This version of the page http://www.pauci.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-07. The original page over time could change.
Польсько-українська фундація співпраці - ПАУСІ / Головна -<< Hello from Xa3al7 >>-
мова сайту:
УКР   ENG   POL  
 пошук по сайту
головна сторінка контакти мапа сайту
Про ПАУСІ
Новини
ПАУСІ в дії
Ґрантові програми
Програми ПАУСІ
Календар заходів
Ресурсний центр
Історії успіху
Пошук партнерів
Питання та відповіді
Фотогалерея
Пiдписка на розсилку новин:
Опитування
Які напрямки, на Вашу думку, є пріоритетними у польсько-українській співпраці?
Результати опитування
Архів опитунвань
І Польсько-українська зустріч бізнесу

Польсько-українська фундація співпраці — ПАУСІ та Асоціація „Вілла Деціуш” (Villa Decius, Краків) запрошують представників законодавчої влади, представників корпоративного бізнесу, інвесторів, підприємців та топ-менеджерів з Польщі та України  на І Польсько-українську зустріч бізнесу, яка відбудеться 19 травня 2007 року у палаці „Вілла Деціуш” (Краків).

26.04.2007
Детальніше
Польські експерти в Сумах

ПАУСІ продовжує співпрацю с обласними державними адміністраціями в рамках проекту „Запровадження європейських стандартів державного управління в Україні”. Зокрема, у березні – травні до Сумської, Київської, Івано-Франківської областей та АР Крим завітають польські експерти для спільної роботи над запропонованою областями тематикою. Ці візити дозволяють обмінятися практичним досвідом роботи, отримати консультативну допомогу польських експертів у галузі управління місцевим розвитком, а також налагодити контакти.

26.04.2007
Детальніше
Всі події
Конкурс для тренерів — подовжено термін подання заявок
19.04.2007

ПАУСІ оголошує конкурс з відбору тренерів для викладання короткотермінових тренінгових курсів у системі підвищення кваліфікації державних службовців: «Аналіз політики», «Аналіз регуляторного впливу», «Стратегічне планування», «Управління змінами», «Управління персоналом».

Детальніше

Запрошуємо до Євроавтобусу!
17.04.2007

«Фундація Регіональних Ініціатив» (Харків), Фундація iм. Казімєжа Пуласкєго та «Форум молодих дипломатів» (Варшава), а також Форум Європейських рухів „Молодь створює Європу” (Берлін) запрошують молодих українців 14-28 травня 2007 року до участі в міжнародного проекті «Євроавтобус. Молодь - молоді. Європейський союз - Україні», в рамках якого відбудеться двотижневий візит молоді з Польщі та Німеччини  до України містечками Волинської, Київської, Чернігівської, Харківської та Донецької областей, для участі у молодіжних заходах євроінтеграційного спрямування.

Детальніше

НАДУ оголошує конкурс для держслужбовців на стажування та навчання
05.04.2007

Оголошується конкурс серед держслужбовців (окрім центральних органів виконавчої влади) та посадових осіб місцевого самоврядування на стажування та навчання в організаціях державного управління та місцевого самоврядування Центральної Європи.

Детальніше
Всi новини

Що таке ПАУСІ?



Польсько-українська фундація співпраці ПАУСІ була заснована у квітні 2005 року. Вона є правонаступником Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю — ПАУСІ, унікальної тристоронньої програми. З 1999 року ПАУСІ спрямовувала свою діяльність на передачу Україні успішного досвіду Польщі в переході до ринкової економіки та побудови демократичного громадянського суспільства.

Метою нової Фундації ПАУСІ є сприяння подальшій інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури через запровадження європейського та, зокрема, польського досвіду в Україні, а також інтенсивний транскордонний обмін знаннями та досвідом у ключових сферах, що впливають на розвиток людського капіталу та формування громадського суспільства.

Ключові напрямки діяльності ПАУСІ:
· Реалізація програм на підтримку євроатлантичного курсу України
· Реформування місцевого самоврядування
· Запровадження міжнародних та, зокрема, європейських стандартів бізнесу
· Запровадження міжнародних етичних стандартів у громадському житті
· Активізація участі молоді у громадському житті країни


ПАУСІ фінансується Агентством США з міжнародного розвитку – USAID, фундацією “National Endowment for Democracy”, Фондом Глобальних Можливостей (Великобританія) та Фондом Чарльза Стюарта Мотта.



Новий конкурс:
Календар заходів:
Тренінговий курс „Управління змінами”
2007-04-27 - 2007-04-28

Пілотування тренінгового курсу „Управління змінами”. Учасники пілотного тренінгу — фахівці Міністерства економіки України. Саме їх відгуки допоможуть розробникам удосконалити курс, наблизити його до потреб державних службовців. Тренінговий курс "Управління змінами" розробляється в рамках проекту "Запровадження європейських стандартів державного управління в Україні"

Українсько-польсько-німецький форум -2007
2007-05-10 - 2007-05-12

Триденна конференція за участі представників НДО, ЗМІ та університетів із трьох країн стане майданчиком для обговорення ставлення поляків та німців до українців, сприйняття українцями їх західних сусідів та можливості для тристоронньої співпраці в межах громадянського суспільства. Конференція завершиться парадом Шумана.

Польсько-українська зустріч бізнесу
2007-05-19 - 2007-05-19

Перша із серії запланованих зустрічей для польських та українських представників бізнесу з метою поширення інформації про стан процесів на ринках Польщі і України, огляду польських та українських інвестиційних ринків в Україні та Польщі та сприяння розвитку спільних польсько-українських ініціатив.


Всі події
Пошук партнера:
Maximo

Zachary

Anderson

Sylvester


Всi партнери