This version of the page http://m1.tv/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-23. The original page over time could change.
M1 :: Main
23/04/07

зараз в ефірі>>Guten Morgen!
укр. руc.
  Нові кліпи>>М1   Новини>>
Tiziano Ferro
Ti Scattero Una Foto
Comp Music/EMI

в гарячій ротації

Evanescence
Sweet Sacrifice
Мейджорс М'юзік/SonyBMG

в гарячій ротації

Kelly Rowland
Like This
Мейджорс М'юзік/SonyBMG

в гарячій ротації

Shy'm
Femme De Couleur
Одиссей/Warner

в гарячій ротації

Ентоні Хопкінс уник покарання за спробу вбивства
Ентоні Хопкінс знову приміряв на себе маску злочинця. У Лос- Анджелесі відбулася прем'єра трилера "Злам" з оскароносним актором у головній ролі.
Кайлі Міноуг виступила в шанхайському музеї
Китайці відчинили перед Кайлі Міноуг двері шанхайського музею. Саме там відбувся концерт співачки на честь відкриття її модної лінії.
Тіна Тернер повертається на сцену
Тіна Тернер оголосила про свій перший за останні сім років концерт. Поп-зірка вісімдесятих реанімує сценічні навички під час виступу в Лондоні.
Снуп Дога відпустили на поруки
Закінчився розгляд кримінальної справи Снуп Догга. Відтак реперу доведеться працювати на суспільно корисних роботах та пройти п'ятирічний випробний термін.
далі>>   інші новини>>  
  Анонси

Незабаром в программі “Дай покататися”ви зможете покататися в розкішних авто разом з Дмитром Шепелєвим, який на півгодини привласнює машини зірок. Разом з ним ви можете обшукати лімузин, випробувати його в екстремальних умовах або навіть сховати туди стриптизера.

M1cipe - програма про жінок, але не лише для них. Залаштункове життя популярних українських артисток і поп-дів світу у наближеній до пересічного глядача обстановці. Як вони поєднують яскраве життя на сцені і повсякденний клопіт звичайних жінок - дивіться в неділю, о 10:00 та у четвер, о 22:00.

“Міністерство прем'єр” надає глядачам М1 привілей першими оцінити нові кліпи найкращих світових і вітчизняних артистів. Крім прем'єр, глядачі можуть брати участь в «Міністерському хіт-параді», у якому кліпи змагаються протягом тижня за допомогою смс-голосування.

Головний хіт-парад М1. За рейтинговими показниками встановлюються найпопулярніші кліпи М1, що розташовуються - залежно від уподобань глядачів - на місця від 20-го до 1-го. “М2О” з Кульбабою - це двадцять кращих музичних відео щодня.

Фан-chart - це парад хітів, які говорять мовою телефонних дзвоників. Завдяки чарту фанів ти зможеш завантажити в мобільний телефон свою улюблену композицію і відстояти першість її виконавця. Підтримай свого кумира у Фан чарті - кожен вівторок, о 22:00!

У всіх свої секрети. І якщо секрети сусідів тобі цікаві постільки- поскільки, то секрети зірок світового шоу-бізнесу – значно більше заслуговують на увагу. Не підглядай у шпаринки, довір цю роботу професіоналам з Web.cam: наші камери – твої очі.
8-хвилинного блоку eMOneNews від Кароліни Ашіон тобі замало? Хочеш знати більше курйозних пліток про найрейтинговіших людей у світі? Дивись щодня з понеділка по п’ятницю, о 21:30 підсумковий випуск шоу-бізних новин – eMOneNews King.size.
 Новини М1>>  Україна>>  Супутник>>  Кабельні мережі>>  Контакти>>
М1 говоритиме про моду і кататиметься з зірками
М1 презентує два нові проекти. Дивіться незабаром "Хроніки української моди" і автомобільну провокацію "Дай покататися".
Для листів
04107, Київ 107, а/с 88
тел. +380 44 205 4480
факс +380 44 205 4482

Для загальних питань


Для резюме:

                        детальніше>>

©ТелеОдин, 2004  www.m1stereo.tv