This version of the page http://zak.tis-www.com.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-18. The original page over time could change.
ВІДПОЧИНОК ТУРИЗМ КАРПАТИ ЗАКАРПАТТЯ : Санаторії Готелі Турбази

Турбази Бази відпочинку Гірськолижні бази Пансіонати Готелі Мотелі Автокемпінги Кемпінги Санаторії Профілакторії

Туроператори Турагенції та інші турфірми Сільський зелений туризм Екотуризм Садиби

Кінні прогулянки Гірські лижі Риболовля Охота Винні тури Туризм та відпочинок в Карпатах, Закарпатті

Відпочинок та оздоровлення в Карпатах, Закарпатті Статті Фотоальбом Розміщення інформації та реклами на порталі

Обмін посиланнями Контакти

Карпати, Закарпаття - край відпочинку та туризму, перлина туристичної України. Ласкаво просимо в Карпати!На нашому порталі Ви знайдете інформацію про місця відпочинку та туризму, корисну для туристів, відпочиваючих, гостей і мешканців ЗАКАРПАТТЯ.У каталогах приведена довідкова інформація з адресами, телефонами і т.і.
На порталі представлені місця відпочинку та туристичні об'єкти: санаторії, турбази, гірськолижні бази, готелі, мотелі, туроператорів, турфірми, турагенства, кемпінги, пансіонати, місця відпочинку і проведення дозвілля, природні визначні пам'ятки, соляні шахти, термальні джерела і басейни, банки, транспорт, лікувальні заклади і багато що інше. В першу чергу, увага приділяється об'єктам, розташованим безпосередньо на території Закарпатської області.Проте, є інші, розташовані, як правило, на території Карпатського туристичного регіону.
Якнайповнішу інформацію про себе і свої послуги надають на сторінках порталу наші рекламодавці.
Бажаємо гарно відпочити!

Мова
Меню порталу
 Головна
 Навігатор
 Виставки
Бути в курсі всіх справ! 
Новини
Основна інформація 
Туризм і відпочинок
Відпочинок і здоров'я
Природа
Історія і культура
Розваги і дозвілля
Статті
Фотоальбом
Для екстрених випадків 
Охорона здоров'я
Комунікації 
Пошта і зв'язок
Транспорт
Автоаматорам
А як без цього? 
Банки і фінанси
Правозахист, нотаріат
Для Вашого бізнесу
Супутні послуги
Різне
Приєднуйтесь! 
Рекламодавцям
Контакти
Корисно знати 
Статистика порталу
Посилання
Наші друзі
TURNE - Горящие путевки

Остання новина
05-01-2007 16:27


З Новим роком і Різдвом Хрістовим!   Дозвольте побажати нових звершень і досягнень у Ваших справах!       Хочемо повідомити, що почала діяти програма наближення нашого порталу до рекламодавця.     
...

Докладніше про це...

Архів новин...
Участь на порталі
Ставши рекламодавцем порталу, Ви зможете скористатися можливостями, що не мають аналогів, для реклами своєї діяльності.

Подробиці...
Корисні посилання
На нашому порталі є каталоги посилань на інші сайти, які можуть бути корисні для наших відвідувачів.

Каталог корисних посилань

Каталог 1

Каталог 2

ТУРИЗМ І ВІДПОЧИНОК В ЗАКАРПАТТІ (УКРАЇНСЬКІ КАРПАТИ)


Карпати, Закарпаття - край відпочинку та туризму, перлина туристичної України. Ласкаво просимо в Карпати!На нашому порталі Ви знайдете інформацію про місця відпочинку та туризму, корисну для туристів, відпочиваючих, гостей і мешканців ЗАКАРПАТТЯ.У каталогах приведена довідкова інформація з адресами, телефонами і т.і.
На порталі представлені місця відпочинку та туристичні об'єкти: санаторії, турбази, гірськолижні бази, готелі, мотелі, туроператорів, турфірми, турагенства, кемпінги, пансіонати, місця відпочинку і проведення дозвілля, природні визначні пам'ятки, соляні шахти, термальні джерела і басейни, банки, транспорт, лікувальні заклади і багато що інше. В першу чергу, увага приділяється об'єктам, розташованим безпосередньо на території Закарпатської області.Проте, є інші, розташовані, як правило, на території Карпатського туристичного регіону.
Якнайповнішу інформацію про себе і свої послуги надають на сторінках порталу наші рекламодавці.
Бажаємо гарно відпочити!

 

Основна інформація для тих, кого цікавлять: подорожі, тури і туризм взагалі

Якщо Ви віддаєте перевагу захоплюючим подорожам і комфортному відпочинку, організованому професіоналами, то Вас зацікавить каталог "Туроператори, Турагенти, Туристичні агенства і компанії".

Мешкання і відпочинок в комфортних умовах, високий сервіс і якісне обслуговування пропонується в каталозі "Готелі, мотелі, готелі і кемпінги".

Тих, хто віддає перевагу економії над комфортом, чекає каталог ";Турбази, пансіонати, бази і будинки відпочинку";.

Дика природа або сільська екзотика привертає вас більше запорошених міст – тоді відвідаєте каталог "Екотуризм, Сільський зелений туризм, Садиби ", де представлені мешкання в сім'ях і інші види екотуризму.

Якщо Ви просто приїхали в Закарпаття на декілька днів і втомилися від суєти готелів або не хочете платити зайві гроші за готель, загляньте в каталог "Ріелтери, Оренда квартир і будинків".

Походи, риболовля, полювання, кінні прогулянки, винні тури і гірськолижний відпочинок – все це представлено на нашому порталі в окремому каталозі.

Жодні подорожі і відпочинок не обходяться без знайомств з місцевими визначними пам'ятками. Справитися з цією нпроблемою допоможе каталог "Екскурсії, гіди і перекладачі".

Закарпаття граничить з чотирма країнами: Угорщина, Словаччина, Румунія і Польща. Якщо Ви захотіли подивитися ближнє зарубіжжя, то Вам необхідні загранпаспорта, візи і, природно, квитки. Тих, хто цього не має, зацікавить каталог "Послуги з оформлення віз, загранпаспортів і квитків;.

 

Для тих, хто бажає відпочити, підлікуватися, поправити здоров'я, пройти курс лікування

Для тих, хто хоче поправити своє здоров'я, чекає каталог "Санаторії, профілакторії і оздоровчі центри".

Термальні води, Термальні джерела, Соляні копальні дозволять Вам розслабитися і одержати незабутні враження, пройти необхідний курс лікувальних і оздоровчих процедур. Адже мінеральні і термальні води, а так само соляні шахти Закарпаття відомі далеко за його межами.

 

Вам необхідно розважитися? Бажаєте організувати своє дозвілля? Тут інформація для Вас.

Ще за часів існування СРСР ресторани, бари, кафе, чайні і кав'ярні були справжньою визначною пам'яткою Закарпаття. Зараз же наших гостей приємно вражають не тільки прекрасне оформлення, високий сервіс і якість обслуговування, але і дуже низькі ціни цих закладів.

Казино, більярди і центри розваг – все це також представлено в окремому каталозі.

Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок - відвідаєте каталог "Дискотеки, клуби, оздоровчі і спортивні комплекси".

У століття інформаційних технологій комп'ютери стають незамінними помічниками ділової людини або друзями тих, кого захоплюють комп'ютерні ігри та Інтернет. Якщо комп'ютер знадобився Вам по справі, Ви просто хочете пограти в улюблену гру або Вам потрібно підключити Ваш улюблений Ноутбук до Інтернет мережі – до ваших послуг Інтернет - кафе, Інтернет - клуби і постачальники Інтернет - послуг.

Захотілося поплавати в басейні, відвідати лазню або сауну? У цьому допоможе спеціальний каталог ""Басейни, сауни, лазні".

Любителям культурного відпочинку пропонується каталог "Кінотеатри, театри, виставки, бібліотеки, палаци культури і відпочинку". Тут Ви зможете знайти, де подивитися нові кінофільми або відеофільми, дізнатися де дають чудові естрадні або фолькльорні концерти, нарешті, просто перечитати в черговий раз улюблені книги.

 

Потрібно подзвонити рідним або відправити телеграму? Потрібен мобільний зв'язок?
Навіть відпочинок не може замінити спілкування з близькими і рідними людьми, тому Вам може стати в нагоді інформація, розташована в каталогах "Відділення зв'язку, поштові відділення, телефонний і телеграфний зв'язок"; та ";Засоби мобільного зв'язку і супутні товари".

 

Не призведи Боже! Але, якщо вже таке трапилося... Не турбуйтеся, Вам допоможуть!
Здоров'я – справа серйозна, і якщо із ним виникли проблеми, то доведеться скористатися одним з численних каталогів, присвячених цьому питанню: "Аптеки", "Оптика і контактна оптика", "Стоматологічні клініки і кабінети", "Клініки і діагностичні центри, анонімні кабінети" або навіть "Лікарні, поліклініки, травмопункти і пологові будинки", ну а для наших маленьких чотириногих друзів і їх дбайливих господарів створений каталог "Ветеринарні лікарні".

 

Ну де Ви бачили, щоб мандрівник, відпочиваючий або турист могли обійтися без фінансових послуг?
Готівка іноді дуже швидко закінчується – не турбуйтеся. Каталоги "Банки, фінансові і кредитні організації", "Банкомати", "Пункти обміну валют" допоможуть зняти або перевести як гривні, так і іноземну валюту.

 

Потрібні транспортні послуги? Самі постійно "на колесах"? Неполадки з Вашим авто? Вам сюди!
Жодна подорож не обходиться без транспорту. У нас транспорт наданий в каталогах "Служби таксі, замовлення і прокат автотранспорту", "Авіаційне, залізничне і автобусне повідомлення", "Пасажирські перевезення", "Вантажні перевезення".

Автоаматори не обійдуть увагою каталоги "Автозаправні станції (АЗС) ", "Станції техобслуговування і ремонт автомобілів", "Автомийки и автостоянки", "Автозапчастини і автоприладдя", "Продаж і установка автосигналізацій, аудіо-техника і інше автомобільне устаткування", ну і, про всяк випадок, органи ДАИ.

Послуги, послуги і ще раз послуги! Як обійтися без них? Тут Ви знайдете все, що вам потрібно.
Крім того, на порталі надана інформація по наступних додаткових послугах: організація святкувань, переклад, охорона і супровід, салони краси, перукарські і фітнес центри, страхові і митні послуги, поліграфія і друкарська продукція та ЗМІ , маркетинг, реклама і дизайн, побутовий ремонт, хімчистки і пральні, адвокати, нотаріуси, аудит і супровід бізнесу. Ця інформація стане в нагоді як гостям Закарпаття, так і тим, хто організовує їх відпочинок і дозвілля.

 

Закарпаття багате як історичною та культурною спадщиною, так і природними визначними пам'ятками.

Ну і, звичайно ж, каталоги, присвячені історичній і культурній спадщині Закарпаття:

каталог "Історичні визначні пам'ятки", де поміщені замки, музеї, монастирі, храми, собори, церкви, пам'ятники старини і, нарешті, просто руїни;

каталог "Природні визначні пам'ятки", такі, як заповідники, заказники, гірські масиви, природні і географічні визначні пам'ятки (адже саме в Закарпатті розташований географічний центр Європи);

каталог "Література, мистецтво і народні промисли", де будуть представлені фото-галереї, художні галереї і виставки, народна творчість, художники, письменники, поети, фотографи, народні умільці, словом всі ті, хто робить наш край неповторним, самобутнім і таким чудовим.

 

Ви ще не зустріли, те що Вам потрібно? Тоді загляньте сюди. Можливо, тут - саме те, що Ви шукаєте.
Якщо ж Ви не знайшли того, що шукали про Закарпаття в наших цільових каталогах, загляньте в каталог "Що не увійшло до цільових каталогів" в розділі "Різне".

 

У Вас свій туристичний або суміжний бізнес? Який бізнес без реклами?

Ви організовуєте відпочинок і туризм на Закарпатті, маєте свій ресторанний, готельний бізнес або бізнес в суміжних областях?

Ви потрапили в десятку, оскільки таких можливостей заявити про себе і свій бізнес всьому світу найпрогресивнішим і ефективнішим способом, з використанням новітніх розробок у області інформатики, у Вас ще не було. Ми надаємо Вам інструмент, за допомогою якого Ви можете створювати і запроваджувати рекламні і маркетингові проекти, оперативно оцінювати їх ефективність завдяки унікальній статистичній системі. А ми попіклуємося про те, щоб Вашу інформацію побачили і ознайомилися з нею (адже портал буде БАГАТОМОВНИМ) десятки тисяч людей - не тільки Україна, але і Росія, Європа, Америка, весь світ. І все це за дуже низькими цінами і без необхідності залучення дорогих фахівців у області WEB -дизайну і промоушену Інтернет-сайтів.

 

Наш портал не просто сучасний електронний інтернет-довідник по Закарпаттю, їх в Інтернеті і без нього достатньо багато. Хоча більше півтори тисячі конкретних об'єктів в 48 цільових каталогах з конкретними адресами і телефонами вже представлені на нашому порталі, і їх кількість постійно зростатиме. Ми поставили перед собою мету надання не загальної, а КОНКРЕТНОЇ інформації в якнайповнішому і зручнішому для відвідувачів вигляді. Але не слід забувати про те, що найцікавішу інформацію можуть надати тільки рекламодавці. Саме на них покладена місія надати вичерпну інформацію про свої об'єкти. Панове підприємці, розміщуйте рекламу та інформацію про свій бізнес на нашому порталі, а позитивний результат не примусить себе довго чекати!

Портал постійно поповнюється не тільки інформаційно. Ми створюватимемо нові можливості для його відвідувачів, направлені на спрощення отримання необхідної інформації. Крім того, рекламодавці теж діставатимуть нові можливості для того, щоб їх рекламні і маркетингові зусилля на нашому порталі були найбільш ефективні, адже саме маркетинг і реклама дозволяють розвивати бізнес, який робить наш прекрасний край в центрі Європи ще кращим.

 

Бажаємо успіхів!


Вхід для учасників
Полоса учасника порталу
Реклама
Про учасника:
Адміністрація порталу
Інформаційні ресурси:

Погода
Курси обміну валют
Ціни на пальне
Сторінку сформовано за 0.738 сек.
Сайт оптимізовано для браузерів: ІE 6.0, Opera 7.23, Mozіlla 1.5, Netscape 6.2 і вище, при екранному дозволі 1024х786 пікселів і більше.
Copyright © 2004 - 2007. Усі права збережені.