This version of the page http://www.guide.lviv.ua/ua/info.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-16. The original page over time could change.
Львів > Інформація для рекламодавців

Інформація для рекламодавців

З питань розміщення реклами на сторінках "Путівника по Львову - Lviv City Guide" звертайтесь у відділ реклами за телефоном 297-09-51 або по e-mail: info@guide.lviv.ua

Пропонуємо розміщення інформації про Вашу фірму на сайті “Путівник по Львову – Lviv City Guide”. За час свого існування (більше року) путівник зарекомендував себе надійним та ефективним інформаційним джерелом для всіх тих, хто прагне відвідати Львів у туристичних або ділових цілях, а також для львів'ян. Путівник видається п'ятьма мовами (англійською, німецькою, польською, російською та українською) і є легко доступним для користувача Internet з будь-якого куточку земної кулі в будь-який час. Щодня до нашого довідника звертається більш як 350 унікальних відвідувачів. Ренкінг в найбільшому пошуковому сервері Google становить 5 балів. Тематичний розподіл інформації та миттєвий доступ до кожної рубрики – все це робить рекламу в довіднику доступною та ефективною, при дуже помірних цінах.

Запрошуємо до співпраці!


Ціни

Рекламний блок А – вартість 220 грн./рік.

  Назва організації Адреса
тел., факс.
                

Рекламний блок В – вартість 730 грн./рік.

  Назва організації Адреса
тел., факс.
E-mail
URL (гіперпосилання)
Додаткова інформація про фірму (до 200 знаків)

Рекламний блок С – вартість 1560 грн./рік.

Логотип Назва організації Адреса
тел., факс.
E-mail
URL (гіперпосилання)
Додаткова інформація про фірму (до 200 знаків)

* - Вартість без урахування ПНР (0,5%)

Інформація подається у відповідній рубриці п'ятьма мовами.

Пропонуємо також виготовлення та розміщення банерів на сторінках сайту, та послуги веб-дизайну.