалювати таке рішення. Якщо ми приходимо до згоди з даного питання, то Ви дістаєте прекрасну можливість рекламувати свої послуги. При цьому, всі відносини з рекламодавцями Ви будуєте абсолютно самостійно.

 

Додаткова інформація:

  • Договори і анкети.
  • Документація по використовуванню Панелі управління порталу - робочого інструменту рекламодавця.
  • Наші повноважні представники. Ви можете укласти договір про розміщення рекламних матеріалів на нашому порталі з одним з наших представників, який обслуговує Ваш регіон. Для цього Вам необхідно зв'язатися з відповідним представником. Наші представники виконують виїзне обслуговування рекламодавців, в межах свого регіону.

Вхід для учасників
Полоса учасника порталу
Реклама
Про учасника:
Адміністрація порталу
Інформаційні ресурси:

Погода
Курси обміну валют
Ціни на пальне
Сторінку сформовано за 0.599 сек.
Сайт оптимізовано для браузерів: ІE 6.0, Opera 7.23, Mozіlla 1.5, Netscape 6.2 і вище, при екранному дозволі 1024х786 пікселів і більше.
Copyright © 2004 - 2007. Усі права збережені.