This version of the page http://www.vinbiznes.com/info/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-08. The original page over time could change.
Про проект "ВінБізнес" / VinBiznes(ВінБізнес) - тематичний каталог підприємств Вінниці та Вінницької області
 Будьте першими в підрубриці! Дізнатись більше... WAP-версія сайту: wap.vinbiznes.com 
Каталог Безкоштовна
реєстрація
Платна
реєстрація
ЕЛІТНІ
підприємства
Наші партнери
 Розширений пошук |  Написати нам листа
Підприємств: 987 
 Про проект "ВінБізнес" |   Телефони та адреси, які вам стануть у нагоді
Ви знаходитесь тут: Головна » Про проект "ВінБізнес"
   Про проект "ВінБізнес"   

Які переваги має web-каталог “ВінБізнес”?

  1. «ВінБізнес» — це перший Інтернет-орієнтований каталог підприємств Вінниччини. Інші каталоги переважно паперові та телефонні, а сайти створюють за принципом «щоб було» (зауважимо, що ми не критикуємо інші каталоги, оскільки в них інша мета). І хоча ми плануємо згодом зробити свій власний паперовий каталог, зараз наші зусилля спрямовані лише на розвиток сайту.
  2. Вже зараз наш сайт щомісяця відвідують більше 1500 вінничан (зауважимо, що восени 2006 року нас відвідували близько 1000 вінничан). Ми спеціально рекламуємо наш сайт тільки серед користувачів Вінниччини (сучасні банерні мережі це дозволяють) та не накручуємо лічильники сайту. Серед наших друзів у Вінницькому Інтернеті такі сайти як Вінбазар (посилання «Підприємства Вінниччини» на головній сторінці «Вінбазару» приведе саме на наш сайт), VinMagazin, проект «Вінницька реклама» та ін.
  3. Нова Wap-версія сайту wap.vinbiznes.com зі зручним пошуком доступна з будь-якого мобільного телефону, який підтримує WAP. До речі, «ВінБізнес» перший на Вінниччині (і поки що єдиний) каталог, який створив повноцінну wap-версію.
  4. Вся інформація на сайті індексується відомими пошуковими системами, такими як “Google”, “Yandex”, “Rambler”, “Meta”, “Aport”, “Yahoo” та ін., що дозволить Вашим потенційним клієнтам легко знайти інформацію про Вас. До речі, чим більше цієї інформації, тим більша імовірність, що вони знайдуть саме Вас!
  5. «ВінБізнес» доступний щоденно цілодобово — завжди.

Коли варто скористатись платною реєстрацією?

  1. Коли Ваше підприємство не входить до першої десятки Вашої підрубрики, а тому не потрапляє на першу сторінку списку (або знаходиться в нижній частині першої сторінки).
  2. Коли Ви займаєтесь більш ніж одним видом діяльності.
  3. Коли Ви маєте більше одного номеру телефону.
  4. Коли Ви бажаєте розмістити свій логотип, прайс-лист або карту-схему «Як нас знайти!».
  5. Коли Вам є що розповісти про Ваше підприємство (додаткова інформація).
  6. Коли Вам просто не байдужий власний імідж!

Більший термін вигідніший!

Якщо Ви оберете будь-який платний пакет послуг на термін шість (дванадцять) місяців, то отримаєте їх за ціною п'яти (відповідно — десяти) місяців!

Будьте першими!

Однакові платні пакети сортуються за датою реєстрації!