This version of the page http://www.interfax.com.ua/ua/press-releases/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-15. The original page over time could change.
Прес-релізи :: Інтерфакс - Україна
Вхід для клієнтів Увійти
Оформити підписку
Тестовий доступ
Останнє оновлення: 12:44, 15 травня
УКР
РУСENG
Вхід для клієнтів
Банки України  
Укрцемент
«Цементная промышленность Украины, перспективы развития», 14-15 февраля, 2007 года 

RSS Стрічка новин
RSS Головні новини дня

Головна  Прес-релізи 

Компанiя Credit Suisse вiдкриває нове представництво в Києвi
15 травня 2007, 12:00
Київ-Цюрiх, 15 травня 2007 р. Компанiя Credit Suisse рада оголосити про вiдкриття нового представництва у м. Києвi. Це означає, що компанiя зробила ще один визначний крок на шляху до втiлення стратегiї Credit Suisse, спрямованої на посилення своєї присутностi на глобальних ринках, що зростають. Нове представництво виступатиме в якостi зв'язуючої ланки мiж банком i клiєнтами, що працюють на мiжнародних ринках, надаючи, в той же самий час, iнформацiю про послуги управлiння майном та продукти, якi пропонуються у Швейцарiї.Коментуючи рiшення компанiї вiдкрити нове представництво, Майкл Влахович, керiвник Групи ринкiв Росiї, Схiдної Європи i Центральнiй Азiї в Цюрiху, вiдзначив: "Компанiя Credit Suisse вважає, що, завдяки своєму динамiчному економiчному розвитку, Україна вiдкриває масу можливостей для формування приватної заможностi.
З 6 до 9 травня у храмах і концертних залах Києва до 40-ліття хорової капели "Дзвіночок" пройде цикл концертів "МУЗИЧНІ ЗУСТРІЧІ"
10 травня 2007, 17:00
На честь 40-рiччя легендарного українського хору "Дзвiночок" у Києвi пройде справжнiй фестиваль дитячого й молодiжного хорового спiву. За 40 років "Дзвiночок" - народний художнiй колектив Київського палацу дiтей та юнацтва, перший, головний i навiть законодавчий у своєму жанрi в нашiй країнi, лауреат багатьох мiжнародних фестивалiв - став справжнiм брендом. Для прихильникiв мистецтва хорового спiву "Дзвiночок" - це високий рiвень, для української культури – нацiональне здобуток, а для тисяч дiтей та їхнiх батькiв – визначна музична школа i школа життя водночас. Якi цiнностi матимуть нашi дiти? Що я можу дати своїй дитинi, щоб вона виросла Людиною? Як розвинути таланти дитини? Такi питання у всі часи ставили собi багато батькiв. У наш час до них додалися питання: як уберегти дитину вiд спотворення масовою культурою? Як урятувати вiд наркотикiв? Вiд культури насилля й гамбургера? Навчання дитини в такому хорi як "Дзвiночок" – може стати для батькiв одною з вiдповiдей на цi питання.
"Кримський титан" звинувачує ФДМУ в бездіяльності
8 травня 2007, 12:44
  Трудовий колектив ЗАТ "Кримський ТИТАН" надіслав телеграми віце-прем'єр-міністру України Клюєву А.П., міністру промислової політики України Головку А.І., голові ФДМУ Семенюк В.П. з проханням особисто втрутитися в ситуацію, що склалася на підприємстві з метою забезпечити всі необхідні правові підстави для подальшої роботи Дмитрієва Є.І. на посаді Голови правління ЗАТ "Кримський ТИТАН". Подібна ситуація склалася через немотивоване зволікання з процедурою проведення Загальних зборів акціонерів. Зазначені Збори були призначені на 28 лютого 2007 р. Але, з ініціативи Фонду державного майна України, в проведенні Загальних зборів чотири рази оголошувалася перерва. На думку трудового колективу, перерви у проведенні Загальних зборів акціонерів обумовлені тим, що другий акціонер ЗАТ "Кримський ТИТАН", німецька приватна компанія "RSJ Erste Beteiligungsgesellschaft mbH", наполягає на призначенні виконуючим обов'язки Голови правління ЗАТ "Кримський ТИТАН" свого представника.
Унікальна каштанова алея з'явилась на набережній Дніпра
27 квітня 2007, 17:00
100 махрових каштанів були спеціально привезені із Західної Європи компанією Ukrainian Developmant Partners і висаджені у Наводницькому парку на набережній Дніпра. Частину привезених дерев було передано Ботанічному саду ім. Гришка. Унікальність цих саджанців у тому, що вже зараз вони готові зацвісти білими махровими квітами. У висадці дерев взяли участь працівники різних київських компаній, посольств Бельгії та Туреччини, наукові співробітники Ботанічного саду АН України, зеленбудівці Печерського району, журналісти різних видань та звичайно, працівники компанії Ukrainian Developmant Partners. Глибоко символічним було те, що долучилися до акції і пари молодят, які приїхали покласти квіти до пам’ятника засновникам Києва адже Наводницький парк є улюбленим місцем столичних молодят. Саме тому нова алея елітних каштанів матиме назву "Алея закоханих".
Прес-реліз громадської органiзацiї "Молодь проти рейдерства" про акцiю "Захистимо наших батькiв"
27 квітня 2007, 12:41
 Сьогоднi, 27 квiтня, громадська органiзацiя "Молодь проти рейдерства" провела акцiю "Захистимо наших батькiв". Бiльше двадцяти молодих людей, чиї батьки працюють на колективному пiдприємствi "Київтрактородеталь", провели в центрi Києва акцiю iз захисту трудових прав своїх батькiв. Своїм пiкетом молодь намагається привернути увагу громадськостi i преси до ситуацiї навколо "КП Київтрактородеталь", а саме до спроб незаконного заволодiння пiдприємством на чолi iз законно чинним директором Олександром Михайлюковим. Пiкетники вимагали припинити рейдерськi атаки на пiдприємство, яке стабiльно працює, а також закликали правоохороннi та судовi органи втрутитися в ситуацiю. Як заявив лiдер громадської органiзацiї "Молодь проти рейдерства" Костянтин Черненко, "ми готовi до радикальнiших дiй у разi незаконних спроб заволодiти пiдприємством".
Всього: 16  
1 | 6 | 11 | 16




© 1992-2007, Інтерфакс-Україна. Усі права захищено
тел. (044) 270-7465, факс (044) 270-6569

Вся інформація, розміщена на цьому веб-сайті, призначена тільки для персонального використання і не підлягає подальшому відтворенню і/або поширенню в будь-якій формі, інакше як за письмовим дозволом «Інтерфакс-Україна».
Створення сайту та підтримка сайту Community8